Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@kikika87 já jsem začala mít pohyby takové co staly za ti az minulý týden. Dnes jsem 22+0. A to ty první 4 děti oproti tomuto miminku opravdu velice aktivní, tak jsem si furt říkala že je to zvláštní mít 4 divočáky a teď takového kliďase. Ale tak třeba mu to vydrží a bude to klidné miminko. Docela by se to hodilo na popáté 😀
@ange_de_la_morte v Bonprixu je většinou všechno o jednu velikost větší, hlavně volnější střihy. Já jsem vzala u tý košile o číslo větší, dělám to tak vždycky kvůli velkým prsům a mám jí pěkně volnou, tak mi to vyhovuje. Kdo by chtěl mít obepnutou, tak určitě vzít o číslo menší.
@malecek tak mozna to nejako vycitil,ze se chysta zmena a tesi se na miminko s vami,akorat to dava spatne najevo.Ja tem nasim furt taky rikam,ze budeme mit miminko a budou ho muset hlidat a chranit.Zajimalo by me co si o tom mysli 😂😂
@laura1256 tak to mas pekne brisko.Ja ho mam strasne jakoby dole..A o kousek mensi jsne dnes 22+6
@kikika87 taky nas napadla kastrace ale chteli bychom od bej stenatka casem.Ale je to taky magor i kdyz nas a je zase strasbe spolecenskej a mazlivej.Zato starsi pes ten by chtel porad jen hazet hracky a moc mazlik neni..Je to i o povaze psa..
@halasovci007 on ten náš je taky hrozně hodný, ale je to poděs ,prostě puberťák. Můžu po něm kricet, ale je to kolikrát marné.
@halasovci007 : já se chystám taky si dostudovat vysokou na mateřské - u prvního jsem to nedala protože nebyla možnost studia dálkově, teď už to jde takže jednoznačně půjdu do toho - s manželem jsme to probírali , i kdybych měla být ještě po mateřské rok jen na brigádní poměr tak školu si chci dodělat
@malecek : pes do mně taky někdy narazí nebo skočí když mně vítá, ale častěji teda syn :D ... myslím že pokud to fakt není úplně jako náraz do stěny tak to mimčo tam trošku něco vydrží
@laura1256 : mám asi podobné břicho a pohyby taky cítím celkem silně a to jsem teprve 20+5 - občas je i vidět vlnění břicha, s prvním to bylo myslím později nebo alespoň si to nepamatuju
Holky mám na Vás dotaz, jsem z toho dneska docela nervní. Dnes jsem přesně 23+4 a placentu mám v předu. Pohyby jsem vnímala docela pravidelně, z rána, ale už i přes den a večer, někdy i v noci. Někdy byly dny bouřlivější, někdy slabší. Třeba jako když jsme šli ve ČT na nákup a sotva jsme vlezli do obchodu, tak malý začal kopat, první co mě napadlo, že je to prostě chlap a už teď vyjadřuje své pocity na obchody a nákupy. No ale dneska jak kdyby utne, necítím nic, možná něco z rána a kolem oběda, ale nejsem si ani jistá jestli to pohyby byly či ne. Docela jsem z toho nervní. Měla jste to taky tak některá?
@malecek
@halasovci007 Nás pes je taky hrozně hodnej, ale divokej no. A jak je ještě velkej, tak kolohnat. Teď asi i dospel pohlavně, tak si myslíme, že ta kastrace pomůže. Stejně ho nechceme dal množit když už je krizeny.
