Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@halasovci007 jinak bych taky šla do sedačky s isofixem, jen si zjisti, zda to máte v autě...i když ta novější už to mají všechna asi 🙂
@halasovci007 ja kafe treba vubec nepiju, bedela mi dobre, je mi z nej bobe od zaludku a pak me i prozene a busi mi po ni hodne srdce. Ale silnejsi cerny cajik si poranu dam a obcas i kosticku nebo dve vysoko procentni cokolady a kdyz mam zvraceci dny tak kolu a obcas neodolam a dam si cepovanou kofcu 😅
@priefi j, taky jsem měla látkový...ale ono když jsou dvě stříšky, tak je to celkem jedno, vyšisuje se korba i stříčka/sporták i stříška rovnoměrně :D ale takhle to vypadá fakt blbě a tím, že ten druhý kočárek, nějaký starší, na tu zahradu stejně potřebuju, tak mi přijde blbost kupovat druhý starý...
@sarkoc my jsne kvuli tomu brali nocy auto jak pujcuji ze skodovky 😂😂 takze mame to tam.Mimo to nase stare auto chtelo velkou investici a pomalu umiralo a nebylo uz ani moc bezpecne.Takze jsme to zatim na rok pujcili..
@priefi cola je taky muj mor.Mam doma v lednici a kdyz tam jdu loknu si.Mozna ze mala je akcni spis potom.Jenze me je po ni proste dobre.Kort po ledove vychlazene.Cokoladu ani moc nejim z cely tabulky co manzel sporada snim max jednu radku kdyz uz doma mame..
@halasovci007 myslim, ze to lze 😉 ale jista si nejsem. Budes se muset na miste zeptat. Je to dvojkombinace s moznosti trojkombinace s jejich aut.sedackou, nebo pri dokoupeni nadstavcu i jine autosedacky jako napr.maxi cosi, cybex, atd. U toho sportaku jsem treba byla hodne spokojena hlavne proto, ze se neprevrhne. Ale kdyz jsme kupovali kocarek, tak jsme se ptali, kdyby nahodou neco odeslo, zda je mozne dokoupit a mam pocit, ze rikala ze vse lze dodatecne koupit, ale vyjde to pak draz, kdyz kupujes jednotlive casti, nez kdyz to koupis jako set. Vim ze pani i dala priklad, ze zakaznici cekali druhe a koupili jen dalsi kostru a boudicku u marity a starsi bylo ve sportaku a mladsi v korbe.
@halasovci007 Také to tak mám. Vzdycky po douskach. Uz prvního těhotenství to bylo jedine, co jsem v sobě udržela. A ted me ze všeho pálí žáha. Voda, mineralka, sirupy, dzusy... jen po Cole a mléce ne. 🙈
@semmi ja teda piju magnezii i kvuli horciku a slazene limonady a dzusy po ne,taky me po tom pali zaha.Jen ta cola je nerest neskutecna.Ja tu 1.75 za tri dny nemam.. 😣🤔 mela bych to onezit ale je to moje droga.Jsem nekuracka alkohol jsem pila cas od casu a jedina nerest je cola.Asi buduuset na leceni.Nejhorsi je,ze kdyz doma neni tak si na bi treba ani nevzponenu ale jakmile me oali zaha h ed bych si ji dala aby se mi ulevilo..
@priefi k tem kalhotkam se chci zeptat kolik baleni budete brat?Ja vubec netusim kolik toho mam mit.
@halasovci007 pokud se ptas na poporodni kalhotky (necetla jsem o co jde), tak ja měla sitovane jedno balení po pěti ks a využila jsem troje...jsou pratelne...ale je fakt, ze já měla sice náročný porod, ale už dvě hodiny po něm jsem seděla a byla v pohodě, ocistky jsem měla trochu silnější tak dva dny a pak uz jen slabounce tak týden...někdo má ocistky delší než sestinedeli a to by se jich pak uzilo asi víc ☺ dopředu bych moc nenakupovala, do porodnice stačí těch pratelnych určitě jedno balení (stejně ma člověk vlozku, takže není ani moc co prat) a kdybys viděla, ze je to na dlouho, tak doobjednas 😉
@halasovci007 mam to úplně stejně 🙈🙏 Už sem si ji dlouho nekoupila a dnes opet, protože od vcera me pali zaha a cokoliv sem se napila, bylo to jeste horší. Ted mam.ve skleničce tunu ledu a zalité colou. 😁 Taky mam výčitky. Ono to není nic moc dobrého. Devatenáctého jdu na oGGT tak se jen modlim, ať nemám cukrovku.
@halasovci007 1 baleni 😉 v baleni jsou 4, kdyz se uspini, preperes, rychke to schne a muzes pouzit znovu 😊
Jinak jste mi holky včera gratulovali k chlapečkovi a dnes jsem šla na utz ke svému dr a ten mi řekl že to bude holčička 😀 tak jsme tam kde jsme byli včera. Takže to pro nás bude zase překvapení.
Kočárek budu resit asi bazarovy, když se podaří dá se pořídit i pěkný kousek.
Celkem mě zaujal Tako Ballila. Znáte některá?
@laola
@kikika87
@priefi já i manžel jsme teda toho pindíka včera taky viděli celkem jasně. A na tom screeningu mají podstatně lepší utz a dr to tedy řekla tak že to je 100% kluk. A dnes ten můj dr se díval, no, celkem to odbyl, že teda podle něj holka, s tím že ženský genitál je napěchovaný v tom břiše hormonama a že to je tam celé zduřelé. Tak jsme si poprvé nechali říct co to bude a stejně víme prd. Ale i my si myslíme že to bude spíš kluk, podle toho co jsme viděli.
Jinak ta fotka je pohled ze spodu, to je jediný záběr na DVD na kterém to jde trošku vidět, nechtěli jsme aby to pohlaví na té nahrávce příliš ukazovala. Nechceme to všude říkat.

@halasovci007 druhá otázka je, k čemu je malý sporták? Já třeba měla u první dvojkombinace takový nějaký průměr a dcerka rostla tak, že v necelých dvou letech už jí byl těsný na délku...proto ted naopak po té zkušenosti hledám kočárek s co největším sportákem...tohle je těžké, hlavně pro ty, co kupují první kočárek, protože není nad vlastní zkušenost a každý poradí něco jiného :/