icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

tsasenka
autor
9. čer 2018

@ange_de_la_morte To bude dobré, uvidíš. Já jdu taky za necelé 2 týdny do první poradny a teprve mi řeknou termín/y. Může to být jen trochu menší, já mám zase nějaké moc velké, no 🙂

radullah
9. čer 2018

Holky u nas je to porad stejne. Kdyz neuklidim neco ja, tak to uklidi manzel. Ale me nastesti neni tak strasne zle, ze bych nemohla fungovat 🙂 u nas by to bylo s dvouletackou jako po vybuchu :D Takze vysaju, uvarim a vetsinou zbytek dela muz..at je mi zle nebo ne 🙂

iva_kucerova
9. čer 2018

Dneska tchýně přivezla na zahradu samuraj a hranolky a já když to viděla, málem začala slintat. Jenže jsem byla po obědě a do večeře daleko.... Manžel přiběh a hned, ať si dám, ať se teď neomezuju, že s kilama pak něco uděláme, teď ať si dělám hlavně radost...tak jsem si radost udělala, akorát nevim, jestli budu mít tak velkou radost taky, až se zvážim🙂

malecek
9. čer 2018

@iva_kucerova já se neomezuju, pak to bude výzva dat to dolů 😁

maximaty
9. čer 2018

@iva_kucerova a já doufám že přiberu 😂😂 trpím celoživotně spíš podvahou, v prvním těhotenství jsem přibrala 6 kg a bohužel také zase nechala všechny v porodnici, teď se hodlám trošku vykrmit a něco si nechat 😂

iva_kucerova
9. čer 2018

@maximaty Tiše závidím. Já poprvé přibrala 16 kilo, po porodu jsem se cítila krásně, tak jsem hupsla na váhu a měla jsem pořád nahoře 11☹. Většina mi vydržela hodně dlouho, ještě teď mám navíc 5, který jsem chtěla dát dolu a nestihla a už ani nestihnu🙂

maximaty
9. čer 2018

@iva_kucerova ono moc co závidět není, když tě každý podezírá z poruchy příjmu potravy... mám 178 cm a teď už aspoň 57 kg. Před těhotenstvím 53 což je na mou výšku žalostně málo.

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
iva_kucerova
10. čer 2018

@maximaty no tak to jo, to je na tu výšku docela málo. Já to mám obráceně. Měřím 158 cm a vážím kolem 65 kg, ideální váhu bych měla někde pod 60 kg, jinak si připadám jak kulička🙂

iva_kucerova
10. čer 2018

@priefi strašná prasárna🙂. Vepřový maso orestovaný s cibulí a kečupem

malecek
10. čer 2018

@iva_kucerova hmmm dala bych si

malecek
10. čer 2018

Já včera jen kousek grilovaného kuřecího masa s bramborem a rajcatkem.

maximaty
10. čer 2018

@iva_kucerova asi bych si z té váhy nedělala až takovou hlavu, kor v těhotenství ne 🙂 . U Maximka jsem neměla ani břicho, nikdo nechápal kde to dítě mám... a to měl 3,5kg a 50cm. Teď mi bříško v desátém týdnu konečně splaskava... jak postupně mizí OHSS takže myslím že zase bříško mít nebudu až tak velké.... ono nakonec je to jedno kolik pribereme, hlavně že je všechno v pořádku... děláš nějaký sport?

maximaty
10. čer 2018

@iva_kucerova pro porovnání 😂

malecek
10. čer 2018

Holky někde jsem četla že by se to nemělo v těhotenství přehánět s mátou, je to pravda nebo blbost?? Vodu s citronem a mátou miluju.

maximaty
10. čer 2018

@malecek já do toho dávám ještě zázvor a je to nejlepší medicína na moje nevolnosti... tu mátu nechroupeš, myslím že si nemusíš dělat obavy ...

malecek
10. čer 2018

@maximaty já zázvor moc nevyhledávam, ale naštěstí mi není zle tak ho tam zatím nepotřebuji

maximaty
10. čer 2018

@malecek jasné, nemyslela jsem tím že ho tam ty máš dát, spíš jsem to psala s tím že to piju taky, jen trošku jinak... a mátu nechroupeme, tak žádné obavy

malecek
10. čer 2018

@maximaty jj, děkuji

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
maximaty
10. čer 2018

@priefi nezlob se na mě ale takhle jí děláš jen strachy. Mata chvilku louhovana ve studené vodě se nedá přirovnávat s čistým matovym čajem.

priefi
Autor odpověď smazal
maximaty
10. čer 2018

Myslím že těhotenství přežiju i bez této skupiny. Necítím se tu dobře. Přeji všem pohodové těhotenství, co nejsnazší porod a zdravá a spokojená miminka.

sarkoc
10. čer 2018

@maximaty Škoda, ale chápu, ať se daří a i u Tebe to dopadne zdravým miminkem ☺

sarkoc
10. čer 2018

Pěkný večer, tak to dopadlo nad očekávání a naši nejspíš ještě nic netuší...taťka se mě ještě dnes odpoledne ptal, kdy začnu koukat po práci atd...mamka zase, že nám pohlídá malou za 3 týdny kvůli jedné akci a tatka, že pro nás dojede, abychom mohli oba pít atd...prostě to nevypadá, že by je to napadlo...asi je to tím, že já ještě na podzim nechtěla o druhém mimču ani slyšet a o tom jsem s mamkou mluvila dost dlouho...tak jí asi nenapadlo, že by se to změnilo...takže minimálně do konce června máme ještě čas 🙂

jJinak holky, pícháte si některá Fraxiparine/Clexane? á to tak blbě snáším a představa, že to bude ještě tak dlouho je příšerná...jako co by člověk pro to malé neudělal, ale za chvilku už přes ty boule nebude kam píchat :/

kreveta1
10. čer 2018

Ahoj holky. Moje první těhotenství. A mne je tak zle,ze nemuzu ani doma uklidit. Dneska mi bylo blbe do oběda. Včera Prozmenu cely den. Mam absolutní nechutenstvi. Poraďte co na tyhle stavy........Jojo, až budeš těhotná to bude skvely pocit......

kesinka2406
10. čer 2018

@kreveta1 tak to znam...

Strana