@zetta01 : u mně je to zatím tak že pohyby nemám pořád - myslím tím že když se mimčo jen otočí tak to nejspí až tolik nevnímám, citím fakt až když tam má mejdan ... u prvního jsem ale tohle řešila každou chvíli , pořád jsem pozorovala jak často mám pohyby , ale nikdy to nebylo že bychom někam jeli - brala jsem to tak že během ne kopnul tak dobrý ... hlavně nepanikařit
@priefi no snad máš pravdu, jako taky jsem si říkala, že prostě má jen třeba lenošivější den. Jako možná jsem ho z rána a dopoledne trošku cítila, ale nevěnovala jsem tomu pozornost, pač jsem gruntovala celý barák. Zkoušela jsem i čokoládu lehnout pak na levý bok a něco jsem jak kdyby zacítila. Večer mi pak dal manžel ruku na břicho a cítil 2 kopanečky, tak snad to bude dobré no.
@ange_de_la_morte právě jsem si říkala, že třeba změnil polohu a já to prostě necítím a kor když mám placentu ještě vpředu. Já jsem právě taky nechtěla hned panikařit a aby jsme někam jeli. Manžel měl večer ruku na břiše a cítil 2 kopenačky, tak snad je vše ok a jen se mu vážně nechce, už jsem si zvykla na takový akčnější den od něj a teď tohle. Asi to má význam, když říkají, že pravidelné pohyby se sledují až od 28.týdne.
@zetta01 : no asi prostě ty mimča nejsou ještě až tak veliké abychom cítily úplně všechno
@ange_de_la_morte rada bych dodelala.Sla jsem do prace kvuli tomu,abychom bydleli samostatne v byte a neucila jsrm se spatne.Ale jsrm 10let ze skoly a mam z toho strach celkem mno..
@kikika87 tak treba by opravdu ta kastrace pomohla.I kdyz musim rict,ze ten nas (3.5 roku) je cim dal klidnejsi,ale je fakt,ze je venkovni tzn ze lita na zahrade z druhym psem a "vybije si baterky" i takhle.
@zetta01 ja vcera taky moc necitila ale vecer teda bylo rodeo.Mala kopala silne a v kratkych intervalech jako nikdy jeste.Manzel se mi smal ze mam rada Twiligt ze mam asi upiri dite v brise jak se vlnilo.. 😂 neboj ono mimco pokope a kdyby nahodou ne jed radeji k dr.Znama byla s tim na pohotovosti a tam ji jeste vynadali,co tam leze,ze ji nic neni,radeji ke gyndari kdyz uz je vsedni den.Dej vedet jak to vypada a drzim pesticky..
Holky, včera jsme byly celý den u švagrovky na pouti. Holky se tam zabavily, navíc má měsíční miminko, takže atrakce největší. Zatím jsem jen 21+5, ale začínají mě unavovat domácí práce. Umyju zem a musím si hodit nahoru a odpočívat, jak kdybych dělala nevím co 😀 No a co budu dělat ke konci těhu, to nevím, asi se válet a vydávat povely 😀
@halasovci007 No tak my ho máme taky venkovního, takovou obludu bych dovnitř nechtěla😁 ale jeho neunavi nic, Michal ho dokonce bere na kolo, aby se vybil, ale už ani to nepomáhá. Strašně s ním ta puberta teď triska😁 co máte za plemeno ?
@kikika87 mame oba dva krizence labradora..Aha ani kolo ho nevycerpa?Tak to vam asi upiji kafe doma ze je tak aktivni 😂 ti nasi behaji za hazenou hrackou a za chvili jsou ko (mame pozemek do kopce) ale u vody vydrzi pro klacek i hodonu skakat a plavat to miluju v lete nejvic..A taky nechapu ze vydrzi pak uz nepokousime..
@halasovci007 My máme napůl huskyho s labradorem×boxerem, jeho máma byla už krizena. A husky je pes pracovní a vydrží fakt hodně. Pro hračku ho nebaví dlouho chodit, bohužel. Tím by se dal docela unavit, škoda. Tak a je mladej, až mu budou čtyři tak už snad taky nebude tak akcni😁 no nevím co s ním budu na mateřský dělat..

@kikika87 já jsem 22+5 a pohyby taky už někdy hraničí s šikanou jak už tu někdo psal 😂
Kastrace blba taky čeká, snad se zklidní.