icon

Chci si nechat zavést antikoncepční tělísko, jaké?

mmkama
5. únor 2017

Ahojky,přestala jsem kojit a ráda bych si nechala zavést tělísko,jen vůbec netuším jaké. Máte některá zkušenost? Bojím se abych po něm nepřibírala...Díky za vaše odpovědi 🙂

editah222
5. únor 2017

@mmkama mám zavedenou už 2 Mirenu (hormonální telisko) a jsem maximálně spokojená.

msimankova
5. únor 2017

@mmkama já mám také už druhé, nehormonální, vím jen, že ze stříbra 🙂 Také doporučuji, nikdy žádný problém, za mně ideální antikoncepce.

mmkama
autor
6. únor 2017

Holky a máte měsíčky? A jaká je cena?

liliasofi
6. únor 2017

Já jsem měla nehormonální....cena cca 1200 myslím. Mesicky pravidelně asi 4-5 dní. No rok a půl jsem byla spokojená....pak jsem otěhotněla. Netuším proč a kdy,nic jsem necítila,ale tělísko se mi sesunulo do čípku.A to jsem dva měsíce před tím byla na preventivce a bylo pěkně tam kde mělo. No za 14 dní se nám má narodit třetí princezna....

pmaja
6. únor 2017

Mám také už druhou Mirenu a jsem max spokojená. Měsíčky nemám a vůbec mi nechybí. Nepřibrala jsem. Po vyndaní jsem dva měsíce na to otěhotněla. Po šestinedělí jsem si nachala dát druhou. Neměnila bych. Cena byla asi 5000

msimankova
6. únor 2017

@mmkama jo, úplně normálně, a cena i se zavedením asi 1500. Já jsem tedy první měla 5 let a teď necelý rok, bez nehody...

mmkama
autor
6. únor 2017

@liliasofi no nazdar 🙂 já jsem myslela,že je to spolehlivá metoda😅 každopádně gratuluju👍

mmkama
autor
6. únor 2017

holky díky 🙂

marketa11112
6. únor 2017

ja az porodim, také bych rada telisko.. radeji bych nehormonalni.. ale nevim, jake ma jake vyhody a nevyhody.. tedy myslim porovnani hormonalni a nehormonalni.....proc volit tu ci onu.... také jsme tedy myslela, ze spolehlivost je velika.... je fakt, ze pripadne treti ditko bychom ještě zvladli, ale radeji bych si o tom rozhodovala sama 🙂)

pmaja
6. únor 2017

@marketa11112 ja treba nehormonalni nemuzu protoze jsem alergicka na vetsinu kovu (med treba je v teliskach bezne) a pak ze u Mireny neni ms. To je pro me velke plus, vzdy mi bylo fakt priserne blbe. Hur nez u porodu. Ale zas cena je vyssi, i kdyz ve srovnani s pilulkama plus vlozky a tampony, to je v poho, spis jednorazova investice.

moodie
10. únor 2017

Hodně lidí si chválí Mirenu