konik_testuje
    28. srp 2023    Čtené 977x

    Zkušenosti s dětským bezkontaktním teploměrem NC 400

    Podzim pomalu klepe na dveře. Děti se vracejí do školek a škol a my rodiče v duchu uzavíráme sázky sami se sebou, jak dlouho tam vydrží. Zdraví dětí je pro rodiče to nejcennější, které se snaží ochraňovat ze všech sil. I přes veškerou snahu víme, že různé dětské nemoci neobejdou téměř žádnou rodinu. Abychom vám léčbu případných onemocnění co nejvíce usnadnili, připravili jsme si pro vás toto testování!

    Co budeme testovat

    Dětský bezkontaktní teploměr Microlife NC 40025 v podobě delfína byl speciálně vyvinut s cílem zpříjemnit měření teploty u dětí. Umožňuje pravidelně kontrolovat teplotu dítěte bez pláče či vyrušení ze spánku. Změří teplotu za 3 sekundy a výsledky posledních 30 měření uchová v paměti s datem a časem. Světelný alarm horečky se rozsvítí na červeno, pokud tělesná teplota přesáhne 37,5 °C. Při zapnutí nebo při ukončení měření se ozve akustický signál, který je možné v nočním režimu vypnout. V noci usnadňuje měření modrý světelný louč, který označuje správnou oblast měření a vzdálenost. Teploměr můžete využít i ke zjišťování teploty místnosti, dětské lahvičky s mlékem či koupele. Součástí je ochranná kapsa pro bezpečné uskladnění teploměru.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme maminky dětiček, které chtějí být na sezónu podzimních zdravotních obtíží připraveny. Hledáme maminky, které jsou aktivní na sociálních sítích a jsou ochotny se se svou zkušeností podělit nejen na Modrém koníku, ale také na svém Instagramu či Facebooku. Pokud si už živě představuješ, jak děláš unboxing na svých sítích, hledáme právě tebe. Neváhaj a zapoj se do naší výzvy.

    Jak se zapojit

    Stačí, když nám do komentáře napíšeš, jak se snažíš předcházet dětským onemocněním, která my rodiče školáků a školkařů tak důvěrně známe. Nezapomeň nám do komentáře připnout link na své sociální sítě a pokud máš zajímavou základnu followerů, pochlub se jejich počtem. Klidně přidej i fotografii malého testera. Na přidání komentáře máš čas do 03.09.2023. Po tomto datu vybereme 25 z vás, kterým dětský bezkontaktní teploměr Microlife NC 400 pošleme.

    Těšíme se na vaše komentáře.

    konik_testuje