Angelsounds - jak je to? Škodí nebo ne?

agnes2ivory
25. kvě 2017

Na internetu jsem nasla spoustu spornych diskuzi o tom, zda angelsounds skodi miminku nebo ne. Jake mate zkusenosti? Probirala jste to nektera treba s doktorem? Co vam rekl?

gnozka
25. kvě 2017

Ja si ani tak nemyslím ze by škodil jakoze je občas zavádějící. Premyslela jsem o nem u prvního dítěte ale odradilo me ,ze kolikrát kdyz slyšíte tlukot srdce ,tak muze byt vase . Takže stejne si nejste jista jestli je vase nebo miminka takže nakonec jsem to zvládla i bez nej .

sylvik0000
25. kvě 2017

@gnozka tak toto je nesmysl - ano jde najít i svůj tep, ale je to natolik jiné a pomalejší, než tep miminka, že se prostě nejde splést 🙂
Jinak názor na angel mám takový, že občasné využití nemůže uškodit, naopak uklidní maminku, ale na druhou stranu na denní využití bych to určitě neviděla 🙂

marki00
25. kvě 2017

Na tohle jsou ruzne nazory. Spis jde o to, ze pokud by to melo negativni ucinky, tak se na to asi moc jednoduse neprijde, miminko muze mit v budoucnosti nejake problemy a tezko to clovek bude prisuzovat pouzivani angelu.
Kdyz ho budes pouzivat tak jednou tydne, tak to bude urcite lepsi, nez se stresovat, ze se neco stalo.
Ja ho mam taky, ale mam kazdych 14 dni kontrolu, tak ho nepouzivam. Chci ho pouzivat pozdej(ma meric tepu miminka).

puresin
25. kvě 2017

@agnes2ivory Pokud je na bazi ultrazvuku, nekupovala bych ho. Ani mudr mi nedelal utz pokazde, casto jen poslechl ozvy pres stenu bricha a vysetril cipek, ze pry se to s utz nesmi prehanet (samozrejme kdyz neni vazny duvod k vetsi prohludce).
A mit ho doma, urcite by me to lakalo pouzit ho pokazde, kdyz se miminko par hodin neozve. 🙂

sylvik0000
25. kvě 2017

@puresin používá se na ozvy miminka, něco jako stetoskop 🙂

vanea
25. kvě 2017

@agnes2ivory Vydává vlny, takže teplo, které může škodit . Na lidech nebyly dělány řádné výzkumy - taky kdo by to chtěl u dítěte zkoušet, že..takže nebyly prokázány škodlivé účinky, u myší byly ale zjištěny změny na mozku po jeho používání...Většina dr. ti řekne, že to máš používat max 1-2x týdne a jen na chvilinku. Ve druhém trim. už by to mělo být bezpečnější, když je základní vývoj dokončen =) Za mně používat, ale s mírou..Ne jak některé holky každý den na půl hodiny =)

puresin
25. kvě 2017

@sylvik0000 viz @vanea. Ne tak docela stetoskop.

normalnimatka
25. kvě 2017

podle mě zbytečný...škodit může, tak lepší je se toho vzdát rovnou:D kontroly jsou dost často, navíc pak cejtíš pohyby...

sylvik0000
26. kvě 2017

mě přijde úžasný na začátku, kdy právě člověk necítí pohyby a kontrola je jednou za měsíc - člověk se tím hrozně uklidní 🙂 pak když už člověk cítí pohyby, je více méně zbytečný, max chytrý nápad nahrát si na památku tlukot srdce miminka, nebo právě maminky a pouštět to pak pro zklidnění miminku místo šumu 🙂
Každopádně chce to využívat s rozumem 🙂

isabelafuentes
26. kvě 2017

@agnes2ivory Ja jsem to s gynekologem probirala a rekl mi,ze pouzivani Angelsounds nedoporucuje. Je to pry pro plod jeste daleko vetsi zatez,nez bezny obrazovy ultrazvuk (ktery se navic dela tak 1x za mesic). Funguje totiz na principu doppleru,tak vytvari velkou energii,ktera ten maly,vyvijejici se pludek muze poskodit.
Takze za me ne.
A pokud ho nekdo za ty prachy koupi a pak ho pouziva 1x tydne cca od 10tt do 18tt,kdyz pak citi pohyby,tak mi to mimo jine prijde i jako vyhozene penize.

