icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

mrs_v
6. únor 2019

@bombat Však kontrola se dá zaspat... hups 😁

dominika963852
6. únor 2019

@bombat To jsem taky četla, jako spouštěč. Tak to já mám muže doma až o víkendu 😀

skretik
6. únor 2019

@beruska125 js nakonec pribrala celkem 20 kg a myslela jsem jak vetsina zustane v porodnici a ono prd, zustslo tam tak 5lg, coz jd vlastne jen syn( skoro 4kg) a placenta ne 😅🙈. Ale kazdydm dnem to jde dolu, ted uz mam tak 13 kg a pevne verim, ze do jara budu na sve vaze.

Holky cekatelky drzte se, vzpomente ns me jak jsem si tu stezovala,ze je to nekonecny, jak to tehotenstvi nesnasim a ted, kdyz uz mam prcka u sebe , tak uz mi to zpetne neprijde, to mimi v naruci ma vazne carodejnou moc, ze clovek na vse spatne zapomene 😍

Pro ty co se treba boji porodu, nebojte je to pohodicka 😅 , prikladam foto z porodniho salu 😄,primo pri porodu mi dokonce jeli v Tv simpsonovi, tak jsem se mohla mezi tlacenim odreagovat 😅. Vsem vam drzim palce at mate miminka brzy u sebe ❤️❤️❤️

bombat
6. únor 2019

@mrs_v To by mi daly... Už jsem se jednou omlouvala a to bylo keců... Kdyby pojišťovna hradila kontroly mojí PA, mohla bych ji zaplatit jenom cestu, a pojišťovna by z toho dost možná ještě ušetřila. Ale to je u nás bohužel scifi.

garfa4
6. únor 2019

Mne tenhle "klid před bouří" teda taky nedělá dobře. Ale já mám termín až příští čtvrtek. Malá už se moc nehýbe, takže už tam asi moc prostoru nemá, tak si říkám, že už by taky mohla hledat a hlavně rychle a bezbolestně najít cestu ven 🙂

ajdamajda
6. únor 2019

Já chci hlavně klid . Dala jsem si telefon do letového režimu s wifi bez dat . Nechci aby mi někdo volal, nechci s nikým mluvit . Nechci odpovídat na sms. Nemam náladu . Jen děti , stavíme lego a půjdeme na procházku .

Jsem alergicka na okolí a nemam náladu se pretvarovat .
A teda sestinedeli si chci tentokrat hájit jak to půjde . Krom mamky žádný návštěvy .

Teď teda moc nechci ani návštěvy , protože chci mít klid kdyby “to” začalo . Mamka je docela stresor, není žádoucí aby věděla ze už je TO tu. Akorát by se vše posralo. Já jsem rada ze s předchozím porodem jsem jela až na poslední chvíli (a to jen proto ze prcek mě rušil protože chtěl pořad viset na mě a kojit se a lezl do vany )

bombat
6. únor 2019

@skretik Já mít puštěnou televizi při porodu, tak asi neporodím nikdy 😨 . My televizi doma nemáme, co jsme se vzali (17let) a když to někde na návštěvě apod. vidím, tak mě to jenom vzteká, co za škvár pouštějí a jaká je to stále pokleslejší zábava (o politické propagandě ani nemluvě). To by mi vážně mohlo zastavit porod - a místo porodu by mohli řešit třeba infarkt 😁 .

jednaholkaa
6. únor 2019

@ajdamajda S tim letovym rezimem te uplne chapu. Ja uz pocitam dny kdy uz se nebudu muset videt s zadnou kamoskou.. bohuzel mam do soboty na kazdy den jednu, ale pak uz slus a uz nikomu nic neslibuju. Chci mit klid, byt doma, neco si tu sudlat, maximalne obcas tu masaz.. Uz me ty kafe a navstevy spis otravujou.
Holky, s tim vencenim psa, ja ho prestala vodit na voditku 🙂) Taky me vadilo jak tahal, tak mam plnou kapsu pamlsku, a on je celkem ovladatelny takhle dalkove. Takze vencim porad trikrat denne. Akorat pak kdyz k tomu pridam jeste treba tu navstevu a nakup, tak musim vylezt z baraku petkrat za den, tzn se petkrat za den obliknout a to uz prestava trosku bavit. Nastesti na vikend jede pes na chalupu beze me 🙂)

cuccinka
6. únor 2019

Holky a já s tou váhou to mám naopak. Jenom za posledni týden mám nahoře 4 kg. To taky něco znamená? 😂😂možná tak že jsem prase 😂 protože vážně teď furt zeru a furt mám hlad a jsem nezastavitelna 🤔

michaelarei
6. únor 2019

@garfa4 Taky mám termín prišti čtvrtek no o klidu se nedá hovořit😂 celou noc bolesti MS v podbřišku a zadá na střídačku ale nějak jsem to zaspala v 2 ráno😊 už nemůžu ani jíst když je něco těžší hned mně bolí žaludek mam křeče a pomohla mi až soda...Takže krušne časy ale vydržím co jiného😂

skretik
6. únor 2019

@bombat proto simpsonovi, ti u nas jedou furt, prcek sel za tim zvukem urcite 😄, mit tsm nejake zpravy nebo tak neco tak se tam dzri jeste ted 🤦‍♀️. Ja nemam moc rada ticho, teda doma sem tam jo, ale jsem citiliva na jakekoliv jemne zvuky, tak proto radsi pozadi tv nebo radia.

