icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ester34
21. čer 2018

Holky, já jsem teď u moře a koupu se normálně (je tu jedna těhotná vedle druhý 🙂 ) S malou pak u nás k rybníku si ale určitě budu brát menstruační kalíšek, i když jsem zánět nikdy neměla, tak raději...

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
21. čer 2018

@krisatko No, tak to jsem zvědavá, jak dopadnu já zítra, termín mi vychází na 18.1. Zítra jsem 10+0. Snad tam bude pro mě místo.

Holky, já si chci doma napustit bazén, tak snad mi to doktor dovolí. Vůbec by mě nenapadlo, že se nebudu moct koupat

cerlada
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
21. čer 2018

@tsasenka místo bylo. Ale já jsem nechtěla k nikomu jinému takže jsem si musela dát až se vrátí z dovolené. A hodně ochotné na telefonu byly 🙂 říkala že dřív je horší než později, že by to nemuselo být dobře rozpoznat.

tsasenka
autor
21. čer 2018

@krisatko Jé, to jsi mě uklidnila. Já tam budu volat po 9. jakmile dostanu průkazku, termín a číslo 😀 Škoda, že se asi nepotkáme, mně vychází 12tt na začátek prázdnin

crazy_girl3
21. čer 2018

@tsasenka já se teda doma normálně koupu v bazénu, proč by to neměl dovolit?

krisatko
21. čer 2018

@tsasenka to asi ne no mě vychází 13+0 právě na ten týden co on má dovolenou a sestřička říkala že 12+0 je málo, tak mě radši dala až pak

misak48
21. čer 2018

@kacik222
Holky můžu mít dotaz? To vám doporučil přímo dr., používat tyhle tampony na koupání? Já je totiž kvůli problémům s mykózou používala dřív běžně během MS (musela jsem mít i probiotické vložky) a tenkrát jsem na to právě koukala, že bych si je vzala v létě do bazénu a v příbalovém letáku bylo napsáno, že je zakázáno je používat mimo období menstruace...

kacik222
21. čer 2018

@misak48 v práci mi říkaly o těchto tamponech a že je normálně v období těhotenství používaly.Tak jsem si říkala, že se zeptám na to raději gynekologa a ten mi říkal, že koupat vůbec...Ani s nima. Že přímo pro těhotné je speciální koupání, ale dřív jak v 16tt nesmím ani na něj.

misak48
21. čer 2018

@kacik222 Díky 🙂 já se teda normálně doma v bazénu koupu, nějak mě nenapadlo, že by to mohl být problém... a plánovala jsem i plavání pro těhotné na plavěčáku a tam píšou, že je od ukončeného 12tt. Tak se schválně ještě doktora zeptám na to...

kacik222
21. čer 2018

@misak48 je pravda, že než jsem otěhotněla, tak jsem nad tím absolutně nepřemýšlela a o těchto tamponech jsem se dozvěděla, když jsem se zkušenějšíma matkama řešila koupání. Tak jsem docela čuměla, že existují nějaké probiotické tampony.
Tak jsem si je koupala a brala to jako hotovou věc.Ale říkala jsem si, že se přeci jen doktora na to zeptám a ten mi řekl, že v žádném případě nedoporučuje. Že zánět můžu dostat i tak...a že pak hrozí potrat.No, tak docela mě vyděsil. Tak by mě zajímalo, zda to zavrhují všichni doktoři a nebo jen ten můj.

krisatko
21. čer 2018

Holky ještě fotečka ze dneska.

kacik222
21. čer 2018

@krisatko juuuu,tak to moje bude asi vypadat dost podobně, pokud máš termín porodu 23.1,což já též. Já mám zatím obrázek z ultrazvuku, když je mimi tak v 5tt.

kacik222
21. čer 2018

a jste z vás někdo už třeba na rizikovém?Nebo do kdy plánujete pracovat?

misak48
21. čer 2018

@kacik222 určitě se ho zeptám, můžu ti pak dát vědět... ale jdu tam až 3.7.

kacik222
21. čer 2018

@misak48 jasny,pak dej vedet co ti povi 🙂 ja jdu taky na kontolu 3.7 🙂 spíš je to těhotenská poradna,jak tomu říká.

krisatko
21. čer 2018

@kacik222 no já co nejdyl to půjde. Nechci být doma zavřená ani den dýl než bude nutný.

zavodnice
21. čer 2018

@kacik222 Až mě naserou v praci, půjdu na neschopenku, doktor mi ji vnucuje na každé kontrole. A když to bude v praci OK, budu chodit, co to půjde. Peníze potrebuju.

semmi
21. čer 2018

@krisatko To me moc mrzi. =( Určitě tentokrst vse dobře dopadne. Ja jdu tentokrat na screening az ve 13+4tt Tedy 12.7. kdyz sem se ptala, zda to není pozde, ze mi moje mudra rikala, ze to vyšetření mam mit hotove nejpozději do 5.7. tak sestra rikala, ze to počítají jinak, nez prakticky gynekolog a ze vyšetření se dela do 13+6tt. Tak snad doufam, ze to tak je. Celkem byla takova ustepacna po telefonu. 😹

semmi
21. čer 2018

@kacik222 ja jsem na rozikovem uz cca tei tydny minimálně. Mela jsem obrovské nevolnosti a v moči velke množství leukocitu. =-(

verunkadar
21. čer 2018

@arielka222 dnes mi dělal stěrky (sklíčko) a já začala špinit, dala jsem si čípek a tím jsem to poznala ☹.

iva_kucerova
21. čer 2018

@kacik222 já jsem na rizikovém od začátku. Doktorka nechtěla ani slyšet, že bych šla do práce po tom, co to před dvěma měsíci nevyšlo. Navíc jsem začala zvracet a omdlívat, takže bylo jasno...pracuju na OSPOD a to neni úplně ideální práce pro těhotnou. Navíc začala totálně vyšilovat moje kolegyně, že jsem jí to těhotenství udělala za trest a tak podobně, takže ani neuvažuju, že bych se vracela do práce

semmi
21. čer 2018

@krisatko jeee a nevite cca od kdy do kdy ma tu dovolenou? =-( To by me docela mrzelo, kdyby me.vyšetřoval on. =(

verunkadar
21. čer 2018

Špinila jste některá při stěru? (Sklíčku). Udělám mi stěr, ultrazvuk a já pak začala špinit krátce po tom.

ange_de_la_morte
21. čer 2018

Ahoj holky, týden jsem u mamky a tady přibyde tolik stránek že to nestíhám ani dočítat 🙂

Já jsem dneska byla na kontrole , miminku bije krásně srdíčko 🙂 🙂 podle MS jsem 8+2 ale mimčo pořád odpovídá o týden méně - podle UTZ dneska 7+1, takže paní doktorka říkala že je mladší, a naměřila 1,26cm ... akorát se mi tím posune TP takže už to vychází na začátek února, tak nevím jestli se mám stěhovat do jiné skupiny nebo tu zůstat s Váma

krisatko
21. čer 2018

@semmi od 16 do 20, taky jdu až 13+6

cerlada
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
Strana