Jsem těhotná?

rockarrol
27. led 2017

Zdravím zkušenější 🙂 a PROSIM MOC O RADU!! Je to dlouhé ale prosím...
Mám na Vás prosbu o radu, jestli o možné že můžu být těhotná ,když jsem dostala ms.,jestlito teda je ms,ale.. s přítelem jsem v neděli měli nechraneny styk a já jsem to měla dostat v pondělí ,dostala jsem to až dnes(pátek) ,takže 4 dny zpoždění což se mi před tím nestavalo, s tím že jsem si třetího dne od styku,čili v úterý vzala prášek po,protože jsem byla dost nervózní,což nebylo moudré ale byla jsem v šoku ,do patka jsem měla hrozný bolesti hlavy a motani, bylo mi dost šoufl a byla jsem dost unavená a pořád se mi chtělo na malou,eště včera jsem měla růžový vytok.A dneska ráno jsem si dělala tehu test a byl negativní, vím že byl určitě vyzkouseny brzo a eště k tomu jsem po pár hodinách začala krvácet ,takže ty negativite nedavam velkou váhu a ted krvacim i velký hustý kusy ... prosím Vás o všechny možnosti co by to informativne mohlo znamenat .
Vím ,je to krátká doba ,z čehož se toho nedá moc usoudit ,a když dám vše do otázky ,tak spíš jestli je možné krvácet při tehu,byt tehu i po prášku po a jestli to může být reakce na prášek po.

Děkuji 🙏

vanea
27. led 2017

@rockarrol Pokud takto silně krvácíš - navíc s kousky, tak je dost nepravděpodobné, že bys byla těhu🙂
navíc ovulace (tedy jediná doba, kdy se dá otěhotnět) je doslova jen jeden den v měsíci, otěhotnět lze v okolí cca 3 dní před, v den ovu a 1 den po ovulaci. Ovulace bývá obvykle cca 14 den cyklu (1den cyklu je 1. den poslední menstruace, ale ta doba je u každé z nás jiná, můžeš mít ovu i 18den cyklu..). Musela bys mít velký posun, aby se to povedlo takto těsně před MS. Navíc vajíčko by to mohlo spláchnout...u těhu se obvykle pouze špiní. Nesmí být krev. Ale jsou i velmi vyjímečné případy...ale nemyslím si, že se tě to týká

evulinkab
27. led 2017

@rockarrol Myslim, že tehotná nejsi.Vzala sis prášek PO, takže pravdepodobne to máš ted rozházené a i to silné krvácení s kousky je kvuli tomu prášku.

mmaajjaa
27. led 2017

Pokud jsi měla styk v neděli a v pondělí jsi měla dostat menstruaci, tak pravděpodobně těhotná nebudeš. Zpožděnou menstruace můžeš mít tím, že jsi z toho ve stresu nebo po té tabletě PO, která ti mohla způsobit i to, že bylo špatně a teď silně krvácíš s kusy sliznice. Těhotenský test zkus nejdříve 14 dní po styku, ale nevěřila bych, že bude pozitivní.

rockarrol
autor
27. led 2017

Dekuji Vam ,za vsechny odpovedi ,jste pozorné a snazite se radit 🙂 za což jsem moc vděčná ,kdyby ste si eště nacokoli vzpomněli, budu ráda za každou radu 🙂

nafuka
29. led 2017

@rockarrol takové věci se řeší s doktory a ne na internetové diskusy.Když se nechráníš musíš počítat s následky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru