Spíte? 😴 Ale neee, určitě ještě nespíte! Určitě některé plánujete, co budete s vašimi milými provádět ve volném čase, kam se vypravíte a co tam uvidíte;) A tak takhle při večeru připomínám "Cestujeme s Baby Dove". Do skupinky https://www.modrykonik.cz/group/8327/ jsem přidala první tip na výlet, přijďte se taky podělit o zážitky, a získat tak třeba nějaká ta koníkovská srdíčka ❤

    #babydove #cestujeme_s_babydove #skupina

    vanea
    15. kvě 2018    Čtené 239x

    Vybíráme spolu - kosmetika Baby Dove

    Krásný pondělní podvečer!🙂

    Začal nám nový týden, a tak jsem tady "zase" (ačkoliv...jsem tady skoro pořád, mě se jen tak nezbavíte;) ), tentokrát s článkem o tom, co všechno vám může kosmetika Baby Dove nabídnout. 

    Už jsem psala, že takovou klasikou a stálicí je u Dove obecně mýdlová tableta, která je nyní i ve verzi pro děti v kosmetické řadě Baby Dove. Co ale možná nevíte, nebo jste zatím neměli možnost vidět, je to, že existují hned dvě varianty nejrůznějších kosmetických Baby Dove výrobků, které můžete svým nejmenším dopřát. 

    A jaké že to jsou? Pokud máte rádi nevtíravou vůni pro miminka a zkrátka si rádi svého drobečka/y opečováváte kosmetikou, která má kromě skvělých vlastností i příjemnou konzistenci, tou pravou pro vás bude řada Rich Moisture. Svými hydratačními vlastnostmi a složením, které bylo přizpůsobeno dětské kůžičce, se skvěle hodí k normální a suché pokožce. 

    Pokud je vaše miminko citlivější, nebo z nějakého důvodu upřednostňujete kosmetiku bez parfemace, mohla by vás oslovit řada Sensitive Moisture, kterou používáme doma třeba my🙂 Výrobky z této řady nijak nevoní a krásně pečují o velmi citlivou pokožku se sklony k ekzémům a k podráždění. 

    Nutno dodat, že obě tyto řady byly vyvíjeny pod dohledem pediatrů a jsou dermatologicky i oftalmologicky testovány. Asi tušíte (a tušíte správně), že jsou hypoalergenní, pH neutrální a obsahují důležité živiny, které uvítá jemná dětská kůžička🙂 

    A co vy? Kterou z těchto dvou řad výrobků byste vybrali pro své nejmenší a proč?🙂

    Přeji krásný začátek nového týdne! Už brzy spolu rozebereme tyto dvě řady přípravků podrobněji :-* Pro více informací, či pro podělení se o své zkušennosti navštivte naši skupinku: Baby Dove - Pro skutečné mámy

    Mějte se fajn!
    Irena

    vanea
    Zpráva byla změněna    10. kvě 2018    

    Člověk se pořád učí a dozvídá nové věci...třeba já..doma máme slušnou řádku výrobků od značky Dove, ale je pravdou, že hlouběji do historie jsem se nedostala, dokud jsem se nezačala více zajímat kvůli prckovi. Věděli jste třeba, že jejich prvním výrobkem, byla mýdlová tableta? A že existuje i Baby Dove varianta pečující o pokožku našich nejmenších? 👶 A co říkáte, máte pro sebe i děti raději tekutá, nebo pevná mýdla? =) Přijďte to rozebrat a zjistit více ve skupince https://www.modrykonik.cz/group/8327/ 🌷 těším se na vaše příspěvky i názory🙂
    #babydove #skupina #skutecnemamy

    vanea
    9. kvě 2018    Čtené 714x

    První soutěž s Baby Dove!

    s krásným názvem Překvapení pro maminku

    A je to tady! První společný den a blížíci se den maminek oslavíme pěkně s "dárečky". Značka Baby Dove si pro vás připravila spoustu krásných cen a právě vznikla první příležitost, jak vyhrát některé z nich a vyzkoušet je drobečkům "na vlastní" kůži 🙂 A co že pro to musíte udělat a o co se jedná? Bude to jednoduché!

    - Podmínkou je být členkou skupiny  "Baby Dove - Pro skutečné mámy" 

    - Dát like tomuto článku 

    - Napsat komentář pod tento článek s vlastní fotkou a vlastním komentářem k ní - na téma "překvapení pro maminku". Můžete k fotce přidat příběh, nebo krátkou větu..Nechám to na vás;) 

    - Soutěž trvá do soboty 12.5.2018 (včetně), vyhlášení plánuji na pondělí 14.5.2018

    Dárečky jsou nachystané pro autorky tří nejoriginálnějších příspěvků! A o co se soutěží?

