icon

Na co jste změnily názor s příchodem miminka?

mariegroth
Moderátor
2. zář 2020

"Před dítětem jsem říkala, že bych tohle nikdy nedělala....no a vidíš, dělám to."

Měly jste nějaký zásadní názor, který se nečekaně změnil s příchodem vašeho děťátka? Pokud ano, prozradíte nám to?

Já si říkala, že moje dítě NEBUDE mít kupované svačinky. Přeci to zvládnu udělat. No a vida, teď jsem za tu občasnou kupovanou křupku ráda 🙂

Na co jste změnily názor s příchodem miminka?
Strana
z2
hanve
2. zář 2020

Nikdy nebude spát se mnou v posteli. Všichny tři spaly.
Nikdy nebude jíst sladké. Jo,ta nejmladší měla už v roce z mého talíře narozeninový dort.
Nikdy kupované sklenicky. Tak druhé nejedla,takže cokoliv jsem do ní dostala,tak byl malý zázrak a bylo mi jedno zda kupované či doma vařené a třetí jede ze 70% skleničky,já už na to nemám chuť,sílu a nervy.
Nikdy dudlík,první měl do roka jen na spaní,zbytek říček,jen jsem se s ním přiblížila,takže u holek nebyl,ale ne mou zásluhou.
A mohla bych pokračovat,mě zkreslené bezdětné představy vzaly absolutně zasvé a že jsem byla velice radikální. Každé další dítě má víc volnosti,víc prostoru a víc neřestí. Až je mi líto toho nejstaršího,že jsem k němu byla opravdu tak striktní.

Strana
z2