icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

1nelinka
6. srp 2018

@zuzekk u nas je taky napilno koupily jsme v breznu barak novej ale neni uplne dokoncenej..takze nas do listopadu ceka zabradli ke schodisti a k terase,loznice a detsky pokojicek..dalsi veci pak po novem roce.. ale jsem hrozne rada ze jsme vypadky z prahy zivot na baraku je uzasny

priefi
6. srp 2018

@sarkoc tise zavidim. My jsme ted jeli na prodlouzeny vikend za znamymi a to byla hruza. To teplo mi dava co proto. Byla jsem vdecna za to, ze maji fakt silne zdivo a diky tomu luxusni chladek uvnitr v baraku, jinam slunko je pro me asi nepritel. Takze jsem si vesele i tam zvracela 😔 no snad to brzy prejde. A mas placentu vys nebo niz? Ja ji mam nizko a pry diky tomu je tak brzo citim

krisatko
6. srp 2018

@priefi s tím horkem jsem na tom podobně. Včera u nás byl i strašně vysoký tlak a já ať jsem se pohla kam jsem chtěla, pořád se mi točila hlava. Takže jsem jedla hořčík a posedavala skoro celý den

sarkoc
6. srp 2018

@priefi to upřímně netuším, ale myslím, že výš, co říkala při UZ, nějak jsem tohle moc neposlouchala

sarkoc
6. srp 2018

Jinak my na té dovolené byli akční asi až moc, lecky jsem mlela z posledního, ale jak někde jsem, chci prostě "všechno" vidět, ať jsem těhu nebo ne :D Ale čekala jsem, že to při těch vedrech ponesu hůř a budu zvládat méně....Je pravda, že čtvrtý den jsem byla už ráno tak hotová, že jsem nebyla skoro schopná doplazit se na záchod, tak jsme si dali den volno, koukali na filmy, hráli hry atd a vyrazili až v pět večer do cukrárny a pak zase zpět se válet :D Ale to bylo poprvé ze všech dovolených, co jsem vydržela na hotelu déle než bylo nutné kvůli jídlu a sbalení se na výlet, takže i to je pokrok :D

tsasenka
autor
6. srp 2018

Ahoj holky, tak mi začala "dovča". Manžela s dcerou jsem odvezla v sobotu na tábor a jsem doma s mou 2leťačkou. Nevím čím to, ale doma mám uklizeno a je klid. Že by to dělali ti dva velcí? No, už to asi bude. Tak dám večer spát malou a sednu k šicímu stroji. Konečně jsem se dokopala k projektu dámská klopová peněženka. TAk jsem zvědavá, kdy to dodělám a jak to bude vypadat 😀

krisatko
6. srp 2018

@tsasenka tak to se pak pochlub..... A máš na to nějaký střih nebo od boku?

tsasenka
autor
7. srp 2018

@krisatko Šiju podle návodu, autorce střihu to trvá 8 hodin, mně to bude trvat dýl. Můžeš mrknout tady https://www.facebook.com/made.by.maral/
Na konci prázdnin jdu na kontrolu a jestli se potvrdí kluk, jdu do hnízdečka, už si chystám střih. 'Takže tu peněženku do té doby musím stihnout 😀

krisatko
7. srp 2018

Holkyyyyyyy. Já dneska viděla první bublando kopando na břiše 😍

bemo
7. srp 2018

@krisatko tak to máš štěstí, hned to člověk vnímá jinak to miminko, že. Já koukám a nic a ani necítím kopání, ale spíš takové pomalé převalování na které se musím hodně soustředit. Teď jsem v 18tt tak to musí přijít každou chvíli. Ale už se moc těším.

sarkoc
7. srp 2018

Já doufám, že už se taky brzy začne něco dít a začnu si snad díky tomu to těhotenství tak nějak víc uvědomovat...18.týden a zatím ještě nějak nepřišlo takový to, wau, čekáme mimčo... (jako jo, krátce po zjištění na testu pár dní to byla taková euforie, ale jinak moc ne, vše při starém...už vidím, jak sháním výbavičku 14 dní před termínem :D)

krisatko
7. srp 2018

@sarkoc já to mám jako docela podobně.... Manžel to prožívá víc než já.

semmi
7. srp 2018

Ahoj holky, u mě zatím také nepřišla velká euforie, jako u prvni dcery. Ale to he asi tim, ze u prvni dcerky, jsem byla na roziovem, skrze velke opakující se krvácení a ještě jsem zadne dítě neměla, tudíž jsem mela cas hlidat každé zabublàníčko atd. Jinak dnes jsem 18+4tt a pohyby jao takové necítím. Sem tam letmé zabublani, jednou denně ucitim malicky kopanecek, ale je to takove letmé dotknuti a opravdu zatím velice nepravidelně. Uz se těším na ty velké kopance =))))

bemo
8. srp 2018

Ahoj holky, tak dnes jsem volala na výsledku těch tripple testů a vše ok a negativní. Já mám takovou radost. I když si myslím že úplně si oddychnu až v lednu.

