icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

sarkoc
6. zář 2018

@halasovci007 druhá otázka je, k čemu je malý sporták? Já třeba měla u první dvojkombinace takový nějaký průměr a dcerka rostla tak, že v necelých dvou letech už jí byl těsný na délku...proto ted naopak po té zkušenosti hledám kočárek s co největším sportákem...tohle je těžké, hlavně pro ty, co kupují první kočárek, protože není nad vlastní zkušenost a každý poradí něco jiného :/

sarkoc
6. zář 2018

@halasovci007 jinak bych taky šla do sedačky s isofixem, jen si zjisti, zda to máte v autě...i když ta novější už to mají všechna asi 🙂

priefi
6. zář 2018

@halasovci007 ja kafe treba vubec nepiju, bedela mi dobre, je mi z nej bobe od zaludku a pak me i prozene a busi mi po ni hodne srdce. Ale silnejsi cerny cajik si poranu dam a obcas i kosticku nebo dve vysoko procentni cokolady a kdyz mam zvraceci dny tak kolu a obcas neodolam a dam si cepovanou kofcu 😅

priefi
6. zář 2018

@sarkoc roan emma, ten co mam ja, ma dve strisky, resp.sportak ma svou, korba ma svou, ale roan marita, ten co ma tsasenka, ma boudicku jen jednu, ktera se prendava z korby na sportak

priefi
6. zář 2018

@sarkoc barva je u nas ale asi stale stejna, mame imitaci kuze (polaci tomu rikaji eco kuze nejvyssi jakosti 😅), tak barva je stabilni, ale treba marity se casteji delaly z latky

sarkoc
6. zář 2018

@priefi j, taky jsem měla látkový...ale ono když jsou dvě stříšky, tak je to celkem jedno, vyšisuje se korba i stříčka/sporták i stříška rovnoměrně :D ale takhle to vypadá fakt blbě a tím, že ten druhý kočárek, nějaký starší, na tu zahradu stejně potřebuju, tak mi přijde blbost kupovat druhý starý...

halasovci007
6. zář 2018

@sarkoc my jsne kvuli tomu brali nocy auto jak pujcuji ze skodovky 😂😂 takze mame to tam.Mimo to nase stare auto chtelo velkou investici a pomalu umiralo a nebylo uz ani moc bezpecne.Takze jsme to zatim na rok pujcili..

halasovci007
6. zář 2018

@priefi cola je taky muj mor.Mam doma v lednici a kdyz tam jdu loknu si.Mozna ze mala je akcni spis potom.Jenze me je po ni proste dobre.Kort po ledove vychlazene.Cokoladu ani moc nejim z cely tabulky co manzel sporada snim max jednu radku kdyz uz doma mame..

priefi
6. zář 2018

@halasovci007 myslim, ze to lze 😉 ale jista si nejsem. Budes se muset na miste zeptat. Je to dvojkombinace s moznosti trojkombinace s jejich aut.sedackou, nebo pri dokoupeni nadstavcu i jine autosedacky jako napr.maxi cosi, cybex, atd. U toho sportaku jsem treba byla hodne spokojena hlavne proto, ze se neprevrhne. Ale kdyz jsme kupovali kocarek, tak jsme se ptali, kdyby nahodou neco odeslo, zda je mozne dokoupit a mam pocit, ze rikala ze vse lze dodatecne koupit, ale vyjde to pak draz, kdyz kupujes jednotlive casti, nez kdyz to koupis jako set. Vim ze pani i dala priklad, ze zakaznici cekali druhe a koupili jen dalsi kostru a boudicku u marity a starsi bylo ve sportaku a mladsi v korbe.

tsasenka
autor
6. zář 2018

@priefi Děkuji za tip na ty kalhotky, já jsem měla problém se vlézt do těch nějvětších, co normálně prodávají v Dmku. Nevím teď značku, zbyly mi po druhém porodu. Teď si koupím ty uni.

@zavodnice Zítra jdu taky na utz, tak doufám, že mi potvrdí toho chlapečka 🙂

kikika87
6. zář 2018

@bemo Já jsem byla v tom 18+3 A mel 247g. Příští týden jdu ve 20+5 a neumím si představit, že za 14dni by vyrostl jednou tolik ? Ale je pravda, že tedy břicho mi teď vylezlo fakt hodně. Už není sporu o tom, že jsem těhotná 😁

priefi
6. zář 2018

@tsasenka presny nazev je Chicco elastické síťované kalhotky 4ks, chicco ma i velikostni, ale do toho bych nesla, tak jen pro jistotu cely nazev, nekdy to je nedohledatelne 😅
Zitra budu drzet pesti 😊

semmi
6. zář 2018

@halasovci007 Také to tak mám. Vzdycky po douskach. Uz prvního těhotenství to bylo jedine, co jsem v sobě udržela. A ted me ze všeho pálí žáha. Voda, mineralka, sirupy, dzusy... jen po Cole a mléce ne. 🙈

halasovci007
6. zář 2018

@semmi ja teda piju magnezii i kvuli horciku a slazene limonady a dzusy po ne,taky me po tom pali zaha.Jen ta cola je nerest neskutecna.Ja tu 1.75 za tri dny nemam.. 😣🤔 mela bych to onezit ale je to moje droga.Jsem nekuracka alkohol jsem pila cas od casu a jedina nerest je cola.Asi buduuset na leceni.Nejhorsi je,ze kdyz doma neni tak si na bi treba ani nevzponenu ale jakmile me oali zaha h ed bych si ji dala aby se mi ulevilo..

