icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

krisatko
17. črc 2018

Ahoj holky, pročítám to přes den nárazově.
@cerlada už je ti lépe?

Jinak já si dneska zas "užila"... šéf mě vyslal kolegyním na pobočku hodinu cesty vysvětlit jak mají pracovat se strojem, který jsem měla předtím na pobočce já, tak jsem si napsala, že mám otevřeno až od oběda, jenže ouha, mejlka. Stroj nebyl správně zapojený, protékaly hadičky s vodou, netěsnily ventily, pořád něco! Takže jsem musela poprosit paní z obchodu naproti (ještě že na ni mám kontakt) aby mi na dveře obchodu nalepila ceduli, že mám zavřeno celý den a k tomu vysvětlování kolegyním jsem se dostala až kolem půl 4 hodiny. Takže vstávala jsem v 6 a domů dojela taky v 6. ☹ Hrůza fakt....

cerlada
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
semmi
18. črc 2018

Ahij holky, jak se dnes máte? U nás je pod mrakem, takže příjemné počasí přímo pro mě. 😕 Musim dnes tchanovi shabet darek a tak toto pocasi opravdu oceňuji. Minule jsem neco zarizovala ve městě v tech vedrech a myslelal sem, ze umru. Cestz dom MHD mam jak v mlze. Protože jsem se celou dobu modlila, at se nepoblinkam. 😀 Jinak špatně ni bývá většinou ob den. Už se taky nemůžu dočkat, až to skončí. A musím se vám holky pochlubit, jaké jsem si objednala svatebni saty na příští rok 😕)))

bemo
18. črc 2018

@semmi šaty jsou nádherné. Toto počasí je pro mě taky mnohem lepší. Já věřím že už takové to tropické léto ani nepřijde. Že se počasí vyřadilo v dubnu a květnu a už bude trochu normálně. Holky už nosíte něco těhotenského? Já byla včera v šoku, když jsem zjistila že jsou mi moje kraťasy vel 38 už malé. Nacpala jsem se do nich, ale už je nezapnula. Takže gumička to jistila.

ange_de_la_morte
18. črc 2018

@bemo : tak to já doufám že trošičku teplejší léto ještě přijde - začátkem srpna jedeme s kamarády a s dětmi pod stan na kraj rybníka - tak ať se taky můžeme koupat a děti nám v noci neumrznou 😀

priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
18. črc 2018

@priefi tak moje doktorka má taky starší ultrazvuk a stejně byly vidět i krásně prstíky.. na rukách určitě. nohy nešlo vidět, jestli jsou spojené nebo oddělené, ale navíc žádný tečka nemá 🙂 U tvého nejdou vidět ani ty prstíky?
Jsem za tebe ráda, že tě na tu plodovku neženou. Já byla a už nikdy nikdy nikdy nikdy nechci zažít takový příšerný zákrok. Museli mi potom otevřít okno a udělat průvan, málem jsem se tam složila.

priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
18. črc 2018

@priefi jojo, s Domim .... Bylo to strašný, ale byla jsem tak v šoku, že jsem si ani neuvědomila, že je to vlastně už zbytečný a taky že bylo. Udělali si tam ze mě exemplář na zkoumání, genetický materiál a já nevím co, maso na porážku ☹ fakt strašný, posílali mě ještě i na magnetickou resonanci plodu, to se mu chudáčkovi vubec nelíbilo a pak mě celý zbytek dne bolelo příšerně břicho jak sebou kroutil... kdo by nekroutil, takový rachot ☹ Chtěli mít asi co nejvíc materiálu ke zkoumání, aby nás pak mohli ukazovat jako příklad pro mediky nebo já nevím.... Hrozné jednání prostě. Jenže když jsi v šoku, že tě 20 týdnů někdo vodí za nos že je vše ok a najednou se máš miminka vzdát, tak ti to dochází vše až je pozdě ☹

tsasenka
autor
18. črc 2018

Ahoj holky,
tak jsem se vrátila z takové mini dovolené od našich, tak Vás nestíhám dočíst. Včera jsme si dovezli štěně, tak máme o zábavu postaráno 🙂
Doufám, že všem dopadl screening dobře. Já mám teda dost špatnou zkušenost s tímto vyšetřením v Brně, kde jsem chytla doktorku, která byla příšerná. Vyšetření UTZ tak bolelo, že jsem málem i brečela. Ale výsledky jsou OK, tak snad to bude dobré.
Večer se vás budu snažit aspoň trošku dočíst 🙂

krisatko
18. črc 2018

@tsasenka to jo teda 🙂 a jaké plemeno? 🙂 my měli od naší feny 12 štěňat a to teprv byla zábava :D mě to čeká příští týden v úterý, už se nemůžu dočkat až tečku zas uvidím a hlavně že už konečně si budu moct trochu oddychnout.

