icon

1. 4. 2014 - hubneme a cvičíme, výmluvy neznáme

yamdena
30. bře 2014

Milá děvčata,

na základě tématu https://www.modrykonik.cz/forum/chci-shubnout/potrebuju-zase-nastartovat-do-hubnuti-nakopnete-me/ otevírám novou diskusi, která má za cíl motivovat Vás (i mě) k tomu, abychom na sobě zapracovaly. Každá z nás má jiné představy o své vysněné postavě a způsobech, jak jí dosáhnout - jedno však máme společné - toužíme po tom vypadat lépe a cítit se dobře.

Jde ale i o to, že člověku se často nechce, je unavený, něco na něj leze, musí ještě udělat to či ono, je ve stresu... pojďme společně odhalovat VÝMLUVY, proč se nedržíme svého plánu a nacházet ZPŮSOBY, JAK JE PŘEKONAT!

Těším se na Vaše příspěvky 😉

sarkad2856
14. dub 2014

Tak já taky te stravě nic moc nedala,mám nějáké prášky od neuroložky a dozvěděla jsem se že by snad i měly snižovat i váhu,tak jsem jí říkala že bych je měla jest místo snídaně,obědu i večeře 😀 tak se mi smála.Takže uvidíme dneska nic moc nestihám jen mám pár minut času tak jsem si řrkla že napíši a zítra začně tvrdši režim s jídlem
Jinak si jdu udělat radost 🙂 barva,melír stříhání

kaatkah
14. dub 2014

Dneska jsem si dala krásnou pul hodinku na orbitreku 🙂.
Na váze jsem ještě nebyla...ale myslím, že to ani nemá cenu. Vždy když cvičím, tak mam strašný hlad a pořád jím...myslela jsem si, že to přejde, ale nakonec jsem si ted musela dát alespon corn flaky s mlíkem...

yamdena
autor
14. dub 2014

Ahoj ženy 🙂 máme za sebou už dva krásné týdny! Jde to zatím dobře, jídelníčku jsem se dnes držela (nastaly i slabší chvilky a chutě, ale ovládla jsem se), cvičení mám v plánu zítra.

Ovšem za včerejšek si zasloužím medaili (já vím, samochvála srmdí 😀) celý večer mě deptala neskutečná chuť na čokoládu - a dala jsem si namísto ní misku ŘEDKVIČEK! Takhle pyšná jsem na sebe dlouho nebyla 🙂

@silwin neprovokuj tady prosím s tím smažákem, kachnou a studentskou pečetí, ano? :D tady se seriozně hubne. Nicméně, zasloužíš si pochvalu za to, že jsi začala s dietou znovu. A o tom to je, pokračovat, i když člověk pravidla poruší.

@sarkad2856 mám z Tebe dvojitou radost 🙂 jednak, že sis našla čas sem napsat a jednak, že sis udělala čas pro sebe a šla se zkrášlovat 😉

@kaatkah http://rutina.cz/cast-pata-co-jist-pred-a-po-cv...
http://www.siluetafitness.cz/co-jist-pred-a-po-...
http://www.stobklub.cz/blog-zapis/nikola/15615/

kaatkah
15. dub 2014

@yamdena děkuji 🙂

karos
15. dub 2014

hubňulky, tak se opět přidávám k vám... po 14 dnech váha nic, ale to neva, bylo špatné období... dneska jsem se vzbudila s dobrou náladou a jdu opět bojovat... už se mi spravil kotník, mám nové boty na cvičení, takže večer snad jill a dopoledne procházka!!! tak hodně úspěchů všem!

mataharyy
15. dub 2014

Tak hlásám, já mám odcvičeno a kupodivu mám hlad, tak jdu snídat 😎

sarkad2856
15. dub 2014

Holky já jsem už zoufala ☹ je tady někdo kdo by vytvořil nějáký jídelníček? Poradi nebo něco??

sarkad2856
15. dub 2014

@yamdena jj díky no aspon tu radost jsem si teda udělala,už mi i okolí říkalo že vypadám hrozně 😀 vše jsem sepínala na každé strany jak mi to vadilo v očích a o barvě ani nemluvím , mám naštěstí jen červěný melír v tm hnědém základu své vlasy mám hnědé

karos
15. dub 2014

@sarkad2856 co si ho zkusit sama a počítat si kalorie třeba přes kaloricketabulky.cz? je to dobré. to co máš ráda v určitém množství... zabere to více práce, ale zase si to děláš z potravin, které máš ráda. jinak já před 3 lety zhubla pomoci: www.kgdolu.estranky.cz (snad je to dobře napsané).