Holky co uz mate porod za sebou. Me porad boli hlava,mate to nektera taky, posledni tri dny mam pocit regulerni migreny, rikam si, ze to bude asi patrit k hormonum, mozna pater? ale moc nevim co s tim 😏

val333
6. únor 2019

@bombat
@dominika963852 je to možné, že to bylo tím, protože jinak nezabíralo nic.... Ale zas je fakt, že než mi začly pravidelně kontrakce, tak jsem byla ve vaně 😉...

jednaholkaa
6. únor 2019

@val333 Drzim palce, at mas maleho brzy u sebe. A nosi ti ho na kojeni, zkousite to?

skretik
6. únor 2019

@val333 a tobe uz je taky lip? Taky drzim palce at jsou vsechny vysledky v poradku a maleho mas brzy u sebe!!!

bombat
6. únor 2019

@val333 Vanu jsem si včera chtěla dát - docela mě bolela záda (už přes rok, co máme sprchu, jsem do ní nevlezla), ale nějak jsem se nevyhrabala. Tak třeba dneska... Jsem přesvědčená, že pokud mimi nebude chtít, k ničemu to nebude. "Nevyháním" ho, jenom mu říkám "nechceš to už zkusit" 😉? No, zatím nechce... Vybere si termín sám...

val333
6. únor 2019

@jednaholkaa
@skretik děkuji holky. 😊 No malej bude na těch kapackach minimálně 3 dny, ale chodím ho kojit, když mě sestry zavolají a když si neřekne, tak odsávání... Zatím jsem kojila 2x a celkem nám to šlo, dneska hůř, ale to je asi tou zvýšenou teplotou... Jinak můj zadek bolí pořád stejné hrozně 😀 v noci už jsem nevěděla jak si lehnout

bombat
6. únor 2019

@val333 Zvýšenou teplotu máš Ty nebo on? To jste to oba chytli... Snad se dáš na tom šestinedělí dohromady...

iris92
6. únor 2019

@cuccinka Neboj, nejsi sama. Ja ted hrozne pribiram a mam porad desny hlad 😀 Kvuli tehu cukrovce se musim merit a ty posledni tydny mam ten cukr hrozne nizky porad. Je to zajimave, asi to telo sbira zasoby energie 😉

jednaholkaa
6. únor 2019

@val333 Tak to je dobre 🙂 Chudatko maly, tri dny to zvladnete 🙂
@bombat Taky jsem zvedava jaky termin si mala vybere. Tipuju, ze me jeste necha v sobotu jit do divadla a v nedeli umyt okna, zatim je chapava 🙂

bombat
6. únor 2019

@jednaholkaa 😀 Na co jdeš do divadla?

cuccinka
6. únor 2019

@skretik nedavali ti epidural?

beruska125
6. únor 2019

@cuccinka
@skretik s tou vahou je to tak strašně individuální... nemá cenu se tím asi přespříliš trápit no, zdravé miminko je dulezitejsi🙂

cuccinka
6. únor 2019

@iris92 me prijde ze když hodinu nekom tak mám křeče v brichu ( ty křeče mám každý den ,několikrát za den - a fakt me ti přijde jak z hladu - nebo ne ? 😁)

skretik
6. únor 2019

@cuccinka nedavali, nemela jsem zadnou chemii

skretik
6. únor 2019

@val333 a jak to tedy probihalo? Nevim jestli uz si to nepsala a jen jsem to prehlidla,kdyztak se omlouvam

kleninka
6. únor 2019

@val333 Teda ať se mu to brzy zlepší a můžeš ho mít u sebe. Safra to se ti pobyt protáhne. A zadek tě bolí z čeho? ŠItí nebo ty očistky?

plamenak11
6. únor 2019

teda clovek jde s mladsi na 18mesicni kontrolu a tady takovych zprav 😁 jinak ja mam termin 20. a 24. takze abych nebyla posledni nakonec ja 🙈 jinak vahove ja jsem stale v minusu ale uz jen dve kila oproti vaze pred tehotenstvim ale mela jsem to tak i s prvni, do toho mam ted asi zacinajici zanet taky bomba snad to stihnu zalecit.. jinak ja mam vse hotovo i s balonkem nacviceno ze uz nevim co doma delat nejradeji bych spala a valela se ale to moc nejde
@val333 at je brzy lip a jste s malym fit a mas ho uz brzyu sebe

mrs_v
6. únor 2019

@bombat No já kvůli proplacení porodní asistentky přešla k Oborové zdravotní pojišťovně a myslím si, že ze mě budou mít radost, protože u nich jsem měsíc a už chudáci budou platit ten brutální účet za ARO a za podobný srandy 😁

garfa4
6. únor 2019

@michaelarei tak třeba už se u tebe něco chystá 🙂 s tím jídlem jsem na tom taky nějak divně. Úplně nejlépe mi dělá pečivo se sýrem. Po skoro všem ostatním mě taky bolí žaludek.

bombat
6. únor 2019

@mrs_v Já jsem taky u OZP, ta je na tohle prý nejlepší. Ale nedokázala jsem zažádat do konce roku... Jak je něco byrokratického, tak jsem v koncích....

Strana