pr_clanek
    17. bře 2023    Čtené 804x

    3 měsíce místo 3 let: Juniorní Akademie pro holky, které chtějí vstoupit do marketingu

    Vzdělávací platforma #holkyzmarketingu je tady pro ty, kteří se chtějí vzdělávat nejen v marketingu. Buduje sebevědomí a spojuje ty, kteří si chtějí pomáhat. Díky Juniorní Akademii se každá studentka rychle zorientuje v oboru a získá praktické zkušenosti ze světa marketingu, ať už je na začátku své kariéry, nebo hledá prostor pro rozvoj.

    První krok pro kariérní růst

    Jestli přemýšlíte, zda jít do Akademie #holkyzmarketingu, tak přestaňte a jděte do toho“ říká absolventka Juniorní Akademie Zuzana Žižková, markěťačka pro Alphega lékárnu.

    Tato akademie je skvělou startovací dráhou pro ty, kteří chtějí vstoupit do oboru, aniž by museli strávit 3 roky studováním marketingu na vysoké škole. Díky workshopům, seminářům, networkingu, tipům na čtení a práci na reálných klientech se za 12 týdnů holky snadno ponoří do světa marketingu a zároveň nasbírají zkušenosti, které podpoří jejich zkušenosti v marketingu v životopise.

    Akademie je skvělý odrazový můstek do světa marketingu a za sebe ji můžu jen vřele doporučit. Přednášky mě nakoply k tomu, abych si v tomto oboru našla práci na plný úvazek.“ Zuzana dodává.

    Jak vypadá práce na klientovi

    Celá Akademie je založená na praxi, a tak se každá studentka ocitne v situaci, kdy řeší problém v reálné firmě a společně se skupinou vytváří marketingovou strategii pro tuto firmu. Příklady současných firem, na kterých holky pracují jsou například BareKids, Villa Magdalena nebo INEV Akademie.

    Plnou parou vpřed

    Po úspěšném ukončení Akademie na absolventky čeká certifikát, díky kterému si zvýší svoji hodnotu při hledání práce. #holkyzmarketingu na svých sítích také pravidelně zveřejňují volné pracovní pozice jak pro úplné marketingové začátečníky, tak pro experty v oboru.

    #hzm rády napíšou absolventkám referenci a pomohou jim najít si jejich vysněnou práci.

    Komunita jako bonus 

    Pocit podpory, inspirace a spousta nových kontaktů v telefonu absolventky nemine, protože komunita, která s Akademií přichází, studentky propojuje. #holkyzmarketingu věří, že společně dokáží víc, tudíž je na networking kladen velký důraz a je součástí všech akcí.

    Je Akademie vůbec pro tebe?

    Na širokou škálu přednášek na téma marketingová strategie, sociální sítě, marketingový výzkum, obsahový marketing a další se můžou studentky přihlásit odkudkoliv formou Google Meet, což znamená, že lokaci se meze nekladou. Ať už jsi z Prahy, Ostravy nebo momentálně pracuješ z Austrálie, na Juniorní Akademii se přihlásit můžeš.

    Nejsi si jistá, že to finančně utáhneš? Nevadí, #hzm nabízí stipendia, která ti pomůžou s financováním. Časově nezvládáš? Taky nevadí, dostaneš možnost se podívat na záznam, protože #hzm většinu školení nahrávají. Jsi úplný nováček nebo se bojíš, že Akademii nezvládneš? Juniorní Akademie slouží jako odrazový můstek, a tak je 100 % vhodný i pro ty, kteří začínají na nule. Máš dotazy? Omrkni web Akademie: https://www.holkyzmarketingu.cz/juniorni-akademie/.