Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@martiniquest no já měla skřivánka řada, měl v péči i moji mamku a byl takovej fajn. Co sem chtěla mi vždycky napsal (listovku bez doplatků apod.) Ale jednání sestřičky mě z tama vyhnalo.
Nám když se "Narodil" Dominicek tak jich taky bylo hned všude plno.
Ahoj, stránky sleduju od začátku, ale až teď jsem se rozhodla napsat první příspěvek. S manželem čekáme vytoužené miminko, o první jsme v 10tt přišli, ale věříme, že smůlu jsme si už vybrali. Dnes jsem 9+2, podle dnešní kontroly mrňousek odpovídá 9+3, všechno je v pořádku a věřím, že i nadále bude. Na potvrzení těhotneství jsem šla v den, kdy jsme měli mít první konzultaci v CARu, takže pro nás malý zázrak a já pořád nemůžu uvěřit tomu, že je to doopravdy.
Na screening jsem objednaná už přes 2 týdny, v Praze se prý člověk musí obejdnávat hned, jinak se moc nechytá a je složitější se někam dostat... Takže to mě dr. radila, abych k nim zavolala ještě ten samý den a už možná i tak je pozdě. Naštěstí mám termín potvrzený a těším se 🙂
@priefi Ano, máš pravdu, druhý příspěvek, ale první tak nějak víc konkrétní a k věci... Díky a nápodobně.
Jinak jsem četla jak se tu probíraly i možnosti dalších vyšetření kvůli VV - minule mi dr. dávala nějaký letáček o vyšetření, které umožňuje už snad od 8. nebo 10. tt vyšetření DNA z krve http://www.panoramatest.cz ale cena je dost závratná (snad 10, 15 tis.). Nicméně kdyby třeba 1.screening nedopadl ideálně, asi by to byla pro mě přijatelnější možnost než odběr PV. Nicméně nestudovala jsem to, nevím do kdy to možné je...
Ahoj holky, no dneska je mi špatně, že jen ležím a dělám to nejnutnější. Zítra ráno se musím přemoct a zajet do Kauflandu nakoupit, abychom měly co jest 😀 Už aby se mi vrátil manžel z Norska. Jsem na něj trochu naštvaná, že se ani nezajímám, jak to zvládám a sám si užívá.
Teda tady je prispevku 🙂 ja tu dlouho nebyla jsem mimo :/ je mi porad zle. Zavidim ty fotecky nektere 🙂 ja byla teprve az ted v 8 tydnu na prvni kontrole, hned mi brali krev a na prvni ultrazvuk jdu az 9 cervence :( nemuzu se dockat videt toho prcka maleho
mi dělá taky mudr vždy utz, podle čeho by to pak poznal, asi bych uvažovala o změně, já jsem loni doktora změnila a jsem plně spokojená, tak pozitivního doktora jsem dlouho neviděla, vše probere, nikam nespěchá, fakt jsem spokojená, po všem co jsem u doktorů zažila kdysi
Holky jo v CR to tak mate, ale ja bydlim v Anglii momentalne takze ten pristup tady je trochu jiny. 🙂
Tak holky dotaz jak to máte s procházkama nebo když chcete vyrazit do města? Mě ve chvílích kdy je dobře chytá strašná courava a moje okolí z toho vůbec není nadšený dnes sem si vydupala že si pocouram po městě sama. Je to super pocit zas jednou nebýt hlídaná 😂😂😂 jsem sice na rizikovém ale to bych se zbláznila až do porodu pořád jen doma a okolí to neak ne a ne pochopit co u vás?

@martiniquest mnooo, když jsme jméno vybírali, tak jsem o žádném nevěděla a teď je jich všude hafol. My teda máme přímo Maxmiliána, nechali jsme to dlouhé, tak se nám líbilo nejvíc.