mariegroth
    15. pro 2020    Čtené 1181x

    Vánoční bleskovka s Jamieson

    Dnešní soutěž začínám omluvou. Původně jsem avizovala dvě soutěže s Dr.Brown's v prosinci, ale nakonec jsem se rozhodla uspořádat bleskovku s Jamieson místo Dr.Brown's bleskovky. Vím, že s Jamieson soutěžíte moc rády, tak snad to bude pro vás milé překvapení.

    --------------------------------------------------------------------------

    Prosinec je plný nadělování a já mám velkou radost, že dnes mohu odstartovat bleskovou soutěž s Jamieson, kanadským výrobcem vitamínů a doplňků stravy. V nadcházejících dnech budeme hrát o TŘI krabičky probiotik pro miminka. Dle mého je to produkt, který se vyplatí mít připravený ve vaší domácí lékárničce. Chcete vědět víc? Zaujala vás tato soutěž? Pak čtěte dál...

    JAMIESON PROBIOTIC BABY – PROBIOTICKÉ KAPKY S BB-12® 8 ML

    Kapky jsou jednoduché na dávkování a jsou vhodné pro miminka a děti do tří lety. Obsahují BB-12 (Bifidoacterium) vysoce klinicky studovaný kmen probiotik, který pomáhá ke spokojenosti bříška. Kapky jsou bez příchuti a mohou být přidané do MM, UM, kravského mléka a dalších alternativ, ale také mohou být přímo dávkované na jazyk, lžičku či dudlík. 

    Tak co říkáte, hodily by se vám? Pravidla soutěže jsou velice jednoduchá. 

    PRAVIDLA:

    1. Dejte LIKE tomuto článku

    2. Odpovězte na soutěžní otázku v komentářích pod touto soutěží

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Jste už plně nachystané na Vánoce? Co vám ještě chybí "ošéfovat"? 

    Soutěž trvá do středy 16.prosince 2020 do 23:59 (pozor, je opravdu krátká!!). Generátor náhodných čísel poté vybere TŘI vítězky, které se mohou těšit na jednu krabičku tohoto skvělého výrobku. Vybrané maminky a jejich uživatelská jména budou uveřejněna u mě na profilu do několika dní od ukončení soutěže. 

    Přeji mnoho úspěchů!

    Tato soutěž vyšla v rámci projektu Dvanáct dní Vánoc.

    mariegroth
    14. říj 2020    Čtené 2227x

    🦖Multivitamínová blesková soutěž s Jamieson🦕

    Co říkáte na to, že bychom začaly nový týden bleskovou soutěží? I tentokrát to bude bleskovka s kanadskou firmou Jamieson, která je spolehlivou a oblíbenou stálicí ve světě vitamínů a doplňků stravy. Podzim je v plném proudu a myslím si, že soutěž o vitamíny je teď velice vhodná. 

    Dnes hrajeme o “mulťáky”, které jsem vám tady nedávno představila. A byly jste nadšené! No, nebudu to tady déle zdržovat a pojďme se podívat na produkt, o který dnes soutěžíme. 

    🦖Jamieson Multi Kids Gummies - Želatinové pastilky🦕

    🦕Vhodné pro děti od tří let

    🦖Ve tvaru roztomilých dinosauříků

    🦕 V příchuti pomeranč, třešeň a lesní plody

    🦖60 ks v balení

    🦕 Ve formě želé

    Multivitamínový komplex obsahuje také vitamín D potřebný pro správný růst kostí. Neobsahují umělá sladidla, chemické barviva a konzervanty.

    Více o produktu: https://www.jamieson.cz/cz/jamieson-multi-kids-gummies-zelatinove-pastilky-60-pas.p1247.html

    Podmínky soutěže: 

    1. Dejte “like” této soutěži 
    2. Běžte na https://www.jamieson.cz/cz/produkty a v komentářích pod tímto článkem mi řekněte, jaký produkt vás na jejich webovce nejvíce zaujal. Můžete samozřejmě dodat i proč. Pokud s Jamieson už máte zkušenost,tak se můžete pochlubit i vaším oblíbencem. 

    Soutěž probíhá do středy 14.října 2020 23:59. Generátor náhodných čísel pak vybere TŘI vítězky a jejich uživatelská jména uvedu na svém blogu několik dní po ukončení soutěže. 

    Tak hurá do soutěžení. Přeji vám mnoho štěstí!

    🦕Marie, Maverick a Jamieson🦖

    .

    .

    .

    .

    mariegroth
    18. zář 2020    Čtené 2108x

    🍓Vitamínová bleskovka s Jamieson🍓

    Ahoj maminky! 

    Také nemůžete uvěřit tomu, že září je v plném proudu? Doufám, že vaše děti jsou spokojené ve školách a školkách. Ačkoliv nemám ještě školáka, pamatuji si, jak přechod mezi děti byl pro mě jako dítě náročný na moje zdraví. A k radosti mých rodičů jsem byla skoro vždy na začátku školního roku nemocná. Ráda bych vám a vašim dětem toto období usnadnila s náloží vitamínů.

    Dnes vám přináším další soutěž s Jamieson, ve které můžete vyhrát vitamíny D3. Tři maminky se mohou těšit na následující produkt...

    🍓Jamieson Vitamín D3 KIDS 400 IU🍓

    Vitamín D je potřebný pro optimální růst a vývin kostí u dětí. Vitamín D3 na cucání s jahodovou příchutí v tabletách ve tvaru medvídka pandy. Je vyroben z přírodních zdrojů, neobsahuje aspartam, umělé příchutě a barviva. Vhodné pro děti od dvou let. 

    Podmínky soutěže

    🍓Dejte like této soutěži

    🍓Odpovězte na soutěžní otázku v komentářích pod tímto příspěvkem. 

    Otázka: Užívá vaše rodina nějaké vitamíny? Prozradíte nám jaké? 

    🍓Soutěžit můžete do soboty 19.zaří 2020 23:59. Tři vítězky budou vybrány generátorem náhodných čísel a já pak jejich jména vyhlasím na svém blogu do několika dní od ukončení soutěže.