icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

malecek
12. čer 2018

Holky šly byste některá na odběr plodové vody pokud by vám blbě vyšel screening?

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
tynka75
12. čer 2018

@priefi aha jsem z toho zmatená, tak uvidím, jak pochodím 🙂

crazy_girl3
12. čer 2018

@priefi my máme auto pohodlné, i když budu tak málo těhu, tak si chci pro jistotu na cestu pořídit ten těhotenský bezpečnostní pás. Zastavit můžeme kdykoliv a kdekoliv a jídlo a pití asi problém nebude. Na dovči plánuju odpočívat. Manžel bude mít čas na syna, tak plánuju fakt 100% relaxu pro sebe

danyseq
12. čer 2018

@crazy_girl3
@priefi
@tynka75
Děkuji za podporu holky... Zvracela sem už pár dní a do toho ještě průjmy byla sem hrozně slaba. Dnes už do mě lejou 5kapacku a je to znát nejsem tak unavená už nezvracim dnes jen 1x a už se cítím lip.
Snad to vydrží 🙂

ange_de_la_morte
12. čer 2018

@priefi : jojo u švagrové jsem měla obavy, možná i proto že se tak dlouho snaží si spíše všimla že jsem nafouklá a potahuju si pořád sukni dolů z břicha 😀 ... jako vzala to tak nějak normálně - na nic se neptala, ani nedala najevo nadšení, nevím, asi ji to mrzelo, mně to taky mrzí za ni ale co nadělám že se jim to nedaří, druhá švagrová ( její ségra - má teď ročního chlapečka - na jeho oslavě jsme byli) ta byla opravdu nadšená .... tchánovcům nevím kdy to řeknem , on tam nebyl tchán a chceme jim to říct společně tak asi někdy jak tam pojedem, nevím ještě 🙂 holky mají příkaz mlčet

@malecek : já když jsi nějakou bylinku tak si vždy najdu nezapadlejší malé zahradnictví kde si pěstují sami, nebo si odkopnu u někoho na zahradě - ty co se prodávají ve velkých zahradnictvím mi chcípají hned , asi to není zvyklé na tvrdší podmínky mimo skleníky 🙂

@danyseq : kapačkami nabereš síly a bude zase dobře, ať jsi brzo doma

@crazy_girl3 : pokud nebudou problémy a cítíš se tak nevidím důvod nejet, naíc Chorvatsko je civilizovaná země a kdyby cokoliv péči tam dostaneš, nebála bych se toho ... my letos jen po česku protože budeme dělat novou střechu a kuchyň - ale už jsme domluvení s kamarády co mají 2 malé kluky takže vyrazíme buď do chatičky nebo pod stan ať si to kluci pořádně užijou a tátové taky 😀

@malecek : šla bych na odběr plodovky určitě, jsem ráda když vím co se děje, nenávidím nejistotu

ange_de_la_morte
12. čer 2018

Holky mně tak trápí únava - jsem úplně bez sil, včera jsem přišla z práce v 11 večer, hned zalehla a dneska jsem se vzbudila a bylo po 10 dopoledne - v životě jsem nespala tak dlouho , snad jen po kalbě kdy jsem přišla domů nad ránem .... teď dodělávám další várku džemu, oběd, doma je šílený bordel, asi tak 2 metrová hromada prádla na žehlení a já jdu na půl 2 do práce ... od zítra dovolená, ale vážně přemýšlím že pak zůstanu na neschopence - ten stres a honička mi za to nestojí

crazy_girl3
12. čer 2018

@ange_de_la_morte já včera spala odpoledne 3,5 hodiny a v noci asi 9hodin a jsem stejně totálně ko...nejsem schopná vůbec fungovat....doma bordel, udělám jen to nejnutnější, ale fakt prostě nemůžu

crazy_girl3
12. čer 2018

@malecek podle toho, jak moc, ale asi spíš šla

jollisek
12. čer 2018

@priefi na scr. nemusis nalacno,ale mela bys mit naplneny mocak,upozornovala me na to sestricka,kdyz me objednavala 😉

priefi
Autor odpověď smazal
jollisek
12. čer 2018

@priefi odbery nalacno,jen se rano urcite napit vody,spatne by se nabirala krev a mocak u utz

jollisek
12. čer 2018

@priefi me taky zatim nic nenabirali,budou taky vsechno najednou,na odbery jdu 25.6. a utz jsem objednana az 12.7.

