icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

cerlada
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
krisatko
12. črc 2018

@cerlada jojo, mě pěnil chlapeček no ..... Tentokrát to neudělalo nic a doktorka dneska i hádala holčičku, ale víc to bude vidět až na tom screeningu určite.

myskaq
12. črc 2018

No tak to teda ja schvalne zkusim 🤔 moc bychom chteli chlapecka. Pry se to da poznat i podle skloneneho pohlavniho hrbolku na utz fotce. 🤷🏻‍♀️ Uz to studuju asi 3 den tak nevim 😂 pritel rika holka ale ja mam tuseni na kluka. Zkusim sodu.

krisatko
12. črc 2018

@myskaq máš ji někde? ukaž...

semmi
12. črc 2018

Ahoj holky, tak mame za sebou screening. I.kdyz ne tak úplně. Dle me doktorky je olod mladsi, takže dnes mel byt 13+4tt a mrne krasne idpovida na den.přesně dle MS. Tedy 14+3tt Takze jsme prisli pozdě. Nicméně paní doktorka Bartošovà v prenatalu byla úžasná. Udělala nam uktrazvuk, dle.toho je vse v poradku. Cekaji me tedy triple testy, tak snad to dopadne ok. Jo a pry čekáme druhou holčičku, ale ja mam pořád pocit, že to bude chlapeček. Nevím proc. Každopádně tak jako tak hlavně že bude mrne zdravé. =)

semmi
12. črc 2018

@myskaq doktorka nam to dnes na tom hrbolku vysvetlovala. Klukum jde prý nahoru u holek dolu myslim. Takze my mame asi druhou holku =)

sarkoc
12. črc 2018

Já jsem si kdysi říkala, že bych chtěla alespoň jednu holčičku, mám pocit, že se ke mně hodí tak nějak víc...holčičku máme splněnou, tak ted se uvidí...já tuším druhou holčičku tak nějak podle vnitřního pocitu, manžel by samozřejmě rád syna, tak se uvidí 🙂

semmi
12. črc 2018

@sarkoc ja mam prave vnitřní pocit, ze to bude chlapecek. U dcery jsem mela od začátku jasno, ze to bzde holka. Nicméně dcerka od začátku chodi a vsude říká, ze bzde nit sestřičku. Tak nevim, jestli treba deti nemají nejaky tajny radar =)

bemo
Autor odpověď smazal
bemo
12. črc 2018

Tady ještě 3D jestli to jde vidět líp, nevím po čem mám koukat.

semmi
12. črc 2018

@bemo hrbolek mezi nozkama. Ale priznam se, ze ja to nikdy nepoznala z fotek =D Dokud mi to doktorka nezakrouzkovala, tak sem vzdy hledela jak blbec a nic =D

myskaq
12. črc 2018

@krisatko no me prijde zd jde nahoru ale tadyto nejde moc videt leskne se to , a rovnobezne s osou tela by melabyt holcicka

myskaq
12. črc 2018

@semmi ono to jde videt pokud ta fotka je fakt zretelna a cista no :/

krisatko
12. črc 2018

Tak holky já to teda nevidim ani u jedne :D to co měl náš andilek :D

1nelinka
12. črc 2018

Holky vy ktere uz mate vic deti meli jste stejne tehu priznaky? Samozdrejme i u nas se spekuluje jestli to bude holcicka nebo chlapecek u minuleho tehu mi vsichni rikaly ze je to jasny kluk-mini brisko,nadherna plet i vlasy celkove mi to fakt sluselo,blbe mi bylo jen vecer a v noci a je z toho holcicka.. ted jsem cela podobana,vlasy hnusny vsechno hnusny,blbe je mi cely den nejvic vecer😂😂😂 rika se ze holka bere krasu tak to by odpovidalo a nejak to nekoresponduje s minulem tehu..😂😂

martina1317
12. črc 2018

@bemo tady to jde hezky videt

bemo
12. črc 2018

@1nelinka tak já mám jediný poznatek ze svých těhotenství a sice ten že u holek mi bylo podstatě hůř a zvracela jsem mnohem víc, u toho našeho jediného kluka jsem sice taky zvracela ale tak max. 3 denně a bylo mi jinak fajn, jinak břicho, pleť, vše víceméně stejné.
@martina1317 tak tady už to vidím, ale na té svojí fotce tedy ne. Tak kouknu na příštím Utz

cerlada
Autor odpověď smazal
ange_de_la_morte
13. črc 2018

@semmi : tyjo abychom nedopadli podobně - na minulém UTZ v červnu bylo mimčo o 8 dní mladší - podle toho mně objednali na ten prvotrimestrální a včera na kontrole bylo mimčo už jen o 5 dní mladší, tak snad taky nepříjdeme pozdě

