V životě děťátka nastává mnoho okamžiků, které si uchováváme v paměti 😍 Jedním z takových milníků je i první láhev mlíčka. V jakém věku jste dali svému děťátku poprvé mléko z láhve?

    a) Méně než 6 měsíců.
    b) 6 až 12 měsíců.
    c) 12 měsíců a více.
    d) Moje dítě nikdy nepilo mléko z láhve.

    Nepropásněte šanci a přihlaste se do testování lahodného batolecího mléka Hami. Pozor, čas máte už jen do neděle: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-batolecim-mlekem-hami-7vhbl2/ 🙂

    #test_hami3

    konik_testuje
    17. srp 2020    Čtené 2131x

    Vaše zkušenosti s batolecím mlékem Hami

    I vy jste se už na vlastní kůži přesvědčili, že děti opravdu rostou jako z vody? Vždyť nedávno jste v náručí drželi drobný voňavý balíček ... A teď máte doma malého průzkumníka, který objevuje svět, batolí se a zkoumá. Aby se mohlo děťátko vydat na dobrodružnou cestu objevování, potřebuje správnou výživu nejen s jedinečným složením pro malá bříška, ale také s lahodnou chutí. S batolecím mlékem Hami bude díky jednoduché přípravě a skvělé chuti každý den plný radosti, společných dobrodružství a nezapomenutelných chvil.

    I když už vaše děťátko objevuje různé pestré chutě, kromě vyvážené stravy by měl jeho jídelníček obsahovat i dostatečné množství mléka či mléčných výrobků. Lahodné batolecí mléko Hami od ukončeného 12. měsíce potěší díky skvělé chuti všechny malé jazýčky. Jedinečné složení s OptiNutri se zase postará o to, aby váš malý poklad dostal potřebné živiny, které potřebuje ke správnému růstu a vývoji. Batolecí mléko obsahuje železo, které přispívá k normálnímu vývoji mozku a k rozvoji poznávacích funkcí, vitamin D a vápník potřebné pro normální růst a vývoj kostí i prebiotickou vlákninu GOS / FOS.

    Skvělá, u dětiček velmi oblíbená, chuť lahodí malým bříškům a jednoduchá příprava potěší každou maminku. Batolecí mléko Hami příjemně voní, dobře se rozpouští, nevytváří hrudky a ani velké množství pěny. Přípravu proto zvládnete levou-zadní. Je tak jednoduchá, že do ní můžete klidně zapojit i své děťátko 🙂 Díky batolecího mlíčku Hami tak nebude stát nic v cestě k tomu, abyste společně se svým prckem zažívali dobrodružství a sbírali nezapomenutelné zážitky. Malá bříška (a maminky) zkrátka milují značku Hami, která je garancí dlouholeté tradice.

    Koho hledáme 

    K tomuto chutnému testování hledáme až 30 maminek malých jedlíků ve věku od ukončeného 12. měsíce, které svému děťátku podávají náhradní mléčnou výživu. Měly by to být aktivní maminky, které jsou komunikativní a rády se pouští do nových věcí a zkušeností. Hledáme zkrátka praktické maminky, kterým záleží nejen na tom, aby jejich dítko dostalo potřebné živiny, ale také na tom, aby si pochutnalo a mlíčko si s úsměvem a s chutí vychutnalo.

    Jak se zapojit

    Našli jste se spolu se svým prckem v popisu výše? Tak neváhejte a přihlaste se. Zapojíte se jednoduchým napsáním komentáře pod tento článek, ve kterém nám prozradíte, jaký vztah má váš malý jedlík k mléku i k jídlu celkově. Také nezapomeňte napsat věk vašeho děťátka.

    Čas na zapojení máte do neděle 23.8.2020. V průběhu týdne vybereme 30 maminek, které oslovíme interní poštou a předáme jim všechny potřebné instrukce k testování.

    Budeme vám držet palce a těšit se na vaše komentáře 🙂

    konik_testuje

    Mléčná výživa pro malé děti, v prášku. Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy dětí. Hami 12+ batolecí mléko od ukončeného 12. měsíce je určené pro výživu malých dětí od 1 roku jako součást vyvážené a smíšené stravy dítěte. Není určené pro výživu kojenců do 1 roku. Pro zdraví dětí je důležité dodržovat návod na přípravu a uvedená doporučení. Potravina pro zvláštní výživu.

    Další testování potěší nejen maminky, ale i mlsné jazýčky těch nejmenších 😉 Aby si děťátko pochutnalo a dostalo vše, co potřebuje, je třeba zvolit vhodné batolecí mléko. Co bylo ve vašem případě při výběru mlíčka rozhodující? 🍼

    a) Chuť mléka.
    b) Složení a obsah vitamínů a minerálních látek.
    c) Poutavý obal.
    d) Doporučení pediatra či jiných maminek.

    Každou odpověď potěšíme 3 srdíčky ❤ A už příští pondělí vyhlásíme testování, které bude tentokrát tak trochu jiné. Napovíme pouze to, že vybraných maminek bude mnohem více než obvykle 😉

    #test_hami3

    --------------------------------

    Batolecí mléko má být jen součástí pestré a vyvážené stravy dítěte. Způsob použití a další informace na obalech.