silwin
15. dub 2014

@yamdena No jo, to přišla mrcha a první dva dny byly kritický. Ale jedem odznova a držíme se🙂

sarkad2856
15. dub 2014

@karos děkuji a kde to tam je?Nemužu to tam najít

karos
15. dub 2014

@sarkad2856 myslíš ty kalorické tabulky? musíš se tam zaregistrovat, vyplnit určité údaje a pak tam máš kolonku jídelníček a tam si vybereš jídlo, množství a zapisuješ, kolik jsi toho snědla, dají se zapisovat i pohybové aktivity... je třeba si k tomu sednout a v klidu projet. mě to taky trvalo, než jsem na ten systém přišla... takhle se mi to blbě popisuje...

myspule1
15. dub 2014

@sarkad2856 kaloricke tabulky jsou super, používám je už hodně dlouho, jinak inspiraci na jídelníček máš třeba zde:

https://www.youtube.com/watch?v=VfOgAwOiy8Y
sarkad2856
15. dub 2014

@myspule1 děkuji kouknu a třeba bude nějáká inspirace 🙂

sarkad2856
15. dub 2014

Tak abych napsala jak jsem asi na tomchce se mi brečet ☹ asi během měsíce jsem přibrala cca 5 kg a proto jsem zoufala,myslela jsem si že váha stoupla kvuli léku od neuroložky , ta mě tak včera přesvědčovala že z nich to být nemuže .... jenže váha jse pořád nahoru,no takže jsem je sama zatím vysadila zítra se poradím s obvodákem vím že mi moc neporadí,ale zajdu se zeptat ještě do lekarny, grrr chtělo by to zákusek,no ještě že ho doma nemám 😀
Jdu si pustit film misto zákusku a jdu chrnět

hojda
15. dub 2014

U mě tento týden váha taky stojí, ale % tuku šlo zase dolů, jínak byla rodinná oslava, takže níc moc... 😠 😠 😠

hojda
15. dub 2014

@sarkad2856 Tak zkus k tomu léku pohledat na netu, jestli tak někdo nepíše, že příbral???

sarkad2856
15. dub 2014

@hojda v letáku tam nic není jen tuna nežádoucích učinku tak nevím co to je za bordel,jiné leky nejím tak asi to z toho být musí ...
Na dietnější stravu přibrat tolik za měsíc je celkem dle mého už nereálné a vše mám v normě krev zánět cukr štitnou žlazu

yamdena
autor
15. dub 2014

@sarkad2856 Nebreč 😉 tady máš jídelníček na týden http://www.fitnesstv.cz/jidelnicek-na-tyden-14-... ke stažení je i s gramážemi v pdf verzi. Gramáže se snaž dodržovat, nejde jen o skladbu jídelníčku, ale i o množství jídla a nápojů. Nakup si veškeré ingredience dopředu, pokud se budeš pohybovat mimo domov, chystej si jídlo a pití s sebou. Najdi si cvičení, kterému se budeš věnovat 3-4x krát týdně. Psala jsi o Tiffany, dobrá je i Jane Fonda, Denise Austin. Pusť se do toho a když nezabere dieta a cvičení, pak hledej příčiny i jinde 😉

sarkad2856
15. dub 2014

@yamdena Děkuji 😉 stáhle to mám , zítra ráno prostuduju a pak jdu k doktorovi a zajdu si nakopit 🙂
Doufám že bude líp po velikonocích nastupuji do práce tak jsem zvědavá jak mi to pujde 🙂 ale už se těším

mataharyy
15. dub 2014

@sarkad2856 Jo tak to s tebou soucítím, když jsem začínala brát antikoncepci, tak jsem během cca třech měsíců nabrala 20 kg a tedy rozhodně to nebylo stravou, jedla jsem stále stejně a doktorka mi tvrdila že to určitě není tím, tak jsem asi přírodní anomálie a lapala jsem tuky ze vzduchu 😝 Problém je, že se mi nikdy ty kila už nepodařilo sundat 🙄 Pak jsem začala rodit a už se v tom patlám kolik let 😒