sarkoc
8. srp 2018

@bemo tak to je super gratuluji 🙂 Myslím, že to úplné oddychnutí přijde u všech až po porodu...nás čeká zítra první velký UZ, už takhle v 18.tém týdnu, protože screening nevyšel úplně dobře...ale zatím jsem kupodivu klidná, tak nějak vnitřně vím, že pokud bude dítě žít, tak to stejně nedokážu ukončit, ať je to jak je to

laola
8. srp 2018

@bemo Gratuluju😍 moc moc moc 💞💞💞

danyseq
8. srp 2018

Náše dnešní první úlovky... Jsme 17+5 kopance už cítím o 106 jsou už i viditelně občas i pěkně bolestivé protože je prcek hodně nízko a když se schoulí dolů k mocaku tak už to bolí.... V pondělí jdeme na kontrolu 🙂

sarkoc
8. srp 2018

@danyseq wau...to obdivujujá to viím nejdřív na listopad 🙂 už nějaké dítko máte?

danyseq
8. srp 2018

@sarkoc jj už mám dva kluky... Ale všechny věci po nich sem zlikvidovala tak teď začínáme kupovat od 0 a proto to chci kupovat postupně...

sarkoc
8. srp 2018

@danyseq já budu taky kupovat asi skoro všechno...sice mám bazárek s d.oblečením z dovozu Anglie/Německo, ale všechno bazárkové taky nechci samozřejmě...věci po dcerce jsem prodala, krom takových těch třeba softsheelových kompletů pak na starší apod, ale beru to tak, že oblečení koupím hned...chci ale nový kočárek atd a vůbec se mi nechce do jeho koupě :D, takže to bude taky tak ten listopad...no a drogerii atd asi dostane manžel seznam až budu v porodnici...Já jsem si vždycky říkala, když mi kamarádky tvrdily, že s druhým už to je úplně jiný a člověk to tak neprožívá, že to je blbost, že si to chce každý určitě užít se všemi dětmi stejně ...no, zatím to vypadá, že alespon co se mě týče, tak měly pravdu :D :D :D

danyseq
8. srp 2018

@sarkoc no já čekám třetí a poslední už tak si to zas právě užívám protože vím že je to naposledy já to zas neak neprehanim hodně věcí dostaneme od znamich ale chci taky něco noveho.. kočárek zatím jen pokukuju na netu vím co chci za značku ale zatím jen koukám a drogerii já si koupím postupně do porodu času dost.. ale radši budu mít vše doma připravené a budu klidnější než kdyby to měl pak kupovat muz

krisatko
8. srp 2018

@sarkoc určitě, je to jiný, a i když já to první nemám doma, taky to tak neprožívám. Všichni kolěm mě "jůůů miminko, hurá, holčičkaa" ..... a já "no a? tak miminko..." 😀

@bemo paráda 🙂 tak máš zas o jednu starost méně a můžeš být klidnější 🙂

Jinak holky my jedeme zítra na velký trip na nákup druhého vozu. Potřebujeme něco velkého, aby se tam vešli psi (dva vlčáci), dvě sedla na koně (westernová = vééélká), naše věci, kočárek.... Ehm... existuje něco takového? :D A aby to ty koně ve vozíku utáhlo bez problémů. Takže máme vytipováno asi 10 vozů od Brna až po Pardubice a asi máme dvoudenní výlet a snad teda něco pořídíme.

krisatko
8. srp 2018

No a mě pak čeká cesta zpátky nějakých 400km pokud budeme brát až to nejvzdálenější auto, tím mým zpátky.

priefi
8. srp 2018

@bemo jsem moc rada 😊
@sarkoc budu zitra drzet pesti 😊
@danyseq ja to vidim na zacatek prosince 😅

havajanka
8. srp 2018

Ahoj holky já jsem 16+1 ale pohyby zatím necitim včera jsem cítila jakoby nějaký dloubání či krouteni vpravo na břiše ale nevím myslím si,že jsou to streva.Uz se těším až prcka ucítím snad to bude brzy ale nevím snad to poznám 😉

danyseq
8. srp 2018

@priefi 😂😂 to už bych byla asi nervni

sarkoc
8. srp 2018

@danyseq
@priefi
To už asi i já vzhledem k tomu, že dcera byla narozená o tři týdny dřív :D

danyseq
8. srp 2018

@sarkoc no já oba kluky přenášela proto zatím nepočítám s tím že by to bylo dřív než v termínu ale i tak radši to budu mít vše připravené 😁 s velkým pupkem pak něco chystat to se mi nebude chtít už teď si přijdu jak slonice

sarkoc
8. srp 2018

Tohle znáte? :D Něco na tom bude...

http://torpeda.cz/451/V-chova-1-a-3-d-t-te

bemo
8. srp 2018

@sarkoc tak to nemá chybu, s většinou se ztotožňuji. U mě by to gradovalo ještě u toho čtvrtého a pátého dítěte. Těhotenské oblečení? Stačí ohnout tu nejobepnutější část u kalhot. Oblečení? No, nás chlapeček neměl jediné klučičí pyžamo, vždyť v noci ho nikdo nevidí. A lego fakt projde, ale ne nosní dírkou, to už musíte na ORL. Atd.... no nemá to chybu, jak je to nejspíš všude stejné.

Strana