vanea
26. kvě 2017

@sylvik0000 mně to zas přijde super až teďka, když malý celý den ani nekopne =) tak to vždycky jenom zapnu na moment, slyším hned a vypínám =) ze začátku jsem to používala tak 1x za 14 dní, protože jsem se právě bála, že by mu to mohlo ublížit...a navíc jsem ho nemohla najít, byl až za stydkou kostí, mám ho hodně nízko =)) teď už je aspoň větší =)

normalnimatka
26. kvě 2017

hm tak to pak nechápu už vůbec... pokud nejsem přesvědčená, že to neškodí, tak proč to používat, byť málo? jako cigáro si taky nedám jednou za dva tejdny, aby to mimču moc neuškodilo....

mně tohle teda přijde ujetý celkově... za celý těhotenství mě nenapadlo jít k doktorovi se strachem, jesi je dítě naživu a neodcházela s oddychem, že dítě žije... jako já vim no... dyž má někdo vymodlený dítě po umělým apod., že tam je nějaká pokora k tomu, jak to dopadne, ale jako poslouchat tep, to už mi přijde fakt jak úzkostlivost... kdyby dítě nežilo, tak už je stejně pozdě, nic si tím nepomůžete... a naopak si umim představit, jak zrovna těhule nemůže najít, kde to dítě sídlí, a než ten zvuk uslyší, tak ji to stresuje.
prostě lidem by neuškodilo víc důvěřovat přírodě. když to nemá vyjít, tak prostě nemá, no...:/ (což ale samože neznamená, že z toho nebudu špatná, pakliže potratim...)

vanea
26. kvě 2017

@normalnimatka tak pokud to někoho stresuje, že mimčo nemůže najít, tak to nemá kupovat, to je jasná věc, já s tím počítala dopředu =) zbytečné to je pro matky, které jsou v klidu a mají přístup jako ty...Pokud je ale nějaká maminka vynervovaná a k smrti se bojí, tak jí to může akorát tak pomoct, ten stres je daleko horší, než půl minuta se sluchátkama - za předpokladu, že ho teda najde 🙂 a ty nechodíš na ultrazvuky? to prokazatelně není naprosto neškodné a stejně se chodí, i když jednou za měsíc...to bys pak nemohla ani tam, kdybys to přirovnala k té cigárové teorii;)

normalnimatka
26. kvě 2017

@vanea na utz jsem chodila, ale nelíbilo se mi to. byla bych pro max. 3 utz za těhotenství, jako to i pojišťovna hradí. nechtěla jsem u doktora vysírat, už tak jsem byla za potížistku🙂))
no uvidíme příště... třeba si vyhádám míň ultrazvuků nebo najdu doktora, kterej ho nedělá dycky..

karlajasmine
26. kvě 2017

@normalnimatka V tomto s tebou souhlasim.. prijde mi to jako nejvetsi zbytecnost. V prvnim trimestru je tehotenstvi stejne o tom, ze ''co se ma stat se stane'', doktor cloveku tezko pomuze, kdyz by se neco pokazilo, a v pozdejsim stadiu, kdyz by clovek prestal citit pohyby, tak stejne musi bezet k lekari.. a jestli predtim najde srdicko nebo ne uz stejne zaver taky neovlivni. Nevidim v tom produktu absolutne zadny smysl.

mari90
26. kvě 2017

Myslim si, ze pro nekoho kdo zazil nejaky ten potrat treba jako ja je to super vec, ktera dokaze uklidnit. Ale na druhou stranu urcite nejsem pro to pouzivat ho denne.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru