icon

Pohlaví dítěte podle stravy. Poznaly jste?

miszulicka
14. pro 2020

Ahoj holky. Mám možná blbou otázku ale leží mi v hlavě a nenašla jsem odpověď. Tak se zeptám poznali jsem u druhého těhotenství podle co jíte prostě podle stravy co čekáte?? Podle toho n co máte chutě?? Já mám chuť na česnekové pomazánky 🙂)

mamikry
•
14. pro 2020

@miszulicka Trikrat jsem mela chut na podobne veci omacky a polevky. Poctvrte na sladke, ovoce, syry, nemusim moc uzeniny. A pohlavi porad stejne 🙂.

keksik002
•
14. pro 2020

Ehm.. Ne nemyslim si ze to tim je.. Ani nic ostatniho. Mamka ma dve dcery, u jedne jedla kysele a zeleninu a u druhe sladke a masa.. ;)

miszulicka
autor
•
14. pro 2020

Já někde četla (samozřejmě nemůžu věřit vše co se píše 🙂) že když je větší chuť na sladké je to spíše děvče a když na slané tak chlapec 😁

mamikry
•
14. pro 2020

@miszulicka Cpala jsem se sladkym jak protrzena a holcicka to neni 😉

veroniquecz
•
14. pro 2020

U první dcery jsem ujížděla na mase, u druhé ho nemůžu ani cítit a jedu na sladkem, takže obě holky a každé tehu jiné 🤷🏻‍♀️

daasqua
•
14. pro 2020

U dcery jsem měla chutě na rajskou, hovězí, hodně sladké, spíš lehčí jídla, meruňky a ovoce. U kluka naopak na kyselé (okurkyyyyyy 😀), ostrá jídla, hutnější, prasárničky, slané věci. Obě těhu se cítím jinak a obecně jsou všechny babské povídačky ohledně pohlaví u mě dokonale přesné (i strava před otěhotněním, ovulace, srdeční tep dítěte, HCG apod).

malenka3
•
14. pro 2020

Žádné speciální chutě ani jedno těhotenství, sladké jedu pořád 😄 mám dvě holky. Tohle jsou babský řeči 😄

levandule_k
•
14. pro 2020

@miszulicka Myslím, že si budeš muset počkat na ultrazvuk😉

dejvitka
•
14. pro 2020

@miszulicka ja mela v tehotenstvi chute na kysele, po slanem jsem se mohla utlouct a sladke jsem nemohla ani videt. Mam holcicku. Ted jsem tehotna podruhe, pohlavi nevim zatim, chute zadne specialni, zadne preference 🙂

jjasmina
•
14. pro 2020

Těhotenství ze mě udělalo dočasnou vegetariánku a máme holčičku 🙂

meronym
•
14. pro 2020

@miszulicka Ja se v prvnim tehotenstvi nemohla dojist makovych kolacu, ve druhem zase slanych veci. Prvni kluk, druha holka. Presne obracene nez se rika...

mari2
•
14. pro 2020

Já měla chuť spíš na sladké, ovoce... Do teď (snad pár dní před porodem) nemusím maso, a čekám kluka ;).
Myslím, že podle tohohle to fakt nepoznáš....

nina004
•
14. pro 2020

@miszulicka Za seba môžem povedať,že som vždy milovala sladké až v prehnanom množstve. V tehotenstve som sa sladkého vôbec nedotkla a bude to chlapec. Sestra sladké nikdy nemusela, mala neskutočne celodenné nevoľnosti, jediné,čo nevyblila boli palacinky a bude to dievčatko. Ešte aj bruško máme obe iné. Mne ide dosť dopredu a jej do strán.

astyna88
•
14. pro 2020

Tři nutelly padly za vlast, nemohla jsem projít kolem cukrárny a v mrazáku byla vždy zmrzlina, u druhého jen maso, maso, maso... A všechno to byli kluci 😊 a ten, u kterého jsem jedla sladké, tak sladké vůbec nemusí, podobně jako ten, u kterého jsem pořád jedla jen maso 🤣🤣

baraskaska
•
14. pro 2020

U druhe dcery jsem mela uplne jine chute, u prvni jogurty u druhy jsem k jogurtu ani necuchla. U prvni houby u druhe se mi z hub delalo spatne. U prvni jsem kafe pila od zacatku u druhe to bylo prvni vec po ktere mi bylo zle u prvni mi chutnali vic jemny cjute u druhe ostrejsi a vonelo mi maso a masny vyrobky coz jako u vegetarianky je docela blby🤣 akorat premyslim ze vlastne to druhy kluk je jen to neni videt 🤣🤣🤣🙈

baraskaska
•
14. pro 2020

Jako s chutema mi prijde ze to vubec nesedi. Dam echo za dva mesice az se dozvi kamaradka co ceka. Protoze taky rika ze ma kazdy tehotenstvi chute jinaci. Jinak cesnek u druhe taky vedl. Celkove ostra jidla, nekdy az moc. A i ted ma dcera ostrejsi jidla rada. Kolikrat si udelam ostrej salat k veceri a ona i presto ho proste musi bastit.

veronika9595
•
14. pro 2020

@miszulicka já nemám chuť na nic, tak čekám asi něco mezi 😂 ale proč ne, dneska je to moderní nemít jasné pohlaví😂😂

atisak
•
14. pro 2020

@miszulicka Měla jsem chuť na maso a párky. A syn to miluje, hlavně ty párky 😀 Je to teda kluk. Možná se podle stravy pohlaví určit nedá, ale zato prý si to dítě volí, na co má chuť. Ke konci tehu jsem hodně jedla pomelo a to syn taky úplně zbožňuje 😀

izz76
•
14. pro 2020

Jedla jsem v obou těhotenství tuny ovoce, zmrzliny, gumové medvídky, čokoládu.. Z vetsiny vařeného jídla se mi zvedal žaludek.. Mam dvě holky.

lovemusicsun
•
14. pro 2020

Já v prvním těhotenství chutě na maso a majonézové saláty. V druhém chutě jedině na sladké, nic jiného jsem nejedla. A mám dvě holky.

michaela1990xx
•
15. pro 2020

@miszulicka tomu bych neverila. Ja taky začala jist v těhotenství spíš sladké a všichni pořá, ze to bude holčička a mame chlapečka 😊💙