Čekáte mimi v srpnu 2019?
Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?
tak malý Vašík se narodil v 10.34 s váhou 3670 g,dal mi trochu zabrat :D fotka mi nejde vložit, tak az budu doma 🙂
holky, všem které máte své poklady už na světě gratuluju. Já jsem jedna z těch tichých dam s KP. Termín mám prvního září, tak doufám, že to do toho září doklepem, ale spíše to vidím bledě 🙂 ale je fakt, že to je jedno. Těším se na další zprávy o vašich miminkách a taky na to naše
@matys13 no já se taky nemůžu dočkat 😀všeci se vyptavaji že už mi to je docela nepříjemné :( tak snad brzy🙂 chudák se před okolím radši schová, cítí beztak že mě to otravuje tak si říká, že ještě radši počká... 😀
Dnes jsme dotáhli domu kočárek 🙂 chlap si pustil na YouTube včelí medvídky a usnul 😂😂😂
@amitrama sluší ti to mamino ☺️aji bříško už se ti pěkně stahuje. Vrátila jses zpátky ke své původní velikosti? No to je parník teda... Nevim jak bych to já dávala do paneláku, včera jsem projela s kočárem tak tak sklepem zůstalo tak 2cm z každé strany od futer ten bych tam nenarvala ani za nic😀
@lenulka89 z původních 23kg mám ještě 3 kg navíc. Akorát koukám na poporodní pás, páč zatím na cvičení není čas, tak abych tomu trochu pomohla. Kočárek má na šířku 78cm tak projedu i menšími dveřmi, ale vytočit se s ním do výtahu a tak jde blbě jak máme málo místa. Korbičky jsou menší, jsem zvědavá jak v zimě ještě ve fusaku je tam narvu. Ale to pohodlné tehu oblečení mi bude chybět 😃

@inssomnia ta je krásná.. moc ti gratuluju a hlavně přeju hodně štěstí a zdraví 🙂