Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@jollisek přesně dokud to půjde, tak budu jezdit. No doma mám na rozptýlení štěňátko. Máme ji doma 2 měsíce. Manžel viděl jak se pořád trápím, že nejsem těhotná. Tak nakonec povolil a jeli jsme pro štěňátko. 😂 Měsíc na to jsem otěhotněla. Aspoň bude mít prcek pak kamarádku.
Zdravím, tak máme za sebou výstupní kontrolu v CAR... opět UZ, srdíčko opět blikalo a mimco má přes centimetr. Příští týden zase k mému doktorovi a už dostaneme Mutterkindpass... snad už se nic nepo.... odběry mi dělal už ve středu na první kontrole tak snad příští týden budem jen vzdychat nad UZ 😂
@horvathova3 tak jsem to měla u syna, ale my se teda nesnažili nijak dlouho a já furt prudili se psem tak jsme si pro něj v lednu jeli a já v únoru otěhotněla a 12.3.2016 jsem měla pozitivní test 🙂
@krive já v listopadu vysadila HA. Pak manžel v prosinci, že je mu pořád špatně. V lednu se přišlo na boreliózu a dostal antibiotika dle doktora to bylo pro plánování těhotenství jedno ale že budou spermie oslabene. Tak jsem chtěla psa(upřímně asi od 6ti let) ale nějak jsem říkala, že teď jo prostě musíme mít. No a manžel dobral antibiotika začal zase jíst a cvičit a měsíc na to bylo // 😁
@horvathova3 no já u syna vysadila na přelomu října/listopadu. V listopadu jsme byli na opožděné svatební cestě tak si manžel myslel, jakej bude kanec a dá to na první dobrou 😂 no a já v prosinci hrozně začala chtít psa - trpasličího pinče ❤️ a zrovna byla štěňata, tak jsme si 20.1 pro něj jeli, no a někdy okolo mých narozenin 11.2 jsem otěhotněla a v březnu jsem měla pozitivní test :D
@krive no my máme Malinois Belgického ovčáka 😂 a je to fakt neúnavný milující tvor. Takže mi manžel poděkoval, že celý cvičák je teď jenom na něm 😂
@horvathova3 tak já do bytu chtěla malého psa, jelikož si myslím, že cokoli větší je v bytě chudák. Náš má 3,3kg a má k dispozici 75m a 6-8x chodíme ven 🙂 a je to taky hyperaktiv 😂
@horvathova3 to je dobry 😊 tak mas alespon spolecnost 😉 deti zvirata milujou, my mame tedy doma kocoura modreho britaka - ze zacatku byl tedy chudak, protoze malej ho furt jen honil a kricel na nej, ale ted uz jsou kamaradi ☺
Holky, taky budeme mít v červenci štěně a to jsem si plánovala, jak ho budu cvičit, aby za rok udělal lovecké zkoušky 😀 No, plán mám pořád, ale nevím, jaká bude realita 😀
Jinak až se divím, že zatím oproti předchozím těhu ještě neležím a nezvracím. Že by to do třetice byl kluk? Žaludek mám na vodě celý den, ale oproti předchozím, kdy jsem zvracela i krev ... Za mě teď jako dobré. Jen, aby mimi nemělo nějaký problém. Teď jsem 7+3
@tsasenka u dcery mi bylo tak zle, ze jsem malem skončila na kopačkách. Ted je to dobré. I kdyz od víkendu je mi pres cely den tak nějak tezko, ale da se to ukocirovat. Blby je, ze ted nejsem v práci na prodejne, ale mam svuj stánek v mezi patře a celou směnu prakticky stojim a nemám kam zdrgnout na zachod =D Respektive bych si musela zavolat telefonem o střídání a to nez by se nekdo dobelhal, uz by bylo pozdě =D Dns jem si chvilku predstavovala, jk mam vrazenou hlavu ve skříňce a zvracim tam do igelitky.=D Ak doufsm,ze k tomu nedojde. Uz by se zadne nevolnosti objevit nemusely. =)
Tak jsem dneska začala po WC trochu špinit , takže panika a běžela jsem k Apolináři. Tam mi bylo řečeno, že je to teď úplně normální. Hlavme po včerejším utz.Coz samozrejme můj mozek vůbec nedával. Nicméně na rozdíl od mého doktora tam měl i zvuk. To bylo tak uklidňující ho slyšet ❤️ 😍.
@jollisek my jsme si minulý rok vzala nalezeného kocourka asi 3mesicniho. Přesně tohle tahání a všechno mu dělá štěně 😂. Naštěstí je vážně odolnej a rád dává štěněti taky na zadek.
@krive my máme zahradu a malý domek. Za barakem obrovský les. Psa jsem chtěla pořád ale velikeho a do bytu jsem si říkala, že bude trpět a my sním. Takže jsem si počkala
@tsasenka já dneska 7+6 zvracení žádné. No u nás je cvičák docela náročný včetně nošení psů, aby byli zvyklí kdyby se náhodou něco stalo. Takže tahat 40kg psa v náručí raději nebudu. Ale aspoň mám parťáka na rozptýlení a procházky. Já chci zase PP1 a bude je skládat manžel 😂
@priefi já právě hodně piju. Ráno si davam rozpustné C a večer magnesium citrát komplex.
No naštěstí to bylo jenom po utření a pak než jsem tam přijela tak to přešlo. Samozřejmě po utření Utz zase na papíru lehce růžová.
@priefi mě tam nic nedali, že pokud bych spinila hodně a výrazně nebo by mě zacalo bolet břicho tak mám dorazit. Takhle je pro podle Utz vše v naprostém pořádku. A nemám se tím stresovat hlavně prý nemám ležet ale normálně se hýbat. Jelikož máme štěně, tak ležet opravdu nebudu. ☺️ A jak rikal, teď je to celé na přírodě. Buď to vyjde nebo ne. Ale i tak prckovi věřím. Podvedomi mi nějak říkalo, že je to dobrý ale mozek, že musím někam běžet.
@semmi Je fakt, že se mě doktorka ani na fotku nezeptala, tak je dost možný, že taky nedává. Chmm..aspoň do mobilu jsem si mohla blejskout. Máme zítra s manželem tříleté výročí svatby, je to "kožená svatba" a tak jsem mu plánovala dát fotku z utz do nový kožený pěněženky. Takhle mu tam strčim fotku svojí a bude :D
Jinak zvracení do igelitky mě pobavilo :D V neděli jsem blinkla poprvé a doufám, že i naposled. Jen si dávám bacha, co po ránu sním, jinak to snad už nepříjde.
@horvathova3 Mě doporučil dr na špinění vodu s citronem, :D ale musím zaťukat, že od toho prvního špinění před 11dny už dobrý.
@horvathova3 tak já velkýho psa mám u táty s chtěla jsem do bytu pro syna malého psa a trpasličí pinč je ideál 😁
Zdravím konikovky jak zvládáte tyhle vedra?? My máme v sobotu svatbu a já sem úplně nepoužitelná v téhlech vedrech :-/ Neake rady jak to lépe zvládnout?
Ahoj, holky, co berete za vitamíny atd. Já v prvním tehu nic a teď všude čtu o kyselině listové. Zdravý rozum i mimčo říká jez víc ovoce a zeleniny, ale znáte to, červík se ozývá. Abych pak neporodila naspídovanýho Einsteina😂.

@horvathova3 nema cenu to lamat pres koleno,az to nepujde,tak se na to vybodni 😉