Jináč Fondu si pusť, ta je zábavná 😀 😀 a dobrý je taky www. cviceni-doma. cz jsou tam fajne rady a lze tam vést cvičební deník, pro začátečníky paráda 🙂

hojda
16. dub 2014

@yamdena Na ídnes byl v mínulostí test krabičkových díet, tak bych koukla, jestli tam je tahle společnost.

mataharyy
16. dub 2014

Když já si myslím že deset dní je málo na změnu a za ty prachy člověk zvládne taky uklohnit kvalitní jídlo... 😅

yamdena
autor
16. dub 2014

Ahoj ženy, dneska je tu nějak mrtvo :(

Dnes jídelníček dodržen, i když jsem měla chutě pořád něco uzobávat. Včera ve dvanáct v noci mě přepadl hlad, tak jsem vzala za vděk alespoň mrkví. Aspoň něco.

Dnešní cvičení (inspirovala jsem se v něčím fotoblogu):
140 squats (poloviční dřepy)
45 kliků (20 mužských, 25 ženských)
130 mostů (zvedání pánve, není to klasický most)
75 sedů-lehů šikmo (na každou stranu)
60s prkno (ležíte na zemi na břiše, zvednete se a držíte váhu těla opřeni o předloktí a špičky nohou)
75 sedů-lehů

sarkad2856
16. dub 2014

@yamdena kolik těch dřepuu? 😀 asi bych se podpírala jazykem o zem i když asi lepši dřepy než sedy lehy to bych nedala najednou

sarkad2856
16. dub 2014

Jinak já jsem dneska trochu flákala jídlo a i pitný režim 😒 prostě něják nebyl čas.Venku zima jak kráva jak kdyby měla přijít zima 😒
PN ukončená,huráá ... prášky jsem si zatím vysadila a uvidím zda se váha pohne během týdne o pár dkg 🙂 pro mě doufám dolu
Zítra na oběd červená čočka se zeleninou 🙂 jsem našla recept

junysek
17. dub 2014

Ahoj,mohla bych se k vám přidat?jsem tu nová na tomhle foru a skoro nevím jak se tu vyznat :Dtak snad tuto stránku pak ještě najdu :D Jinak já mam cca 86 kg,mám dceru které bude v sobotu pul roku a potřebovala bych zhubnout,mam se vdávat tak chci nějak vypadat a udělat něco pro sebe. četla jsem první stránku akorát a tam jste psaly o cvičení s jill nebo nevim jestli se tak jmenuje :D a cvičila jsem tak jednou a ani to první cvičení jsem nedodělala protože jsem to neudýchala:( nemáte radu jak dýchat dobře nebo abych to ucvičila?už jsem pár let necvičila protože kvuli dýchání mi to doktorka zakázala ale myslim že bych to mohla zvládnout když budu cvičit a natrénuju to.akorát CHTÍT což je u mě problem,jsem taková že bych chtěla zhubnout ale zadarmo bez cvičení :Djsem lenoch!:Djoo a jinak je mi 20🙂

hojda
17. dub 2014

@junysek Podle mě je to pro netrénovaného člověka moc rychlý start, zkus první týden třeba jen procházky ve svížném tempu. Pokud máš jen jedno dítě a je v kočárku, tak je to super. Každý den může přídávat, dobré jí koupít sporttestr a spočítat sí pro sebe tepovou frekvencí pří které se hubne. STojí kolem 300,- ten levnější. Uvídíš, že kondíčka půjde nahoru a navíc, je to tempo příjemné, nejsí z toho vyřízená, takže není potřeba se zbytečně honít a kondíčka jde nahoru a pak bych zkusíla tu Jíll. Jínak to chce vydržet tak hodínku, tu chůzí, teprve po 30 minutách začínáš spalovat tuky. Hodně zdaru

junysek
17. dub 2014

Děkuji moc za radu a nějaka dieta nebbo tak?držela jsem jí jen jedniou ale to uz je dst dlouho a nevim co a jak jist a jak se to počíta ty tuky atd v tom se nevyznam.jde nějaa dieta bez toho?

Strana