semmi
18. črc 2018

@bemo ja paradoxne byla jak v patym mesici hned na začátku. Byla jsem strasne nafoukla a vubec nevim z ceho. Dnes jsem vstala a kukam, ze sem nejak celkove splaskla. U prvni dcery uz sem v 15.tydnu měla bříško opravdu znatelné. Ale je pravda, ze džíny už nesnesu. Proste mi vadí. Nosim látkové kalhoty na gumu v pase =D

semmi
18. črc 2018

@tsasenka tak to me mrzi =( Ja teda taky nebyla spokojena. A to spis s personalem celkově. Sestra me odmítla objednat podle data, co mi napsala lekarka a tak jsme dosli pozde a krev uz nemohli poslat na testy. Nikdo se neomluvil. Doktorka tedy byla mila a snazila se nejak zachranit situaci. Ale vlastne vyšetření sem zaplatila, akorat mi odecetli cca 150,- za krev 😀 Ale čert vem peníze. Ted cekam do třináctého na vysedky tripple testů, tak snad bude vse ok.

ange_de_la_morte
18. črc 2018

@tsasenka : juu tak fotku štěňátka ať máme co okukovat 🙂

tsasenka
autor
18. črc 2018

@krisatko Máme irského teriéra a jak se vrátí starší dcera z prázdnin, tak bude mít větší zábavu. 🙂
@semmi To vyšetření. Zabodla mi utz do břicha a druhou rukou 2 prsty zabodla do břicha a tlačila a čekala, že se mi mi otočí. No, neotočilo se. Z toho vyšetření jsem měla akorát tak trauma. Mimi pořád "utíkalo" a mudr. dost nepříjemná.

Holky, nevíte, jestli se platí i to další vyšetření ve 20 tt? Mně říkali, že stojí 1200 Kč, před rokem se to ještě neplatilo.

priefi
Autor odpověď smazal
veselaopicka
18. črc 2018

@bemo Já nosím asi od 7 týdne už jen leginy kratky nebo dlouhý :D Nedokážu si představit v džínách sedět celej den v práci. Přijde mi právě brzo kupovat si těhotenský když jsem v 13tt ale asi mě to brzo nemine

priefi
Autor odpověď smazal
crazy_girl3
18. črc 2018

@veselaopicka já jsem váhově zhubla, ale břicho mám prostě vyboulené a všechno mě tlačí. Nosím volnější sukně přes pupík, džíny si raděj vůbec nepředstavuju...

bemo
18. črc 2018

@tsasenka dřív se na ten Utz ve 20 tt posílalo automaticky. Tak jsem to měla u starších děti. Teď mě vyšetří jen můj doktor a pokud nenazná že je potřeba další vyšetření, tak mi žádanku nedá. I když jsem si o ní řekla, že bych na to vyšetření chtěla jít, protože tam kde my jsme tenkrát byli tak v rámci toho vyšetření je i fotka a DVD miminka. Pojišťovna by mi to i proplatila, ale bez žádanky ne. Takže buď do toho zainvestujeme my 1200 nebo nic nebude. Docela mě to mrzí a zvažuji, že ty peníze obětujeme, protože to je podle mě nejhezčí utz. Kde je mini už větší, ale jde hezky vidět.

kikika87
18. črc 2018

@veselaopicka Já jsem si tedy už minulý týden koupila nejake tehotenske oblečení. A pecka ! Mám kraťasy a delší boyfriendy...hlavně teď mají v H&M obrovské slevy, tak sem to koupila už teď. Nez pak za plnou, to je hrozně drahý. Teď jsem ve 13.týdnu.

krisatko
18. črc 2018

@priefi Já si zas říkám, že jsem si to aspon všechno "ozkoušela", vím na co přistoupím, na co ne, a tak..... jak se říká že, co nás nezabije to nás posílí 😀

veselaopicka
18. črc 2018

Mám dotázek. V ponděli ve 12tt jsem byla na gynde na krvi , čekala jsem že mi udělá alespoň UZ a nic. Takže poslední UZ mám z 11.6 a 24.7 jdu na screening. Oni podle krve nějak zjistí, jestli je vše v pořádku podle hodnoty hormonu?

crazy_girl3
18. črc 2018

@veselaopicka mě dělala uz v 8tt a pak v 10tt jen díky tomu, že jsem jela na dovolenou a mám po IVF, jinak říkala, že by kontrola za měsíc stačila, ale takhle pro klid duše, že na mě koukne dřív

veselaopicka
18. črc 2018

@crazy_girl3 ja mám z 7tt a teď budu mit až 13tt. Myslela jsem si že se ti trochu uklidnim, od začátku se pořád bojim aby se něco nestalo. Ale tak nějak jsem si řikala, kdyby se něco dělo, že by třeba ta hodnota hormonu šla dolu. Snad je to všechno ok 🙂

krisatko
18. črc 2018

@veselaopicka
@crazy_girl3
@veselaopicka Vím o spoustě holek co mimividěly za celé těhu jen parkrát. Někteří lékaři se totiž stále drží toho, že jsou hrazené pojišťovnou pouze tři utz za těhotenství. Moje mi dělá utz každou kontrolu, navíc na začátku jsem tam byla třeba ob den, ob dva, protože těhu neodpovídalo posledním MS. Až teď, když se zdá být vše v pořádku mi dělá jednou za 3-4 týdny.

cerlada
Autor odpověď smazal
crazy_girl3
18. črc 2018

@veselaopicka prý to tak normálně je, já si tu frekvenci kontrol z prvního těhu teda nepamatuju, nicméně pokaždé když jsem přišla, tak mi dr ultrazvuk dělal. Teď asi skrz IVF a předchozí potrat to bude podobně

priefi
Autor odpověď smazal
Strana