Dostala jsem MS, když jsem ještě nedobrala prášky
Dostala sem to v dobe kdy beru prášky ..mam jeste 12prášku cim to muze byt? Ze sem to dostala brzo..?
Myslim tim jestli sis jeden den nezapomnela vzit prasek.. kdyz jsem zapomnela, tak jsem to dostala
A) brala jsi antibiotika (pripadne jine silne leky) a ty vyrusily funkci prasku
B) zvracela jsi/mela jsi prujem a tim se vyrusila funkce nektereho prasku
C) s touhle antikoncepci zacinas a nesedi ti, takze asi budes muset zmenit
D) zapomnela sis jeden prasek vzit/vzala sis ho o hodne pozdeji, nez jsi mela a tak nestihl zafungovat a rozhodilo ti to cyklus
Pokud pro tebe neplati nic z tech moznosti, tak je to pro me zahadou...
@messias vynechala.. Ale vždycky sem treba na dva zapoměla a nedostala jsem to.
@luci_nka17 pokud vynechas, tak se ti rozhodi cely cyklus, ze si to nedostala byla asi jen nahoda nebo nevim.. takze jediny reseni, dej si budika do telefonu, antikoncepci nos vsude sebou a kdyz ti zazvoni budik, tak si hned vezmi prasek. Tak nikdy nezapomenes. Je dulezite brat je pravidelne. Pokud je nebude brat pravidelne a budes mit sex, muzes otehotnet.
@luci_nka17 když jsi vynechala prášek nevím čemu se divíš, spíš se divím já žes to nedostala když si vynechala 2. A pokud to takhle praktikuješ pořád můžeš si ty peníze ušetřit protože stejně ztrácejí účinek. Moje známá otěhotněla jenom proto že si nedala říct a jednou si vzala prášek v 9 ráno a podruhý v 5 odpoledne pak zas ve 2...myslela si že i tak je chráněná...
@messias dobre udelam si to tak dekuju si hodna

Nevynechala si jeden den ?