icon

Snažilky srpen 2026. Kdo ještě čeká, co bude po srpnové ovulaci?

patuldaaaaa
17. srp 2026

Ahoj 🙂 holky jste tu některá co taky čekáte co bude po srpnové ovulaci?

anonym_cce95c
•
17. srp 2026

Ano, čekám… ms má přijít v neděli. Jenže jsem teď asi měla nízký progesteron a hodně jsem špinila až do dnes, i se sliznicí… takže moc nedoufám. :( co ty?

anonym_bdbc14
•
17. srp 2026

Ahoj, já teprve na srpnovou ovulaci čekám, jsem po biochemku tak jsem zvědavá

anonym_3672ba
•
17. srp 2026

Já taky čekám, ale vlastně si nejsem jistá, kdy byla ovulace, mám pocit, že se posunula kvůli vedru, tak možná někdy o víkendu (ne)čekám ms.

mabs
•
18. srp 2026

Já bych měla mít ovulaci někdy o víkendu, tak se uvidí.

frantiska87
•
18. srp 2026

Tak všem moc držím palce. 🙂

anonym_cce95c
•
20. srp 2026

Tak mně už se rozjíždí MS. :( Snažíme se devátý měsíc, jak dlouho vy?

miiiisa007
•
20. srp 2026

Ahoj ja se přidám 🩷😊 ovu jsem mela teprve o víkendu 😊
Kdy se chystáš testovat ? Ja okolo 27.8 😀

anonym_3672ba
•
20. srp 2026

Mě už taky začala ms 😥 dost mě to zdeptalo, byla jsem přesvědčená, že to vyšlo.... Taky už nám trochu dochází čas, ach jo

anonym_cce95c
•
22. srp 2026
@anonym_3672ba

Mě už taky začala ms 😥 dost mě to zdeptalo, byla jsem přesvědčená, že to vyšlo.... Taky už nám trochu dochází čas, ach jo

@anonym_3672ba jsem na tom stejně. :( byla jsem na gyndě a všechno v pořádku.

patuldaaaaa
autor
•
24. srp 2026
@anonym_cce95c

Ano, čekám… ms má přijít v neděli. Jenže jsem teď asi měla nízký progesteron a hodně jsem špinila až do dnes, i se sliznicí… takže moc nedoufám. :( co ty?

Ahoj, tak u nás to dopadlo. Akorat mam pořád nervy jelikoz jsem 10 týdnu po mimoděložním tak se bojím aby to bylo tentokrat kde ma. Takze mi hrabe. V sobotu jsem jednou zašpinila uplne nepatrně a už jsem brečela ze je to tu zas. Ale hned se to zklidnilo tak snad ne.

patuldaaaaa
autor
•
24. srp 2026

Ahoj, tak u nás to dopadlo. Akorat mam pořád nervy jelikoz jsem 10 týdnu po mimoděložním tak se bojím aby to bylo tentokrat kde ma. Takze mi hrabe. V sobotu jsem jednou zašpinila uplne nepatrně a už jsem brečela ze je to tu zas. Ale hned se to zklidnilo tak snad ne.

anonym_cce95c
•
26. srp 2026
@patuldaaaaa

@patuldaaaaa gratulujuuuuu! My snad taky brzo.

patuldaaaaa
autor
•
27. srp 2026
@anonym_cce95c

@patuldaaaaa gratulujuuuuu! My snad taky brzo.

@anonym_cce95c bohuzel se zhoršili výsledky a bojím se nejhoršího. Mela jsem hcg

9-10 dpo - 10
11-12 : 32
13-14: 82
16-17 395
18-19 jen 512 :(
Byla jsem radši u Apolináře ale nikde logicky nic není.

anonym_9a5fb6
•
7. zář 2026

Od chvíle, kdy jsme se začali sanžit, jsem měla obavy, jak to půjde. Muž totiž dělá v cizině a je doma jen o víkendech. Tenhle měsíc jsem si zlomila ruku, on byl se mnou doma. Milovali jsme se pravidelně, ovulace byla, ale začínám špinit. Strašně mě to mrzí. A bojím se, že když to nevyšlo takhle, při našem obvyklem životním rytmu je šance minimální. 😢

genity
•
Autor odpověď smazal
•
anonym_3672ba
•
7. zář 2026
@anonym_9a5fb6

Od chvíle, kdy jsme se začali sanžit, jsem měla obavy, jak to půjde. Muž totiž dělá v cizině a je doma jen o víkendech. Tenhle měsíc jsem si zlomila ruku, on byl se mnou doma. Milovali jsme se pravidelně, ovulace byla, ale začínám špinit. Strašně mě to mrzí. A bojím se, že když to nevyšlo takhle, při našem obvyklem životním rytmu je šance minimální. 😢

@anonym_9a5fb6 A nemůže to být uhnízdění? Já měla teďka ovulací nezvykle brzo nejspíš, tak v neděli budu zkoušet testik

mabs
•
8. zář 2026
@anonym_3672ba

@anonym_9a5fb6 A nemůže to být uhnízdění? Já měla teďka ovulací nezvykle brzo nejspíš, tak v neděli budu zkoušet testik

@anonym_3672ba tomu nevěřím. Je 30.den cyklu.

anonym_cce95c
•
8. zář 2026

Ahoj, mně se minulý cyklus nepovedl, teď čekám, co bude v tomto. Ms má přijít za 10 dní (snad nepřijde 🙂).

anonym_3672ba
•
8. zář 2026
@patuldaaaaa

@anonym_cce95c bohuzel se zhoršili výsledky a bojím se nejhoršího. Mela jsem hcg

9-10 dpo - 10
11-12 : 32
13-14: 82
16-17 395
18-19 jen 512 :(
Byla jsem radši u Apolináře ale nikde logicky nic není.

@patuldaaaaa a co autorka, jak to dopadlo?

patuldaaaaa
autor
•
8. zář 2026
@anonym_3672ba

@patuldaaaaa a co autorka, jak to dopadlo?

@anonym_3672ba nakonec se nastesti objevil v děloze maly gestacni vaček. Bohuzel ale neprosperující. Včera mi začal samovolný potrat. Takze sice je to smutné, ale v situaci kdy jsem se uz pomalu smiřovala ze přijdu i o druhy vejcovod je to vlastně pozitivní. Tak doufám ze do třetice se nám snad zadari. 2 nezdařena těhotenství behem 3 mesocu a jedna operace mimoděložního je až až. Všem přeju moc štěstí. Já doufám, ze budeme moc snažit “hned”.

anonym_cce95c
•
8. zář 2026
@patuldaaaaa

@anonym_3672ba nakonec se nastesti objevil v děloze maly gestacni vaček. Bohuzel ale neprosperující. Včera mi začal samovolný potrat. Takze sice je to smutné, ale v situaci kdy jsem se uz pomalu smiřovala ze přijdu i o druhy vejcovod je to vlastně pozitivní. Tak doufám ze do třetice se nám snad zadari. 2 nezdařena těhotenství behem 3 mesocu a jedna operace mimoděložního je až až. Všem přeju moc štěstí. Já doufám, ze budeme moc snažit “hned”.

@patuldaaaaa moc držím palce, jste skvěle plodná, jen to udržet. Určitě to zvládnete.