jollisek
12. čer 2018

@malecek vubec nevim,doufam,ze to nebudu muset resit

priefi
Autor odpověď smazal
sarkoc
12. čer 2018

My jsme s první dcerkou ani na screeningu žádném nebyli, chtěli jsme si nechat jakékoli miminko...ale teď jak už máme dcerku, tak asi půjdu...přece jen s tím jedním nemocným bych se pak rozhodla, jestli zvládnu další nebo radši jen jedno...ale vím, kolik času je potřeba věnovat nějak víc postiženému miminku a nechtěla bych, aby dcerka šla na druhou kolej, takže ted už bych hodně váhala...Downa bychom si asi nechali, ale jsou i horší syndromy a protrpět takhle to těhotenství kvůli tomu, aby pak mimi žilo v lepším případě měsíc, to asi ne no :/ Ale doufám, že nebude potřeba to řešit, jsme mladí, snad zdraví a první dítko úplně v pořádku, tak snad 🙂

krisatko
12. čer 2018

Ahoj děvčata, mě se to asi nechce čííííííííst :D 4 dny jsem tu nebyla a taaaaaaakových zpráv :D No my jsme si víkend patřičně užili .... pořádali jsme závod pro koně, od čtvrtka až do včerejška do noci jsme byli v jednom kole. Spát jsme chodili kolem 2 ráno, vstávali zase v 5 :D A kupodivu mě to vůbec nevadilo. Dokonce jsem se budila skoro sama od sebe. Moc jsem toho nesnědla - bylo strašné vedro. Teď už máme všechno uklizeno a spočítáno, tak snad už budu zase aktivní.

Tak kdo jste byly na kontrole? Já ve čtvrtek minulý týden. Prý 7+1 a výrok doktorky byl nejlepší "kdo zvrací, nepotrácí, takže za mě spokojenost" Paráda 😀 Na další jdu až příští čtvrtek a to už krev a průkazka. Tak snad se to zase nepo... jako minule. Když jsem si šla v lednu pro průkazku, tak jsme zjistili, že už je dávno po všem.

krisatko
12. čer 2018

@malecek Já byla na odběru plodové vody po zjištění vad u našeho prvního prcka. Na utz jasné vady, plodovka naprosto v pořádku (na ty jejich slavné tři chromozomy, které testují), takže za mě - ne ne ne a ne. Zbytečné trápení maminky - ta bolest byla strašná, málem jsem se počůrala, brečela jsem jak malé děcko a stejně to bylo k ničemu. Nic nezjistili. A to mi doktorka řekla, že příště by mi to doporučila, bud tohle nebo choriovy klky. Nepůjdu ani na jedno! Stejně by to neměli s čím porovnat, když minule bylo podle nich všechno v pořádku a stejně jsme o malého přišli.

iva_kucerova
12. čer 2018

Tak už to začíná. Zvracení sice pořád přetrvává, ale zato se přidávaj chutě. Na brambůrky, nanuky, maso, maso a zase maso..... 🙂

arielka222
12. čer 2018

@iva_kucerova stejně u me. Akorát mě není moc zle jen nevolnost občas. Ale masa bych se ujedla..to budou kluci jak buci 😂😂

priefi
Autor odpověď smazal
arielka222
12. čer 2018

@priefi tak teď mi svitla naděje ze by to mohla být i holčička 🙂 ale mam stejný příznaky jako u syna před rokem takže beztak to bude kluk 😂

tsasenka
autor
12. čer 2018

@priefi Já nemožu maso ani vidět, max. mořské ryby a to se moc jíst nemůže, že? No, sladké, jako čokoláda a tak, to by mi šlo, ale toho se bojím, kvůli cukrovce, velké hmotnosti miminka a i toho, že i tak jsem tlustá. Takže se snažím jest zdravě, ale buď nemůžu nic, protože je mi moc špatně, nebo zase naopak musím něco jíst, aby mi nebylo špatně. No, to je jak u blbých 😀
Takže až vlezu na váhu, asi z toho budu dost špatná

iva_kucerova
12. čer 2018

@arielka222 u dcery jsem to měla stejný, tak se necháme překvapit🙂

crazy_girl3
13. čer 2018

tak jupííí, dneska ráno první zvracení. Při čištění zubů sem to jaksi nezvládla....to jupí je samozřejmě ironické 😝 JInak jdneska začínám 8.týden 🙂 ❤

priefi
Autor odpověď smazal
crazy_girl3
13. čer 2018

@priefi my bychom chtěli vydržet a nenechat si to říct. Manžel si myslí, že kluk, pořád mi říká, jak mi to teď hrozně moc sluší. Já si trochu myslím holčičku....i když je to hodně vyvážené u mě, je mi to fakt naprosto jedno

danyseq
13. čer 2018

@priefi já si myslím že u nás to bude kluk... Ale strašně bych si přála holku ale myslím si že to nevyjde a bude to 3kluk

Strana