icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

arielka222
17. čer 2018

@journals souhlasím ze na výbavičku je ještě hodně brzo. Sama to vím z mé zkušenosti kdy jsme o mimi přišli ve 11tt. Ale teď mam doma věci a výbavičku po našem 8 měsíčním klucikovi takže kupovat nic nemusím (jen hnizdecko nove) a pokud to bude holčička začnu až po 20tt 🙂

journals
17. čer 2018

@arielka222 @1nelinka Právě holky, mám stejnou zkušenost ☹ o první jsme v 10tt přišli a to jsem si myslela že ta nejkritičtější doba je za námi. Bohužel nebyla ☹ Popravdě si nad těmi alby s kočárky sotva skončí menstruace trochu klepu na čelo ☹ bohužel, kdo jednou takovou zkušenost má, kočár je teď to poslední co řeší :-/

1nelinka
17. čer 2018

@priefi ja hnizdecko teda kupovala ale prislo mi super v tom ze melo mimco cely den kde odpocivat..mela jsem ho vedle sebe na sedacce a nemusela jsem se bat ze spadne..na noc jsem ho davala do postylky- tim ze byla narozena 3.2 tak jsem mela jistotu ze ji je v tom teplo prehodila jsem prez ni jen lehkou deku kterou jsem zasunula pod hnizdecko aby se nemohla odkopat a mela jsem jistotu ze ji neni vedro nebo zima....zavinovacku a pytel uplne nesnasela to byla okamzite prpocena..tak se nam hnizdecko opravdu vyplatilo bylo s nama i u more a tahaly jsem ho vsude sebou do toho cca 8meho mesice

krisatko
17. čer 2018

Taky mám špatnou zkušenost a to hned dvakrát, bohužel tu první vlastně až v 22tt, takže už jsem prostě nastřádané věci měla a ty mi zůstaly až doted. Chybí mi fakt už jen ten kočárek atd. jak jsem psala a to budu kupovat až tak v prosinci 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
arielka222
17. čer 2018

@journals přesně tak. Ale já už sem třeba teď klidnejsi i ze jedno dítě mám tak to tak nehrotim. Ani na to s tím malým raubirem není čas 🙂

krisatko
17. čer 2018

Já teď holky řeším zrovna problém, že jsem se asi na stanování nachladila a nevím co s tím. Vitamín C je jasnej, ale čaj? Lipovej, nebo jinej?

lazuli35
17. čer 2018

@priefi děkuju, je to moje první pletení takhle oblečení, rukavice nepočítám 😁 ale už se tak strašně těším až začnu tvořit na naše mrně, ale pořád se bojím, že je brzo. Furt to tady někde vidím, jak ty potraty jedou 😔 s tím jménem... už jsme to řešili dřív, než jsme se vůbec o nějaké dítě začali snažit, takže to neberu jako něco závazného 😉
@krisatko já myslím, že lipový by snad neměl vadit 👍

priefi
Autor odpověď smazal
kreveta1
18. čer 2018

Ahoj holky. Kdy vezmete s sebou partnera na gyndu ? Díky

sarkoc
18. čer 2018

@kreveta1 U nás se může brát na první velký ultrazvuk, tedy ten 20tý týden cca, ale jestli půjde, to nevím, moc na tyhle věci nejsem já ani on...jinak v čekárně byl zatím u všech kontrol, kdyby to dopadlo špatně, ať jsme spolu a můžeme se podržet...ted jdu ve středu ráno a to bude hlídat dcerku, nechci jí tak brzy budit, tak to poprvé nebude...

priefi
Autor odpověď smazal
1nelinka
18. čer 2018

@kreveta1 ja u predchoziho tehu brala v 17tt kdy nam meli rict pohlavi..prislo mi hezky aby jsme u toho byli oba.. pak byl na velkem screeningu a pak uz jsem jen lezela v nemocnici takze pak uz nic nevidel..

iva_kucerova
18. čer 2018

Ahoj holky, tak dnes 10+0, nevolnosti, únava a motání hlavy přetrvávají. Zítra kontrola a najednou mám hroznej strach. Co když to nebude odpovídat, bít srdíčko, nebo cokoli jinýho.......Ale je mi jasný, že takhle už se budu bát pořád, stejně jako u dcery🙂

lazuli35
18. čer 2018

@iva_kucerova já jsem na tom s pocity podobně 🙈 ale snažím se myslet na jiné věci, domlouváme s kamarády dovču, tak na to tolik nemyslím, neboj bude vše jak má být 😉👍
Já jak jsem na neschopence, tak chodím na kontroly sama. Ale po první, když jsem na tom psychicky nebyla nejlíp, tak si vzal manžel půldenní dovolenou v práci a přijel domů ❤
Kdy je vůbec nějaké to první velké vyšetření, nebo screening nebo jak se to přesně nazývá, nevíte? Zatím jsem nějak neuvažovala, kdy vzít manžela s sebou, nabídnout mu to.

tsasenka
autor
18. čer 2018

@priefi No, před 9 lety jsem to věděla okolo 10 tt, ještě před screeningem, hezky se malá natočila, tak to viděl. Jinak na tom screeningu to už vidět jde. Zatím se u mě Vlašín nespletl. Tak se v pátek zeptám, co je, ať se doktor snaží 😀
@krisatko Jé, to jsi mě špatně pochopila. Já jsem myslela, že budeme spolu šít na dálku. Já nikomu nešiju, začala jsem s tím nedávno. Promiň, asi jsem se špatně vyjádřila.

