icon

Vrácení peněz za Duolingo přes App Store či Google Play. Řešil někdo?

18. črc 2026

Zkoušela jsem Duolingo Super na zkušební období zdarma a myslela jsem, že to včas zruším. Jenže jsem na to zapomněla a dnes se mi strhly peníze za roční předplatné.
Aplikaci jsem skoro nepoužívala, takže mě to dost mrzí. Nevím, jestli má smysl zkusit požádat o vrácení peněz, nebo je to prostě moje chyba.
Řešili jste někdo vrácení platby za Duolingo přes App Store nebo Google Play?

zuzkasim
18. črc 2026

Tak když sis to nepohlídala, je to tvoje chyba. Tak aplikaci začni používat.

lv
18. črc 2026

Stalo se mi to samé, 1370 Kč 😛 no co už, takže se učím poctivě už přes rok. Nezrušilas to, to je chyba na tvé straně, to ti nevrátí.

anonym_3ac3b7
18. črc 2026

@anonym_autor zkusit to muzes. Nekdy uznaji neuveritelne veci, my uspely u jineho vydavatele, kdyz nam batole nakoupilo nahodne e-knihy do ctecky 🤡, knihy nam odstranil a penize vratil.

drep
18. črc 2026

Zkusit to můžeš, ale ony přijdou asi tři upozornění, že se strhnou peníze. To není nekalá praktika, to je prostě tvoje chyba. Nechceš to využít na výuku jazyka? Já jsem na duolingu tři roky, tak už mě to až tak nebaví, ale první rok jsem byla nadšená

suzanna123
19. črc 2026

Můžeš to minimálně zkusit. Já před x lety zkušební verze ukončovala smazáním aplikací a pak si zkontrolovala účet a málem to se mnou švihlo, ale Apple mi to vrátil.