Po vysazení HA nepřišla menstruace, poradíte?

danitelitha
26. črc 2012

Ahojky holky,
moc Vás prosím o radu, jedná se o nástup menstruace po vysazení HA užívala jsem Lindynette 20 a vše v pořádku cyklus přicházel pravidelně, vždy 30-cáty den cyklu, nicméně problém nastal nyní po jejím vysazení, poslední menstruace proběhla 20.6. nu a dne jsem v 36.dni cyklu a stále nic ani jediný příznak, vzhledem k prasknutí kondomu tři dny po ukončení MS, jsem včera navštívila Dr. aby vyloučil těhu (dělal UTZ sice mám trochu obavy, aby to tak včas rozpoznal, bez vyšetření krve, ale budu mu věřit) těhotenský test negativní, již v minulosti jsem měla vysazenou menstruaci (tehdy minisiston) a cyklus přicházel přesně, když, ale zabádám do vzdálenější minulosti, kdy jsem neměla zkušenost s žádnou HA, tak jsem měla problémy s pravidelností, nicméně to mi bylo 16. let, mohlo to mít důvod spíše vývojový. Ještě je možná směrodatná teplota ta se pohybuje stále okolo 36,6, bez významnějších výkyvů. Začala jsem pít kontryhel, už jsem trochu nervózní, chci začít s výpočty plodných a neplodných dnů, jelikož bychom s přítelem dali rádi ke státnicím dáreček v podobě miminka ( takže se chceme začít snažit tak do půl roku). Co vy na to?
Předem moc díky

pumuckl
26. črc 2012

Ahoj,
já jsem HA užívala asi 10let nepřetržitě. Vystřídala jsem za tu dobu několik značek. Když jsem ji vysadila, tak jsem dostala MS "přesně na minutu" jako posledních x měsíců. To byla poslední MS někdy v srpnu. Pak jsem ji několik měsíců vůbec neměla. Byla jsem u gynekologa asi měsíc a půl po poslední HA MS, ten mi řekl, že se to může stát, že buď mi může píchnout nějakou vyvolávačku nebo můžeme počkat 3 měsíce a když nic, tak mám přijít, tak jsem se rozhodla to nehrotit a počkat. MS jsem nakonec vůbec nedostala a na začátku ledna zjistila, že jsem těhotná v 5tt. Takže těhotná být nemusíš, jen tělo "zaspalo".

danitelitha
autor
29. črc 2012

Ahoj,moc ti děkuji za odpověď.
MS stále nikde a jdu do druhého týdne po vynechání MS, test stále negativní, tak nevím myslíš, že mám zajít k jiného gynekologovi, který mi vezme alespoň krev a píchne vyvolávačku, nebo to mám ještě nechat být?Pravděpodobně by se asi dostavila MS, ale kdo ví, zda by přišla další měsíc viď?.

snik
9. zář 2012

ahojky ja tez vysadila prasky,je tio mesic a stale se mi MS nedostavila je to uz 7 dni, taky nevim co mam delat,test mi vysel negativni a nevim jesi mam jeste pockat nebo si udelat az dele dalsi test ☹