A k té výbavičce, začnu si háčkovat čepičky a tak, ale protože je to mé 3. mimi, tak věcí mám dost. Začnu si to chystat po 24 tt

radullah
18. čer 2018

Ahoj holky, tak nase miminko to vzdalo. Prestalo tlouct srdicko. Zitra se jdu objednat na revizy, pry je to zamlkly potrat v 11tt. Nesu to statecne, az se sama divim. Tak vam ostatnim moc preju, abyste si zadne takove zpravy nevyslechli a meli zdrava krasna miminka :*

cerlada
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
18. čer 2018

@radullah Je mi to moc líto ☹ Tak se drž, ať je to všechno OK a určitě se brzy dočkáš dalšího miminka.

malecek
18. čer 2018

@radullah moc mě to mrzí 😨😨

malecek
18. čer 2018

Ahojte, já jsem se byla s mužem v sobotu podívat na živo na kocarky, protože muž neměl vůbec představu jak a co vypadá a byl jak Alenka v říši divů (já popravdě taky). I hnízdo jsem mu ukázala a to schválil hned 😊 nakupovat nic hned tak nebudu,na vše je ještě dost casu,ale už máme aspoň představu o kočárku.

arielka222
18. čer 2018

@radullah mrzí mě to. Ale jestli tě můžu uklidnit já zažila tom samé v 11tt a přesně rok od revize se narodil nas malý raubir. Otěhotněla jsem 3 měsíce po revizi. Tak hlavu vzhůru, další miminko přijde brzy 😘

danyseq
18. čer 2018

Ahojky holky tak vás zdravím dnes sem už dostala průkazku jsme 10+3 a poprvé nam udělal pan doktorku fotku a tatínek byl u utz a culil se jak slunicko na prcka... Jinak u nás je vše v pořádku dikybohu. Jak jste na tom vy? 29.6 nás čeká screening v genettu v Praze

radullah
18. čer 2018

@arielka222 Tak to je hezký konec 🙂 Taky doufám, že se zase zadaří. U mě se jim tam hlavně ještě nelíbil nějaký další útvar v gestačním váčku, vypadá to prý na nějakou zdeformovanou placentu a proto se miminko nemělo šanci dál vyvíjet. Ale jsem na jednu stranu ráda, že si neprožiju to, co tu psala pár týdnů zpátky horvatova..nevim, jak to bylo přesně, jak chudinka potratila do záchodu a viděla všechno. Takhle to za mě vyřídí doktoři a bude. Doma už krásnou dvouleťačku mám a tak to celé snáším tak nějak líp. Prý se můžem snažit hned po šestinedělí, tak uvidíme. 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
radullah
18. čer 2018

@priefi na Minule bylo o tyden mladší, ale jinak v pořádku. Srdíčko tlouklo. Prý to vzdalo tak týden po kontrole. Takže nějaký sedmý týden, dle velikosti (osmý podle ms). Když tady nahoře vidím ten nový ultrazvuk, tak je mi to hned jasný. Naše miminko vypadalo pořád jako uhnutý palec, vůbec to nevypadalo takhle. Takže dva týdny v sobě nosím už netlukoucího tvorečka. Je mi pořád blbě, mám šílený hlad, pořád lítám čůrat...tělo to ani po té době nezaregistrovalo. Ale podvědomě jsem cítila, že je něco prostě jinak. Celý minulý týden. Občas mě totiž píchne divně v zádech, trošku jako rychlá kontrakce, hned jsem si říkala, to je nějaký divný, že to neznám. A zašpinila jsem růžově v pátek po sexu..podle dr to prý už je taky náznak, že je něco jinak

priefi
Autor odpověď smazal
elaniee
18. čer 2018

@radullah drz se urcite se brzo znovu zadari, take mam za sebou zamlkly potratale drive-cca 5tt jeste to vlastne nebylo ani uplne embryo se srdickem, take jsem to zvladla relativne vpohode a za pul roku jsem znovu otehotnela a ted bude mit mala uz rok 🙂 hodne stesti. dkyby cokoliv staci napsat 🙂

danyseq
18. čer 2018

@radullah Ježíš hrozně se omlouvám vůbec sem nečetla tvůj příspěvek a hodím sem hned fotku ☹ je mi to moc líto musí to být hrozně ☹ moc na tebe myslim a omlouvám se vůbec sem nečetla předchozí příspěvky kdy jsi psala že jste o malé přišly ☹

zavodnice
18. čer 2018

@radullah To je mi líto 😟. Letos už mám za sebou taky jeden potrat. Snad se vám brzy zadari. Já jsem z toho teď na nervy, jestli to taky zase neskončí. Je to smutný.

Strana