V určitém věku je třeba začít nabízet dětem příkrmy, které obsahují i větší kousky. Učí se pomalu přecházet na novou konzistenci jídla, která se více přibližuje běžné stravě, kterou budou zanedlouho papat. Jak to přijali vaši malí strávníci?

    A. Šlo to velmi rychle.
    B. Zpočátku mu často zaskočilo, a příkrm plival. Trvalo to déle.
    C. Při krmení jsme využívali metodu BLW (Baby Led Weaning).

    Nabídka Sunar Bio příkrmů se rozšířila také právě o varianty pro děti od ukončeného 10. měsíce, které obsahují větší měkké kousky, díky kterým se dítě postupně učí stravu kousat a vy je budete moci testovat. Přihlaste se zde: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-prikrmy-sunar-bio-s463j9/

    #test_sunar_bio3

    konik_testuje
    30. kvě 2022    Čtené 1136x

    Zkušenosti s příkrmy Sunar BIO

    Každá maminka ví, že pestrost ve stravě, kterou svým dětem nabízí od první sněžené lžičky, se později stává důležitým základem jejich budoucích stravovacích návyků. My zase víme, kolik péče věnujete tomu, abyste svým dětem dopřáli jen to nejlepší. Proto jsme si pro vás připravili chutné testování masozeleninových příkrmů Sunar Bio, které v sobě ukrývají vyvážený obsah živin v souladu s výživovými potřebami dětí.

    Co budeme testovat

    Nabídka příkrmů Sunar BIO10 se rozšířila o varianty pro děti od ukončeného 10. měsíce věku, které zasytí i ty nejhladovější jedlíky. Proti počátečním příkrmům, které se vyznačují jemnou konzistencí, nové varianty obsahují větší měkké kousky. Díky nim se dítě postupně učí kousat a pomalu přechází na novou konzistenci jídla, která se více přibližuje běžné stravě.

    Sunar BIO batáty, hovězí maso, čočka - zeleninový příkrm vhodný od ukončeného 10. měsíce věku dítěte. Kombinuje batáty, libové hovězí maso a čočku. Obsah bílkovin živočišného i rostlinného původu pro větší rozmanitost jídelníčku, bez přídavku soli.

    Sunar BIO zelenina, kuřecí maso, těstoviny - příkrm vhodný od ukončeného 12. měsíce věku. Kombinuje vybranou zeleninu, jemné kuřecí maso a těstoviny. Konzistence s většími kousky je ideální pro rozvoj schopnosti kousat a polykat pevnou stravu.

    Sunar BIO špagety, hovězí maso, boloňská omáčka - obsahuje celkem 55 % zeleniny a kombinuje ji s libovým hovězím masem a těstovinami, vhodný pro děti od ukončeného 12. měsíce věku.

    Všechny příkrmy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního libového masa a pečlivě vybrané zeleniny získávaných v souladu se zásadami šetrného ekologického zemědělství.

    Po důkladné kontrole putují suroviny z přírody rovnou do sklenice. BIO příkrmy neobsahují přidané škroby, aroma ani konzervanty.

    Koho hledáme

    Na toto chutné testování hledáme 3 maminky a jejich dětičky starší 12 měsíců. Maminka, kterou hledáme, pečlivě vybírá vhodné jídlo pro své dítě i po jeho prvním roce, ať už ho připravuje doma sama, nebo mu nabídne kupovaný příkrm. Pokud jsi k tomu komunikativní, spontánní, ráda fotíš a nemáš problém se o průběh testování s námi na Modrém koníku podělit, hledáme právě tebe.

    Jak se zapojit

    Pokud ses v popisu výše našla, stačí když nám do komentáře pod tento článek napíšeš, jaké jídlo má tvůj malý strávník nejraději. Klidně připoj i fotografii. Nezapomeň uvést jeho věk. 

    Čas na zapojení je do 06.06.2022. V průběhu týdne vybereme 3 maminky, které oslovíme interní poštou.

    Těšíme se na vaše komentáře.

    konik_testuje