    První místo se může těšit na Baby Dove Mycí gel na celé tělo i vlásky Rich Moisture 400ml, Baby Dove Tělové mléko Rich Moisture 400ml, jedny skvělé Baby Dove Vlhčené ubrousky Rich Moisture, Baby Dove Krém proti opruzeninám a Baby Dove Tabletu na mytí Rich Moisture. 

    Druhá maminka má nachystán Baby Dove Mycí gel na celé tělo i vlásky Rich Moisture 200ml, Baby Dove Tělové mléko Rich Moisture 200ml, Baby Dove Šampon Rich Moisture a Baby Dove Tabletu na mytí Rich Moisture.

    Třetí "překvapená" maminka bude mít v balíčku Baby Dove Mycí gel na celé tělo i vlásky Rich Moisture 200ml, Baby Dove Šampon Rich Moisture 200ml a Baby Dove Tabletu na mytí Rich Moisture.

    Už se moc těším na vaše příspěvky! 

    vanea
    7. kvě 2018    Čtené 567x

    Ambasadorkou značky Baby Dove

    Zdravím všechny uživatelky a uživatele modrého koníka!

    jmenuji se Irena, je mi  čerstvých 28 let a s malým Adámkem (8m) se objevujeme na koníkovi už nějaký ten pátek. Před několika týdny jsem se dozvěděla, že má přihláška na Ambasadorku pro značku Baby Dove prošla prvním kolem konkurzu. Představte si mé nadšení a šok, když i po druhém kole vše vyšlo!🙂

    A jak to vlastně začalo? K ambasadorství jsem se dostala malinko oklikou, vždycky jsem si ráda četla články a sledovala ostatní holky na koníkovi, které přinášely užitečné informace o konkrétních výrobcích, občas nějaké ty soutěže a hlavně pozitivní náladu a pocit, že se stále něco děje. Nicméně odvahu odeslat přihlášku jsem neměla, a po porodu synka mi trvalo nějaký ten pátek, než jsem se uvedla "do provozu" a opět jsem objevila hřeben, řasenku, slušné oblečení a chuť věnovat se i něčemu dalšímu.

    Když se tak stalo a už jsme se s miminkem jakš-takš vzpamatovali (nebo jsem si spíš zvykla, že spánek je přežitek moderní doby), ukázalo se, že bych přeci jen mohla zvládat i něco víc, než jen péči o domácnost a malé miminko. Rozhodla jsem se, a poslala přihlášku pro Baby Dove. Jejich kosmetiku máme doma moc rádi, ačkoliv jsme rozhodně nevyzkoušeli všechno. A to mi dává skvělou příležitost seznámit s produkty jak sebe a malého Adámka, tak i vás. Celý koncept a myšlenka této značky je mi velmi sympatická a myslím si, že to tak může být pro spousty z vás🙂 Baby Dove totiž představuje nejen skvělou škálu výrobků pro ty nejmenší (a že jsem se jako prvorodička dlooouho plácala v haldě kosmetiky, kterou bych mohla používat a která by opravdu fungovala, aniž by "smrděla" až k sousedům), ale ukazuje také velmi hezký a jemný přístup k mateřství.

    Ráda bych spolupráci s Baby Dove pojala jako cestu, kterou bych mohla maminkám a budoucím maminkám ukázat, že není nutno dělat vše dokonale, ale hlavně s láskou a s pozitivním přístupem. Je totiž jedno, jestli máte doma roztahané hračky, kytky na oknech neviděly vodu od vašeho porodu a nevyžehlené prádlo se kupí na hromádce. Dove tento individuální a reálný způsob přístupu k mateřství  velmi dobře propaguje a myslím si, že je to potřeba! Občas totiž zapomínáme, že není naším úkolem se z toho všeho zbláznit a každý večer vyčerpaně a odevzdaně padnout v polokómatu do postele.

    A na co se můžete těšit se mnou?

    Nouze nebude o nejrůznější soutěže o srdíčka a občas i nějakou tu věcnou cenu, určitě vás nemine množství příspěvků z každodenního života obyčejné mámy, nápady na výlety, tipy i články o kosmetice pro děti i pro vás a chybět nebudou ani články o mateřství a celkově o životě s dětmi. Já se zase budu moc těšit na vaše příspěvky, dotazy, zážitky a názory!

    Touto cestou bych vás chtěla pozvat do nově založené skupinky zde na MK :
     "Baby Dove - Pro skutečné mámy" ,
    kde se můžeme lépe poznat a rozpoutat diskuze o tom, co vás zajímá jak o značce, tak i o věcech ze života. Můžeme si v klidu popovídat, pochválit se (či si postěžovat:D), zkrátka si trošku ulevit a přitom se něco dozvědět.

    Už se na vás těším!

    Vaše nová Ambasadorka Irena 🙂