icon

Je možné otěhotnět s hormonálním tělískem Mirena?

3. kvě 2022

Hezký den, mám rok a půl zavedené tělísko Mirena a celou dobu bylo vše v pořádku. Před měsícem jsem přestala kojit dceru a týden už mám křeče v břiše, jsem nafouklá, unavená. Dnes jsem si udělala raději těhotenský test a je tam malý duch. Je to vůbec možné otěhotnět přes tělísko ? Je vůbec šance donosit zdravé dítě když je tam i tělísko? Pokud bych byla těhotná, tak by jsme si dítě nechali ale měla jsem za to že Mirena je maximálně spolehlivá 😬. Zítra si udělám ještě jeden test ale ducha tam prostě vidím.

Strana
z2
te_reza
5. kvě 2022

No mě by natáhlo....
Ať vše dobře dopadne.

andelicka
5. kvě 2022

Já mám tělísko Levosert na 5 let za 3500,mám ho asi rok a půl a za chvilku půjde ven, protože se začneme s přítelem snažit o miminko.Byla se s Levosertem spokojená,ale teď čím dál více čtu i v práci moje kolegyně,že otěhotněla přes tělísko i hormonální i nehormonálni???Tak co je to za spolehlivost??? Určitě ti moc držím pěsti štěstí,aby bylo všechno v pořádku 🍀💚🌼

krtikkrtovaty
5. kvě 2022

Tak teď mě to tu úplně děsí... 🙈 Samé znám někoho!!! Mám tělísko - Mirenu - dva roky. 🙂

Zakladatelce přeji ať je vše ok.

vaseli16
5. kvě 2022

Já se tu jen "vložím" chtěla jsem si dát tělísko a teď teda nevím.Jsem zvědavá jak to dopadne.

lencaa11
5. kvě 2022

@vaseli16 jak se to říká 100 žen 100 zkušenosti já mám třeba druhý tělisko nehormonalni a vždy vše v pořádku první jsem měla 4 roky druhý mám 3.5 let a jsem ráda a spokojená

vitezove
5. kvě 2022

Holky, jediná 100% antikoncepce je abstinence. Nic není 100%... ani kondom, ani HA, nic. Takže příště jedině vasektomie nebo podvázání vaječníků. A bude klid. A nebo kombinovat antikoncepční metody, ovšem ani to není 100%.

lencaa11
7. kvě 2022

Jak jste dopadla u doktora ??☘️☘️

lacehea
7. kvě 2022

ja jsem otehotnela pres mimodelozni telisko, bohuzel to jde.

natysnovec
7. kvě 2022

🍀🍀♥️

andelicka
7. kvě 2022

Tak co,jsi těhotná??Zajímá mě to protože mám to hormonální tělísko taky Levosert

autor
9. kvě 2022

@lencaa11
@andelicka
Ano jsem těhotná, HCG bylo 245, zítra jdu ještě jednou na krev a pokud HCG poroste tak mi doktor tělísko vyndá. Prý je to 50 na 50 jestli se embryo udrží. Jsem prý první ženská za jeho praxi, která je těhotná přes Mirenu. A to pozor tělísko je na svém místě, tak že nikdo nechápe jak se to mohlo povést. No holt musím mít vždy něco extra 😃

nevimne
10. kvě 2022

No la ena jednu stranu je to strašně zvláštní a hezké na druhou stranu bych se zbláznila 😂 to je něco jako já když mě doktoři řekli že nemůžu mít děti 😂😂😂😂a jsem v 16+4 😂😂😂

maki90
10. kvě 2022

Ty jo, to jsi superfertilní 😁 tak ať to dopadne jak má!
Já si měla jít za 14 dní domluvit s doktorem zavedení Mireny, ale tahle diskuze mě tedy docela rozhodila 🤭

andelicka
11. kvě 2022

Tak to je gól, přímo trefa do černého, já mám ten Levosert, ale radši si ho vyndáme a uděláme mimino, protože otěhotnět takto nehodlám, tentokrát už plánovaně. Blahopřeji moc a dej vědět, jestli je všechno v pořádku i po otěhotnění přes tělísko a to hormonální. Moc přeji zdravé déťátko i maminku❤️

lencaa11
12. kvě 2022

Tak to je opravdu nějaké znamení že si miminko našlo cestu k vám i přes to že to tělísko tam je tak že vlastně to je opravdu zázrak chápu že pro vás šok to je jasný no já co mám nehormonalni tak jsme velice spokojená hlavně držím palce aby bylo vše v pořádku ☘️☘️

julia00
25. srp 2022

ahoj, ako to postupuje? 🙂

prcek2018
25. pro 2022

Ahojte, zkusím otevřít starší diskuzi, ale začínám být mírně nervózní.... Mirenu mám už víc jak rok, z toho rok jsem bez menstruace, takže absolutně netuším kde a jestli ovuluji. Sem tam obsypaná tvář, takže si říkám buď a nebo termin ms, ale kdo ví že 🤷 každopádně teď třetí den bolesti prsou a vaječníků. Samozřejmě lékárny zavřené, abych koupila test. Sex že kterého by bylo teoreticky něco možné byl na konci listopadu, před cca 10ti dny jsem jeden den špinila.... Dle čeho se řídit, když absolutně neznám nějaký svůj cyklus, taky trpím na cysty a u jedné z mnoha kontrol se zdálo lékařce tělísko "posunuté" 🤷 pak zase ok... Mám dvě děti 4 a 1,5 další rozhodně v plánu není.... Potřebuji asi uklidnit 🤣🤣🤣

lencaa11
26. pro 2022

@prcek2018 asi pro svůj klid bych zítra nastivila lékárnu koupila test a udělala někdy opravdu hormony dělají své je to takové 50/50 vsechny příznaky můžou bejt od toho že měla bejt + - Ms atd ..pokud lékařka viděla že je pohnute měla ho asi dát jak by mělo bejt držím palce ať výsledek je jen ten nejlepší ☘️☘️

sarka49
26. pro 2022

@prcek2018 ahoj. Já před Vánoci měla menstruační bolesti v podbřišku. Mirena zvedena od března a jsem už 3 měsíce bez ms. Tak jsem znervózněla protože už jsem si i tu citlivost prsou vsugeroval, ale někdy to mívám. No tak jsem mazla na gynekologii. Dr vyšetřila utz a prohmatala. A závěr... Zanet močovych cest... Takže mě spadl kmen ze srdce, ale fakt velkej. Ale byla jsem na tom troufám si říci stejně jako ty...

prcek2018
26. pro 2022

Holky díky, byla to cysta. Ráno to prasklo malém jsem se počůrala bolestí. Teď jsem hospitalizována v nemocnici na pozorování, jelikož tam pořád je přes 4x3cm a v dutině břišní je krev. Takže se čeká zda se to vstřebá nebo bude nutná revize 🤦 takže manžel si to užijete doma s holkama a já si hodím nohy nahoru 😆 a snad brzy domů

lencaa11
26. pro 2022

@prcek2018 tak hlavni je že jste pod dohledem tak hezky relax a chlap a děti to zvládnout

Strana
z2