apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    27. únor 2020    

    Kdyby nebyl internet, nepoznala bych ji. Takhle jsme spolu roky mluvily v jedné moc fajn skupině, do které nás přivedly nádherné časy kolem svatby. S holkama jsme si v průběhu let posílaly i dárky. Tuhle hromádku mně a mým dětem posílala právě Leňa . Tuto omalovánku už několik posledních týdnů vybarvuje můj syn a já u toho vždy myslela na Lenku. Na to, jak moc jí přeju, aby bylo všechno dobrý. Na památku si schovávám nádherný přáníčko, který nám sama vyrobila.

    V posledních dnech jsem se hodně nabrecela. Jsem "ráda", že Lenku už nic nebolí, ale srdce mi puka žalem, když si vzpomenu na jejího Davidka, který je jen o něco mladší než můj Eli. Absolutně si neumím představit tu hrůzu, kdyby ztratil mě, nebo tátu.

    Víte, já bohužel nevěřím na nějaké nebe. Ale v této chvíli bych si strašně moc přála, abych se pletla a přesně tam teď Lenka byla ❤️ a aby se tam jednou za strašně dlouhou dobu zase měla možnost setkat se svými dětmi.

    Je to krutý, nespravedlivý a děsivý. Ale musím říct, že Lenka patří k těm nejsilnějším a nejstatecnejsim lidem, jaké jsem měla kdy možnost poznat.

    Čest její památce a sílu její rodině 😥
    #zalenku

    Jakákoli slova jsou zbytečná... Spi sladce.

    #za_lenku