icon

Kam chodit na vyšetření šilhání dětí v Brně?

alubif
7. lis 2021

Prosím kam chodíte s dětmi na vyšetření a léčbu ohledně šilhání. Děkuji

syslounek
7. lis 2021

Pokud potřebuješ poradit dobrého doktora ve svém okolí, bylo by hezké uvést kde bydlíš.

alubif
autor
7. lis 2021

@syslounek v Brně, když to píšu na fórum Brno 😉

syslounek
7. lis 2021

Název fóra ani nevím kde je.
S dcerou chodíme na oční k dr Pellarové na poliklinice zahradníkova. Má vlastní stránky: http://www.oko-oko.cz/
Paní doktorka je příjemná a zaměřuje se právě na děti.

alubif
autor
7. lis 2021

@syslounek děkuji

syslounek
7. lis 2021

Ještě je dětské oční v dětské nemocnici, mají tam lepší vybavení. Nás tam paní doktorka poslala, když u sebe na nic nepřišla.

simona7073
7. lis 2021

@syslounek my sme tam boli tiež, nám ale vravela, že by tam mali chodiť skôr vážnejšie prípady, ak sa jedná o malé deti (u dcéry 1r. to skoro nevidieť a je to asi tvarom oka). Každopádne, príjemná dr. ☺️ A to som z toho bola v strese, aké to bude

syslounek
8. lis 2021

@simona7073 My tam byli 3x, protože v prvních dvou případech prostě nezašilhala vůbec, a nic takového nám neřekla, ale bylo to před dvěma lety. Při třetí návštěvě ji zmrzl smích na rtech a odeslala nás do nemocnice na operaci.

simona7073
8. lis 2021

@syslounek aha, tak to je dobré vedieť. My pôjdeme najskôr k nám do Břeclavi znovu ( po kvapkách na rozkapanie očí mala reakciu), aby sme nemuseli do tej detskej nemocnice, tak som zvedavá. On je ale problém ten, že malé deti do 3r málokto vezme a vyšetrí, pretože sú na to potrebné tie špeciálne prístroje.

nikolmikel
21. lis 2021

@alubif Dceru jsem objednala na doporučení kamarádek k MUDr. Pellarové na poliklinice Zahradníkova. Objednávala jsem ji koncem září a jdeme 2.2. 😅 Ještě jsem slyšela, že je dobrá dětská oční v Kohoutovicich a prý bere dřív.