zebra2009
23. kvě 2018
185 

"3 děti a Baby Dove"

V první řadě bych chtěla poděkovat Modrému koníku za možnost testovat kosmetiku Baby Dove v uplynulém měsíci. Do tohoto testování jsem přihlásila především naši nejmladší dcerku (4 měsíce), u které jsem zatím příliš mnoho kosmetiky nezkoušela. Byla jsem tedy zvědavá, jak jí bude vyhovovat.

V balíčku, který dorazil jsme měli možnost testovat především řadu Rich Moisture spolu s jedním produktem z řady Sensitive Moisture. No, a jak celé testování dopadlo v naší rodině? Tomu budu věnovat tento článek.

Hned první večer jsme otestovali Mycí gel na tělo a vlásky Rich Moisture. Emička od narození vodu skutečně miluje, takže zatímco jsem jí koupala, byla spokojená jako želvička. Po koupání její pokožka příjemně - ovšem nevtíravě - voněla.

Po koupání jsme tedy rovnou vyzkoušeli i druhý produkt - Zklidňující tělové mléko Rich Moisture. Mléko se krásně roztírá, takže jsem ho bez problémů lehounce vetřela do pokožky. Po této kombinaci byla pokožka nádherně hydratovaná, jemná a příjemně voňavá.

Oba dva produkty současně testovali i kluci, kdy se z koupelny vždy ozývalo: "Mmmmm, to je vůně..." 🙂 Večer při čtení pohádky na dobrou noc bylo super, jak všichni tři shodně voněli nevtíravou vůní čistoty.

Další den jsme začali s testováním Krému proti opruzeninám Rich Moisture. Na tento krém jsem byla skutečně zvědavá, protože dosud jsem vždy měla dobrou zkušenost pouze s jedním konkurenčním produktem, ke kterému jsem se už u synů vždy vracela. Po otevření byl krém příjemné parfemace stejně jako ostatní produkty z řady Rich Moisture. Zaujalo mne především to, že se skutečně jedná o lehký dobře roztíratelný krém. Není to tedy žádná hutná mastná "pasta", která by se obtížně roztírala. Krém jsme poctivě testovali celý měsíc a pokožku po celou dobu krásně ochránil. Za nás tedy velké překvapení celého testování a maximální spokojenost.

Současně jsme vyzkoušeli i Vlhčené čistící ubrousky Rich Moisture. Musím říci, že sice na ně u dcerky neproběhla vyloženě alergická reakce v podobě nějakého agresivního podráždění, ale po jejich použití jí vždy na nějakou dobu pokožka zčervenala. Ubrousky jsou dost parfémované, proto myslím, že jsou vhodnější pro starší děti minimálně od jednoho roku výše. Používali je nakonec tedy především kluci venku a na výletech na utření rukou nebo pusy a jejich pokožka ubrousky snášela naprosto bez problémů. Oceňuji u nich především jejich balení, kdy se vždy vytáhne pouze jeden ubrousek.

V uplynulém měsíci se nám na umyvadle rovněž zabydlela Krémová tableta na mytí Rich Moisture. Tu jsme používali kompletně celá rodina a u všech toto mýdlo zanechává hydratovanou pokožku bez vysušení. Je rovněž po namydlení příjemné krémové nemastné konzistence a velice decentní parfemace.

Dále jsme v uplynulém měsíci testovali Mycí gel na tělo a vlásky Sensitive Moisture. Oproti řadě Rich Moisture je tento gel takřka bez parfemace a pro úplné miminko bych ho spíše doporučila. Nakonec se u nás ustálilo, že mycí gel z řady Sensitive Moisture jsem používala pouze na dcerku a Rich Moisture používali i synové.

No, a posledním testovaným produktem je Šampon pro dětskou pokožku hlavy Rich Moisture. Emička ještě příliš vlásků nemá, takže za nás stačilo vždy mýt pouze mycím gelem na tělo a vlásky z řady Sensitive Moisture. Nicméně největší ocenění získal šampon od prostředního synka Kubíčka díky tomu, že vůbec ale vůbec neštípe do očí. Tak jako jsem Kubíka vždy musela "ukecávat", že umyjeme večer vlásky, tak od této doby se vždy upomíná sám, že je čas opět umýt vlásky. 🙂

Sečteno, podtrženo, musím říci, že se kosmetika Baby Dove během uplynulého měsíce zabydlela u nás doma a jednotlivé produkty si "našly" skalní příznivce. U nejmladší dcerky Emičky jednoznačně vede mycí emulze na tělo a vlásky Sensitive Moisture a krém proti opruzeninám Rich Moisture. Prostřední syn Kubíček je nadšený z šamponu pro dětskou pokožku hlavy Rich Moisture a nejstarší Adámek si oblíbil mycí gel na tělo a vlásky Rich Moisture. Krémovou tabletu na mytí Rich Moisture jsme si oblíbili více méně všichni. Za naši rodinu tedy mohu produkty kosmetiky Baby Dove jedině doporučit.

#test_babydove

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli