1. 4. 2014 - hubneme a cvičíme, výmluvy neznáme
Milá děvčata,
na základě tématu http://www.modrykonik.cz/forum/chci-shubnout/po... otevírám novou diskusi, která má za cíl motivovat Vás (i mě) k tomu, abychom na sobě zapracovaly. Každá z nás má jiné představy o své vysněné postavě a způsobech, jak jí dosáhnout - jedno však máme společné - toužíme po tom vypadat lépe a cítit se dobře.
Jde ale i o to, že člověku se často nechce, je unavený, něco na něj leze, musí ještě udělat to či ono, je ve stresu... pojďme společně odhalovat VÝMLUVY, proč se nedržíme svého plánu a nacházet ZPŮSOBY, JAK JE PŘEKONAT!
Těším se na Vaše příspěvky 😉
na základě tématu http://www.modrykonik.cz/forum/chci-shubnout/po... otevírám novou diskusi, která má za cíl motivovat Vás (i mě) k tomu, abychom na sobě zapracovaly. Každá z nás má jiné představy o své vysněné postavě a způsobech, jak jí dosáhnout - jedno však máme společné - toužíme po tom vypadat lépe a cítit se dobře.
Jde ale i o to, že člověku se často nechce, je unavený, něco na něj leze, musí ještě udělat to či ono, je ve stresu... pojďme společně odhalovat VÝMLUVY, proč se nedržíme svého plánu a nacházet ZPŮSOBY, JAK JE PŘEKONAT!
Těším se na Vaše příspěvky 😉
holky, tak já se přidávám taky s výsledky:
beru to oproti minulému měsíci, jo? takže úbytek za květen:
váha: - 2kg
prsa: - 1cm
pas: - 2cm
boky: - 2cm
stehno: - 2cm
přes pupek: stav stejný
Nicméně, začla jsem dietovat v říjnu minulého roku, k dnešnímu dni mám o 10kg méně. jsem fakt šťastná, včera jsem se odměnila novým tričkem a tílkem! ale ještě by to chtělo pár kilo. přes léto se budu snažit udržovat váhu, i když nevím, jak to půjde. grilování, dovolená all in...
@hojda co seriál chirurgové?
beru to oproti minulému měsíci, jo? takže úbytek za květen:
váha: - 2kg
prsa: - 1cm
pas: - 2cm
boky: - 2cm
stehno: - 2cm
přes pupek: stav stejný
Nicméně, začla jsem dietovat v říjnu minulého roku, k dnešnímu dni mám o 10kg méně. jsem fakt šťastná, včera jsem se odměnila novým tričkem a tílkem! ale ještě by to chtělo pár kilo. přes léto se budu snažit udržovat váhu, i když nevím, jak to půjde. grilování, dovolená all in...
@hojda co seriál chirurgové?
@hojda jejda, co já bych dala za tvou váhu! já mám k dnešnímu dni 79,3kg při výšce 176cm, BMI 25,6. ale já jsem nikdy nebyla štíhlá ani nebudu, nemám na to tělesnou konstituci, ale třeba se hecnu a taky se dostanu k tomu číslu 71-2kg. to by byl můj sen.
hlavně vydrž, je to zkrátka běh na dlouhou trať...
hlavně vydrž, je to zkrátka běh na dlouhou trať...
@karos Já mám kamarádku, která byla vždycky silná a po porodu dvojčat šla na operaci se žlučníkem a pak začala hubnout a teď je jak modelka....takže to fakt jde...i když musím říct, že bych jí možná nějaké to kilo přidala, už mi přijde až moc vyhublá, obličej takový svraštělý😞, nějaké to kg by jí pomohlo 😃
no tak se taky přidávám a dávám ty své nic moc výsledky 😞
váha - 0,5 Kg
prsa - 1,5 cm
břicho -0,5 cm
boky - 1 cm
stehno - 1 cm
taky jsem nachlazená i když dneska je to lepší a cvičit chci zase začít tak v uterý, nebo středu a snad ten příští měsíc bude aspon v cm lepší taky si myslím že to cvičení spaluje více než ta zdravá strava a tak hurá hubnutí 😉
váha - 0,5 Kg
prsa - 1,5 cm
břicho -0,5 cm
boky - 1 cm
stehno - 1 cm
taky jsem nachlazená i když dneska je to lepší a cvičit chci zase začít tak v uterý, nebo středu a snad ten příští měsíc bude aspon v cm lepší taky si myslím že to cvičení spaluje více než ta zdravá strava a tak hurá hubnutí 😉
@zvirka Taky na tom nejsi nejhuř 😉
no taky mě štve že to nejde rychleji jak by člověk chtěl :-| Ale snad bude ten příští měsíc lepší
mám ve skříni motivaci o číslo menší kalhoty 🙂 Tak snad po letě se do nic vlezu , měla bych,protože byly drahé džíny 🙂
no taky mě štve že to nejde rychleji jak by člověk chtěl :-| Ale snad bude ten příští měsíc lepší
mám ve skříni motivaci o číslo menší kalhoty 🙂 Tak snad po letě se do nic vlezu , měla bych,protože byly drahé džíny 🙂
@sarkad2856 já jsem to s těmi kalhotami taky tak měla. nejdřív zhubnout do sportovních a pak mi doma ležely vranglery za dva tisíce a teď už je nosím... a v říjnu, když jsem začínala, tak jsem je natáhla sotva nad kolena. jo, oblečení je dobrá motivace...
@karos No nemohla jsem odolat a tak musím na prdel to natáhnu tak na pul takže něco co mi shodí boky a pas 😃 a mužu je taky nosit
JJ tak to je super že už jsou užitečné 🙂
JJ tak to je super že už jsou užitečné 🙂
@karos
@sarkad2856 Já mám dvoje kalhoty, co mi loni šila tchýně, je švadlena. Obleču jedny, ale jsou moc natěsno, druhé nezapnu. Ještě 2-3 kg a mohla bych se do nich dostat. Vůbec jsem je neužila, šila mi je loni v létě no a nosila jsem je ccca měsíc a začalo to moje přibírání.... 😞 Takže kalhotovou motivaci mám taky 😃 A ještě mám dvoje, co jsem nosila při cca 52 kg, ale to už je spíš jen nostalgie než motivace 😃
@sarkad2856 Já mám dvoje kalhoty, co mi loni šila tchýně, je švadlena. Obleču jedny, ale jsou moc natěsno, druhé nezapnu. Ještě 2-3 kg a mohla bych se do nich dostat. Vůbec jsem je neužila, šila mi je loni v létě no a nosila jsem je ccca měsíc a začalo to moje přibírání.... 😞 Takže kalhotovou motivaci mám taky 😃 A ještě mám dvoje, co jsem nosila při cca 52 kg, ale to už je spíš jen nostalgie než motivace 😃
@zvirka jj já bych tam taky vyhrabala ještě nějáké ze školy a byly by i celkem zachovalé a já je pořád nechávám co kdyby se mi to opravdu povedlo a já do nich zhubla 😃 ale tomu moc nevěřím stačí že shodím do těch značkových a pak pomalu dám váhu 🙂
Tak je už asi dám pryč jen stejně zabírají místo
Tak je už asi dám pryč jen stejně zabírají místo
@sarkad2856 Taky bych je už měla vyhodit, ale moc ráda jsem je nosila a co kdyby náhodou 😃 Ale to se dřív rozpadnou nebo je sežerou moli 😃
@zvirka mám ten samý názor , co kdybych je náhodou někdy oblekla,tak si je ještě nechám 😃
Ahoj holky, včera jsem si přečetla temnhle článek a dost mě to vzalo. Asi dělám všechno špatně a nevím, jak z toho ven. Sama si prostě nejsem schopná všechno spočítat a mám pocit, že asi v životě nezhubnu 😞 http://mojetelo.blogspot.cz/2014/05/metabolismu...
@karos Ahoj, no já taky trpím to počasí je šílené 😞 a unavné ... Taky jsem měla migrenu až mi bylo špatně ...Ted jdu teprve jíst oběd a večeři v jednom aspon něco , taky s tím jídle válčím a jsem ráda že jsem...
Tak brzké uzdravení 😉
Tak brzké uzdravení 😉
Tak já taky dneska jsem K.O. dnes tu byla u nás na návštěvě školka, tak bylo dopoledne plné dětí a odpoledne jsem se odvalila na gauč, jsem jak praštěná, obě děti zelenou nudli u nosu....a večer bych měla cvičit, ale asi to nedám. Jedno pozitivum, že mě dneska pochválila učitelka ze školky, že jsem nějak hodně zhubla 😃
@sarkad2856 děkuji, tobě taky! ted je mi trošku lépe, ale bojím se, kdy to zas přijde...
@hojda školka na návštěvě? to já bych takovou odvahu neměla! vidíš to, okolí si všímá... u mě si nevšiml nikdo kromě moji rodiny, ale že by mi někdo něco řekl, to bohužel ne... prostě břicho mám furt velké
@hojda školka na návštěvě? to já bych takovou odvahu neměla! vidíš to, okolí si všímá... u mě si nevšiml nikdo kromě moji rodiny, ale že by mi někdo něco řekl, to bohužel ne... prostě břicho mám furt velké
@hojda Taak to je super, když si toho všímá okolí 😉 Jen tak dál Na mě tos tak poznat zatím teda není 😞
Začni psát odpověď...

Odešli
Já teda miluju Gilmorova děvčata, už jsem je viděla několikrát, super vtipné 😉