icon

Jde poznat, kdy mám plodné dny? 🙂

elule38
28. říj 2014

Jak poznám, že se mi třeba plodné dny neschodují s tabulkou na internetu?

sarkar
•
28. říj 2014

Nejsem na to úplně odborník, takže nevím, ale já na sobě plodné dny poznala - měla jsem větší chuť na sex 😉

glimmer
•
28. říj 2014

já to na sobě poznám tak, že mám vyšší chuť na sex a takový hlenlvitý průhledný výtok.

vlnka09
•
28. říj 2014

zkuste ovulační test,jestli to na sobě nepoznáte...já si u sebe také nebyla jistá a tak jsem také testovala 🙂

evulinkab
•
28. říj 2014

Ovulační hlen,velká chut na sex...

katyxq
•
28. říj 2014

Podle příznaků ... počítání dnů nefunguje, tabulkový cyklus nemá skoro nikdo 😀 ... pročti http://www.rodina.cz/serial27.htm 😉, já už právě podle příznaků poznám blížící se ovulaci (otevřenost děložního čípku, hlen, chut' na sex) a poté i pravděpodobně proběhlou ovulaci (zavření čípku, jeho hlen zhoustne a zmenší se jeho množství, opadne chuť na sex, bez měření bazaální teploty ale proběhnutí ovulace není ověřitelné) na sobě poznám i bez měření

malalulu
•
28. říj 2014

Přesně tak🙂 Pokud neděláte ovulační testy poznáte to podle výtoku, nebo i podle chuti. Ale chutí bych se neřídila, protože já během ovulace mám nejmenší chuť na sex, jak na potvoru..

andelka
•
29. říj 2014

Podle nějkaých tabulek na netu bych se neřídila. Každá žena má individuální cyklus.
Obecně plodné dny se poznají podle příznaků..měkký čípek, tažný průsvitný hlen, někdy bolesti v podbřišku a větší chuť na sex. Dopředu se dá pravděpodobná ovulace určit ovulačními testy. Zpětně potvrdí ovulaci měření bazální teploty.

86radka86
•
29. říj 2014

poznala jsem to tak, že jsem nemohla bolestí ani chodit :-/ a chuť na sex opravdu nebyla 🙂 ale ten výtok sedí... každopádně jsem po druhý těhotná, takže nechuť k sexu při ovu jsem překonala 😝

castava
•
29. říj 2014

Já to měla stejně jako píše glimmer.