Jak vypočítat plodné dny při nepravidelné menstruaci?

23. zář 2022

Prosím jak vypočítat plodné dny , při nepravidelne menstruaci? Už se mi týden nedostavila. Ale nevím zda na výsledek testu ještě není brzy kdyz ani nevím kdy se dostaví vždy poznam tak dva dny před podle bolesti břicha...

krisstina93
23. zář 2022

Nevypocitas, to se dá jen při úplně pravidelné a ještě je to plus mínus nějaký den. Jak víš, že se ti týden nedostavila, když je nepravidelná? Já mám taky nepravidelnou a těhotenství bylo o 2 týdny mladší, než podle ms, ovulace byla až 28dc, ale já ovulaci poznala podle bolesti břicha a pak tomu odpovídala i velikost mimca. Prostě čekej, test vychází pozitivní tak 2 týdny po ovulaci.

leniczka23
23. zář 2022

Musíš podle ovulacnich testů.

lencaa11
23. zář 2022

Buď podle testu nebo podle měření teploty jinak bych test udělala test záleží jak moc máš nepravidelnou Ms máš ...😉

autor
23. zář 2022

@lencaa11 teplo tu si měřím.... a teď teda podle apl mám 4 den spozdeni a teplota porad na 37

lencaa11
23. zář 2022

Asi testem nic nepokazí te (teda ne mamatest ten není dobrý )

jaja01k
23. zář 2022

No jestli měříš teplotu, tak víš jestli a kdy jsi měla ovulaci a tedy i plodné dny. Jestli už jsi po ovulaci aspoň 14 dní, test bych zkusila.

nina004
23. zář 2022

Keď meriaš teplotu a máš 4 dní zpoždení,tak ti už test výsledok ukáže. A podľa mňa už aj pekná čiarka by mala byť vidieť ak si tehotná.

autor
23. zář 2022

@lencaa11 proc neni dobrý?

lencaa11
23. zář 2022

Dělá falešné // tak že bych vyzkoušela který koliv test jineho typu

sudylichozrout
23. zář 2022

@lencaa11 Ale prdlajs. Je fakt s podivem, jak málo žeských chápe i úplné základy chemie a biochemie. Ten test funguje na bázi chemické reakce. A ducha ti udělá proto, že detekuje určitou hladinu hCG v moči. Pokud je hladina nízká a těhotenství neprosperuje, může být test klidně už druhý den bez ducha, protože hladina hCG v moči klesne pod detekovatelnou hranici (což je při těchto nízkých hodnotách celkem fofr) a ten, který má méně barviva, bude bez ducha pořád. Do moči se hCG vylučuje se spoždění oproti krvi, takže když máš na testu ducha a krev negativní, je to naprosto v pořádku a za pár dnů nebude už duch ani na testu. A v neposlední řadě, testovat se má AŽ PO vynechané menstruaci proto, že test může reagovat i na běžné předmenstruační zvýšení určitých hormonů, které jsou hCG podobné. Proto to i píšou v návodu - testovat až po vynechání menstruace. Tj., ani v tomto případě nedělá test falešné duchy a ani není vadný, ale vy jej nepoužíáte správně. Takže ty výkřiky typu "mi udělal ducha a těhotná jsem nebyla", jsou jen chybnou interpretací. Těhotné jste biochemicky byly, ale embryo odešlo s (opožděnou) menstruací. A test to správně zaznamenal.

lenatko91
23. zář 2022

To se nedá spočítat. Symptotermální metoda je spolehlivá při nepravidelných cyklech

anickaaa28
23. zář 2022

Zkus si udělat test když máš zpoždění a uvidíš. Jinak za mě, pokud jsi těhotná,ukáže to jakýkoliv test bez ohledu na značku. Nevěřím na nějaké falešné čárky a podobně.....Držím palce.

princezna19
29. zář 2022

Jak jsi dopadla? Ukázal ti test 🤰? 🙂