icon

Vyplatí se členství v AlzaPlus+?

19. črc 2026

Poslední dobou objednávám z Alzy častěji drobnosti do domácnosti, elektroniku nebo věci pro děti. Narazila jsem na AlzaPlus+ kvůli dopravě zdarma, ale nejsem si jistá, jestli se mi to při běžném nakupování opravdu vyplatí.
Neobjednávám každý týden, spíš nárazově. Nerada bych si platila další členství jen proto, že to vypadá výhodně. Máte AlzaPlus+ a využíváte ho pravidelně?

ines76
19. črc 2026

Uz nevim kolik jsem za alzaplus platila, 300 za rok? A kolik stoji doruceni do alzaboxu taky nevim, protože se mi to tam neukazuje, tipnu 50 kc? Takze se mi predplatne zaplati pri nakupu ob mesic, coz urcite splnim. Akorat aby to cloveka nesvadelo objednat si kazdou chvili nejakou blbinu, kdyz mam dopravu "zadarmo", ale tak to uz je na tobe...

lv
19. črc 2026

Nám rozhodně ano

anonym_3d18a9
19. črc 2026

Meli jsme pocit, ze nevyplati, pak jsme se koukli, kolik jsme realne rok pred tim objednavali (meli jsme pocit, ze skoro vubec) a zjistili jsme, ze se nam jednoznacne vyplati. Je pravda, ze ted s tim postovnym zdarma, tak obednavame o trochu vic - dame Alze casteji prednost pred konkurenci, at uz pred eshopy, nebo nekdy i pred kamenymi obchody.

patypresdevaty
Včera v 05:48

Nám rozhodně jo. Díky tomu, že předplatné máme, tam objednáváme opravdu často (už i věci, které bychom jinak možná koupili jinde).

pipi_puncocha
Včera v 06:08

Ano, přijde mi to až likvidační pro jiné e-shopy. Reálně kupuju jen Rohlík a Alzu

kakba
Včera v 07:00
@pipi_puncocha

Ano, přijde mi to až likvidační pro jiné e-shopy. Reálně kupuju jen Rohlík a Alzu

@pipi_puncocha Alza je preprodej jako kazdej jinej a jeste drahej. Takze ja pres Alzu neobjednavam skoro vubec, pouze kdyz mam jejich poukazky a to se mi to jeste nechce ani objednat, kdyz vim, ze jinde je to to stejny a jeste levnejsi, ale co uz.

betelgeuzz
Včera v 07:02
@kakba

@pipi_puncocha Alza je preprodej jako kazdej jinej a jeste drahej. Takze ja pres Alzu neobjednavam skoro vubec, pouze kdyz mam jejich poukazky a to se mi to jeste nechce ani objednat, kdyz vim, ze jinde je to to stejny a jeste levnejsi, ale co uz.

Nám se taky vyplatí. Když něco potřebuji, tak zkontroluji ceny na alze i jinde a dost často to díky nulovému poštovnému výjde na alze líp.

nelinecka1
Včera v 08:36

Nám se to vyplatí opravdu hodně. Když něco potřebujeme, tak jako první se podíváme na Alzu (kosmetika, drobnosti do domácnosti, pred Vánoci darky). Výhoda je i to, že ty věci nebalí, takze neni zbytečný odpad.

patypresdevaty
Včera v 09:22
@kakba

@kakba To si asi Alzu s něčím pleteš, ne? Nevím tedy, čemu říkáš přeprodej - prostě prodávají věci, no :D Něco přímo a něco pomocí "partnerů". A mají i svoje výrobky.
Většinu věcí, které objednávám, koupim na Alze stejně nebo levněji než jinde. A když bych ještě jinde měla přičíst poštovné, nebo někam jet, vyplatí se mi rozhodně Alza víc. Ale je fakt, že my máme na Alzu nějakou stálou slevu a většinu věcí tam koupim za lepší ceny než tam vidí člověk běžně (často i o dost levněji).
Já mám trochu jen morální problém s tím, že jako gigant takovými podmínkami likvidují drobnou konkurenci.
Ale zase se mi třeba líbí, jak píše @nelinecka1, že ty věci nebalí a tím ušetří strašně moc obalového materiálu. Plus jak jsou velcí a prodají toho hodně, je jejich doprava mnohem víc eko než když jiný dopravce veze někam pár balíčků.
Suma sumárum mi z toho ALza vychází dobře a ráda ji využívám

levandule_k
Včera v 10:10

Vyplatí se to určitě Alze, když jsem měla předplatné, nakupovala jsem tam častěji. Teď ho nemám, nechybí mi to.

anonym_adb7b9
Dnes v 19:16

@anonym_autor vyplatí,rozhodne 😃 ja uz nakupuji skoro vše na alze,kdyz maji alza dny maji super ceny i na kosmetiku a hlavne druhy den v Alza boxu.
Tip : pokud mate dite s isicem můžete ho registrovat a mit isic slevy
Tip dva: pokud je někde garance nejnižší ceny a vy to najdete někde levnější,opravdu vám pošlou slevovy kód aby vyrovnali cenu👍