icon

Jak jste na sobě poznaly, že čekáte dvojčátka?

martinka2904
11. únor 2021

Jak jste po sobě poznaly,že čekáte dvojčátka?nebo jak jste se citily při dvojčátek?

ema90
•
11. únor 2021

@martinka2904 Nepoznala jsem to nijak.
Zatim mi za cele tehotenstvi nebylo ani jednou spatne, natoz abych zvracela. Jsem v 24tt.
Ze tam jsou srdicka dve jsem zjistila hned na prvni kontrole pri potvrzeni tehotenstvi. Nekdy v 6tt.
Byla jen vyssi hodnota hcg hned na zacatku tehotenstvi.

Jsem tehotna poprve, takze nevim, jaky je rozdil cekat jedno a dve 😀
Ale citim se naprosto normalne.
Asi teda jen pohyby jsou jine, tim, ze je citim jak na prave strane, tak zaroven i na leve, kdyz se rozhodnou kopat spolu 🙂
Ale zase nemam srovnani s jednim, takze to vnimam uplne normalne, ze ty pohyby citim po celem brise 🙂

dominge
•
12. únor 2021

Nepoznala jsem to nijak, až doktor na ultrazvuku. Teď jsem v 6 měsíci a poznat to jde, protože se každé hýbe jiným směrem.

squezy
•
12. únor 2021

@martinka2904 To se poznat nedá, az když ti to potvrdí doktor.

zuzicek2013
•
12. únor 2021

Já měla hned první odběr dost vysoké HCG,sestra říkala,že je to jak při dvojčatech,tak jsem se smála,ale nenapadlo mě to 🙂.do 7 TT jsem totiž čekala jedno,bylo jedno srdíčko.pak jsem začala špinit a skončila v nemocnici,tam jsem byla týden,když už vypadalo že špinění ustálo a měla jsem jít domů,tak jsem jednorázově hrozně zakrvácela....myslela sem,že je po všem.a oni se rozdvojili 😀.takže mám teď doma už 5 leté krásné kluky 😘.přeji hodně štěstí

codal
•
12. únor 2021

@martinka2904 kamarádka měla hrozně brzo (už několik dní před ms) dálnici na testu. A bylo ji hrozně špatně, skončila dokonce několikrát na kapackach a doktor jí řekl, že je to i z toho důvodu, že jsou dvě. Ale možná by jí bylo hodně zle i u jednoho, to těžko říct.

marketa2016
•
12. únor 2021

@martinka2904 fyzicky jsem to nepoznala nijak, mám porovnání i s těhotenstvím s jedním a ani testy na začátku nebyly nějak výrazně silnější, blbě mi nebylo taky u žádného těhotenství, ale nějaké tušení tam podvědomě asi bylo, protože den před kontrolou jsme se doma bavili, že by byla sranda, kdyby tam byla dvě a na kontrole na UTZ byla fakt vidět dvě, doktorka se smála, že nejsem ani překvapená 😁

oveckaluky
•
13. únor 2021

Nějak jsem to věděla hned. 😊