icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
21. čer 2018

@priefi Mně to dělalo obojí 😀

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
crazy_girl3
21. čer 2018

@priefi to měla stejně jako ty, tak jsem se bála, že druhé budou dvojčata a ještě není jasné, které půjde dřív ven :D

cerlada
Autor odpověď smazal
sarkoc
21. čer 2018

@priefi Mě brali krev včera a myslím, že když to bude dobré, výsledky zjistím až 2.7., kdy jdu na UZ...a kdyby to nebylo dobré, nevím, za jak dlouho volají

malecek
21. čer 2018

@priefi já jdu na scr až 3.7. a k Dr. 4.7.

tynka75
21. čer 2018

@priefi mě bral odběry na konci 7týdne, v 10 jsem šla na kontrolu, řekl, že krevní obraz je v pořádku, jakou mám skupinu a že se mám objednat na screening...Takže to byly ty odběry??nebo mi vezmou ještě oni?ale to asi ne, když jdu už na UTZ. 😕🙄

priefi
Autor odpověď smazal
crazy_girl3
21. čer 2018

Holky, jak v létě u moře? ve 12tt. Zakrývat pupík nebo je to ještě jedno?

tynka75
21. čer 2018

@priefi aha, tak já to budu mít asi při jednom, prt mají narváno, dělají i ve svátek, což mě překvapilo. Tak díky za vysvětlení.

priefi
Autor odpověď smazal
verunkadar
21. čer 2018

Ahoj, tak dnes další ultrazvuk po týdnu a termín přibližný 5.2. ale říkal, že to může být i dříve, tak držte palce. Vy jste tu všichni už daleko prede mnou, já jsem teprve osmy týden..

zavodnice
21. čer 2018

@verunkadar Já jsem 9. tyden, termín 26.1. podle ovulace 🙂. Aspoň si přečtu, co mě tu čeká. Screening mám až 23.7.

kacik222
21. čer 2018

Holky, docela by mě zajímalo, zda jste se bavily s doktorem o plavání během těhotenství? Mě ho striktně zakázal, i když budu mít ty spešl tampóny. Říkal, že jen plavání a cvičení pro těhotné. Jak jste na tom vy? Já si nedokážu představit, že strávím léto bez koupání :(

krisatko
21. čer 2018

Ahojky, tak už mám po kontrole. První oddechnuti mám za sebou. Vše je ok, termín porodu 23.1. Volala jsem rovnou do brna, od 16 do 20.7. má pan doktor Vlašín dovolenou. Takže jsem se musela objednat až na 24, což budu 13+6 a je to prý hraniční termín. Vyšetření vyjde 1450,-

misakri
21. čer 2018

@priefi ahojky,já už mám odběry za sebou a dnes ve 12hod mě čeká screening 😉

tynka75
21. čer 2018

@kacik222 proč by jsme nemohly koupat? vidím těhule u moře i na koupališti...já se teda koupu

sarkoc
21. čer 2018

@tynka75 také vídám těhulky běžně, ale jde právě o to, zda nemají alespon ty tampóny pro těhulky...při koupání na veřejných koupalištích atd hrozí zanesení nějaké infekce, kvasinky atd (i běžně, ale v těhu už to není vůbec sranda)

tynka75
21. čer 2018

@sarkoc aha, tak to mě nikdo nic neříkal...🙄

kacik222
21. čer 2018

@sarkoc
@tynka75 já se právě na to ptala gynekologa a řekl mi, že ani s těma tampónama nesmím. Že to prakticky nemá žádný účinek. Že po vytažení je stále velké riziko, že se tam zanese nějaká infekce a pak hrozí potrat.

malecek
21. čer 2018

@kacik222 já chci jít zítra se synem na bazén, konečně mu to povolil doktor po zlomenině, tak teď nevím jestli s dotazem otravovat gynekologa??

sarkoc
21. čer 2018

@kacik222 já se na to neptala, koupání moc nevyhledávám, ale kamarádce říkali na gyndě, že ideální je zavést ten tampón na celý den, kdy člověk ví, že se bude koupat, ale hlavně vyndávat až večer, třeba tři hodiny po koupání, že by se ta infekce měla minimalizovat...jako mě se to i tak zdá divné a asi bych do toho nešla, vidím to tak, že se osprchuju na ochlazení a plácnu s sebou do stínu, koupat se s malou bude manžel...

kacik222
21. čer 2018

@malecek když se zeptáš, tak za to nic nedáš...Jako zažila jsem spousta těhotných ženských na koupališti, ale už si nevybavuji, zda se vlastně koupaly. Jsem si říkala, že se pro jistotu určitě zeptám a překvapilo mě, že mi řekl, že tohle léto mám zabité. Jelikož čekám prvního potomka, tak strach tu je, že se něco pokazí. Tak spíš zjišťuji jak to mají ostatní.

tynka75
21. čer 2018

@kacik222 tak nějaké domácí koupání ve vlastním bazénu si myslím, že bude ok...ty veřejné jsou asi problém no...ale tam já nechodím a do přírodních koupališť jsem nechodila, ani když jsem těhotná nebyla. Raději se taky zeptám při příští kontrole. Taky více doktorů, více názorů 🙂 ptala jsem se na dovolenou u moře a to říkal, že nevidí nejmenší problém

sarkoc
21. čer 2018

@tynka75 tak sůl tu vodu dezinfikuje...mnohem lépe než chlor atd

danyseq
21. čer 2018

Holky asi blbý dotaz ale oni jsou tampony do vody pro těhotné?? Čekám 3 prcka a nikdy sem o tom neslyšela ale teď bych docela zašla k vodě ale nechci si uhnat neaky zánět protože na ně hodně trpím

arielka222
21. čer 2018

@verunkadar
@zavodnice já mám holky taky termín až 31.1. Zítra jdu teprv poprvé k dr a měla bych být 8+1 tt 🙂

kacik222
21. čer 2018
Strana