halasovci007
6. zář 2018

@priefi k tem kalhotkam se chci zeptat kolik baleni budete brat?Ja vubec netusim kolik toho mam mit.

sarkoc
6. zář 2018

@halasovci007 pokud se ptas na poporodni kalhotky (necetla jsem o co jde), tak ja měla sitovane jedno balení po pěti ks a využila jsem troje...jsou pratelne...ale je fakt, ze já měla sice náročný porod, ale už dvě hodiny po něm jsem seděla a byla v pohodě, ocistky jsem měla trochu silnější tak dva dny a pak uz jen slabounce tak týden...někdo má ocistky delší než sestinedeli a to by se jich pak uzilo asi víc ☺ dopředu bych moc nenakupovala, do porodnice stačí těch pratelnych určitě jedno balení (stejně ma člověk vlozku, takže není ani moc co prat) a kdybys viděla, ze je to na dlouho, tak doobjednas 😉

semmi
6. zář 2018

@halasovci007 mam to úplně stejně 🙈🙏 Už sem si ji dlouho nekoupila a dnes opet, protože od vcera me pali zaha a cokoliv sem se napila, bylo to jeste horší. Ted mam.ve skleničce tunu ledu a zalité colou. 😁 Taky mam výčitky. Ono to není nic moc dobrého. Devatenáctého jdu na oGGT tak se jen modlim, ať nemám cukrovku.

priefi
6. zář 2018

@halasovci007 1 baleni 😉 v baleni jsou 4, kdyz se uspini, preperes, rychke to schne a muzes pouzit znovu 😊

zavodnice
6. zář 2018

@tsasenka Taky chceme chlapečka a doufám, že to vyjde, jinak nevím 🙂. Musela bych se preorientovat.

krisatko
6. zář 2018

@kikika87 ale jo.nas andílek měl při porodu 22+0 560g

bemo
6. zář 2018

@kikika87 tak je to stejně jen odhad. Když jsem šla rodit první dceru, tak mi řekli že má necelé 4 kg a měla 3, 20 kg.

bemo
6. zář 2018

Jinak jste mi holky včera gratulovali k chlapečkovi a dnes jsem šla na utz ke svému dr a ten mi řekl že to bude holčička 😀 tak jsme tam kde jsme byli včera. Takže to pro nás bude zase překvapení.

priefi
6. zář 2018

@bemo hm.... zajimave 😅 asi raci taky zeptam, zda to je porad chlapecek,.zda se z nej nevyklubala Amalka 😂😂😂 Ale na velkem utz by to snad meli dobre videt, ne? A rikala jsi, ze to ma byt kluk? To jsem zvedava, co budete mit 😊

kikika87
6. zář 2018

@bemo No to snad ne 😂 více bych věřila tomu screeningu.

laola
6. zář 2018

@bemo gratuluju k vyrovnání sil v domácnosti😍 Potřebovala bych aby se u nás pozvedla ženská část rodiny😀😀😀

laola
6. zář 2018

@zouzel01 nechodis ty k mojí doktorce? 😀
Já už tam chodim se strachem a kilo uz jsem raději ututlala... když si vzpomenu, jak mě drbala u předchozích těhotenství...😕 Modlim se, aby váha nelezla moc nahoru, ale ono si to tělo dělá co chce...

laola
6. zář 2018

Kočárek budu resit asi bazarovy, když se podaří dá se pořídit i pěkný kousek.
Celkem mě zaujal Tako Ballila. Znáte některá?

laola
6. zář 2018

@bemo 😂😂😂no to si děláš srandu 😀😀😀

bemo
6. zář 2018

@laola
@kikika87
@priefi já i manžel jsme teda toho pindíka včera taky viděli celkem jasně. A na tom screeningu mají podstatně lepší utz a dr to tedy řekla tak že to je 100% kluk. A dnes ten můj dr se díval, no, celkem to odbyl, že teda podle něj holka, s tím že ženský genitál je napěchovaný v tom břiše hormonama a že to je tam celé zduřelé. Tak jsme si poprvé nechali říct co to bude a stejně víme prd. Ale i my si myslíme že to bude spíš kluk, podle toho co jsme viděli.
Jinak ta fotka je pohled ze spodu, to je jediný záběr na DVD na kterém to jde trošku vidět, nechtěli jsme aby to pohlaví na té nahrávce příliš ukazovala. Nechceme to všude říkat.

veselaopicka
6. zář 2018

@lindikova děkuji za rady, vyzkouším 🙂

Strana