@1nelinka : jako mi je jinak ale ne asi až tak úplně diametrálně odlišně - se synem jsem spíš spala a vůbec neblila, teď jsem sice unavená ale nic strašného ale zase mám žaludek na vodě, tak nevím no 🙂

ange_de_la_morte
13. črc 2018

Holky já jsem včera byla na kontrole - měla bych být 11+2, a mimčo odpovídalo 10+6, takže jak to vypadalo že je o týden mladší podle minulých dvou UTZ tak už ten rozdíl je menší, všechno je prý vpořádku a v jednu chvíli bylo vidět jak se krásně protahuje - ty malinké prstíčky 🙂 Fotka je jakože hlavou dolů a ručičky má na hrudníčku - ale není to moc ostré - přijde mi že na tom monitoru to bylo vidět čistěji - byl vidět i nosík a očička hezky

priefi
Autor odpověď smazal
laola
13. črc 2018

@1nelinka tak já měla u jednoho i u druhého chlapečka nic moc příznaky. Špatně mi bylo možná 2x za celou dobu, jen ty bolavy kozy 😀
Tentokrát mi špatně bývá (ne teda že bych zvracela, ale takovej ten žaludek na vodě), no a klasika pojašený hormony - řvu i u reklamy na kfc... ale to jsem měla pokaždé...😀😀

semmi
13. črc 2018

@priefi No noje gyndsrka porad tvrdila, ze je plod o tyden mladsi, pak zase o dva dny uz jen... mne se to ale nezdalo, protoze vím přesně, kdy jsem mela ovulaci. Rekla, ze se mam objednat s tim týdnem, co mi ona vypočítala a že vyšetření mam absolvovat nejpozději do 5.7. Tak sem tam zavolala a sestra, ze me objedna na 12.7. Tak jsem ji rikala, ze to uz je ale pozdě, ze moje mudra rikala, ze do 5.7. to mam.mit. No a sestra, ze oni to počítají jinak a ze podle toho, co jsem.ji zadala bych mela byt 13+4tt coz je úplně v pohodě. No samozřejmě uz jak mi brala sestra krev, tak rikala, ze si mysli, ze plod bude normalne odpovídat podle MS a aby nebylo pozde na screening. To sama doktorka, ještě než zapla.utz. A taky že jo. Plod odpovídá presne dle MS. Takze říkala, ze i kdyby se snazila z toho udelat 13+6tt tak plod je o dost vetsi a ty hodnoty uz vy byly prostě zkreslený. Tak mi udelala ason ultrazvuk a dle toho je miminko zatim uplne v pořádku. Projasneni, srdicko, mozek, organy, nisni kustka... vse ok. Tak snad... Akorat bohužel budu absolvovat ty tripple testy no =( to.me štve. Dnes k ni jdu, tak jsem zvedava, co.mi na to řekne. Jsem nasrvana i na ni, protože ma strašně zastaraly utz a tolikrat me měřila a porad byla přesvědčena, ze plod je určitě menší.

semmi
13. črc 2018

@ange_de_la_morte snad to stihnete. Mne to mrzi, protože ten screening je preci jen presnejsi, nez tripple testy.

krisatko
13. črc 2018

@priefi nene nebyl, na ten jdu až 24.7. k tomu vlasinovi do Brna. Prý nejzazší termín ale ještě to půjde. Nechtěla jsem j nikomu jinému

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
13. črc 2018

@priefi 13+4 podle utz, včera mrně odpovídalo, tak snad nebude problém.

nicoletaaa
13. črc 2018

Ahoj holky prosím vás jsem v 11tt a kromě bolesti v prsou mě nic není. Všichni kolem mě měli vše možné. Je to jako normální? Začínám panikařit aby bylo vše v pořádku.

Strana