Naše koupáníčko je zase veselejší a pestřejší. Radost mají všechny 3 děti. #test_bellababyhappy_sensitive2

    caffelatte1
    Zpráva byla změněna    17. dub 2024    

    Wow, dnes večer to vidím na pořádné lázně a wellness. Jonášek testuje kosmetiku Bella Baby Happy Sensitive. Děkujeme! #test_bellababyhappy_sensitive2

    konik_testuje
    2. dub 2024    Čtené 538x

    Zkušenosti s dětskou kosmetiku pro děti Bella Baby Happy Sensitive

    Na cestě rodičovství narazíme na mnoho drahocenných okamžiků – první koupání, první doteky, první hry na bříšku. Každá z těchto chvil vyžaduje jemný přístup, zvláště když jde o péči o citlivou dětskou pokožku. Vybrat tu správnou kosmetiku, která ochrání a zároveň bude hýčkat něžnou pokožku našich nejmenších, může být výzva. My jsme se vám to rozhodli usnadnit a připravili jsme pro vás testování produktů Bella Baby Happy řady Sensitive, které jsou určeny pro každé děťátko s jemnou, citlivou a náročnou pokožkou, už od prvního dne života.

    Co budeme testovat

    Dětská kosmetika Bella Baby Happy Sensitive je tvořena jen z několika málo složek. Obsahuje emolienty (změkčovadla), bambucké máslo, extrakt z olivových listů, přírodní oleje. Všechny produkty z řady Sensitive jsou určeny pro děti s jemnou, citlivou a náročnou pokožkou. Jsou vhodné pro pokožku se sklonem k atopickému ekzému.

    Emulze do koupele Bella Baby Happy Sensitive5

    Pokožku myje a vyživuje. Díky svému složení bez obsahu vody vytváří jemnou ochrannou vrstvu, která chrání pokožku před ztrátou vody a škodlivými vnějšími vlivy. Zanechává pokožku promaštěnou a regenerovanou. Hydratuje a eliminuje také pocit suchosti a svědění. Zklidňuje podráždění. Při kontaktu s vodou se mění na mléko.

    Mycí gel na vlasy a tělo 2 in 1 Bella Baby Happy Sensitive5

    Myje a vyživuje vlasy a pokožku. Hydratuje, zklidňuje a šetrně čistí pokožku, aniž by narušil její přirozenou ochrannou bariéru. Vlasy zanechává hebké a snadno se tak rozčesávají. Mycí gel je vhodný i jako pěna do koupele, může ho používat celá rodina.

    Tělové mléko Bella Baby Happy Sensitive5

    Intenzivně hydratuje a promašťuje pokožku. Rychle se vstřebává, aniž by zanechávalo mastný film. Díky své struktuře je ideální pro jemnou masáž novorozence. Tělové mléko Bella Baby Happy Sensitive obsahuje jen několik málo složek a je velmi účinný. 

    Krém proti opruzeninám Bella Baby Happy Sensitive5

    Vyživuje citlivou pokožku v oblasti plenek. Díky obsahu 10 % zinku vytváří na dětské pokožce prodyšnou ochrannou vrstvu. Pokožku promašťuje, hydratuje a zklidňuje oděrky a zarudnutí. Chrání před dráždivými vlivy vnějších faktorů. Dobře se vstřebává. Je bez parfemace a konzervantů.

    Pěna do koupele Bella Baby Happy Sensitive5

    Pěna do koupele Bella Baby Happy Sensitive díky svým výjimečně jemným čisticím vlastnostem udržuje přirozenou ochrannou vrstvu pokožky i při častém koupání. Je velmi účinná a dobře pění. Má jednoduché složení a účinně působí. Je jemná, jemně čistí a pečuje o dětskou pokožku, která vyžaduje speciální péči.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme 20 maminek a jejich dětičky do tří let. Pokud máte doma miminko nebo batole s náročnější kůží a rádi byste vyzkoušeli celou paletu produktů Bella Baby Happy Sensitive, hledáme právě vás! Tvořivost a chuť objevovat novinky v oblasti péče o děti jsou vítány, stejně jako vaše nadšení pro sdílení dojmů z testování písemně či fotkami s námi na Modrém koníku.

     Jak se zapojit

    Napište nám do komentáře, jak pečujete o pokožku svého děťátka. Klidně připojte i fotografii svého malého pokladu a trošku nám ho představte. Nezapomeňte zmínit jeho věk.

    Do testování se můžete přihlašovat do 07.04.2024. Během týdne vybereme 20 maminek, kterým se ozveme do interní pošty. 

    Těšíme se na vaše komentáře.

    Konik_testuje