icon

Během k hubnutí

jeziskova
29. črc 2016

Ahoj děvčata , třetí týden se snažím pravidelně 3 -4 x týdně běhat cca 6 - 10 km. Je naděje že třeba po měsíci to už bude znát nejen na váze,ale i cm? Chytlo mě to,ale jakmile se nebude nic dít s mým tělem,určitě to zase vzdám. Zatím pociťuji jen to,že vydržím déle běžet než jít (indiánský běh). Děkuji za jakékoliv informace. A běhu zdar !!!! 🙂 🙂

hejsa
29. črc 2016

Ahoj,Ježíšková,mám zkušenosti s během...běhám průběžně už dlouho-co se týče hubnutí,to u mě efekt nemělo,ale jezdím na kole hodně-přes týden až stovky km=tady ten efekt je velice výrazný,postava se zpevní,tuky/změřit/mizí...Nedělám to pro hubnutí,ale sport miluju,jezdím s partou/.Chce to taky změnit jídelníček a stravovací návyky. 😵

veraga
29. črc 2016

@jeziskova Udržuj tep v pásmu pro spalování tuků. Rozumně jez a váha půjde dolů. 😉

patrusa
29. črc 2016

@jeziskova ahoj, diky behu hsem za poslednich 6 mesicu zhubla 9kg. Jidelnicek moc neresim, takze ua vse muze beh. Obleceni mensi o 2-3 velikosti 🙂. Vydrz, projevi se to!

patrusa
29. črc 2016

@jeziskova urcite nebeham ba tepovku, zajima me cas. Chystam se na svuj druhy pulmaraton a chci byt prisre rychlejsi 🙂. Jinak beham vetsiniu vecer, kdyz jdiu deti spat a po behu jim velmi malo, spis, abych nesla spat hladova.

kytickaaa
9. srp 2016

Ahojky, teď sem pár měsíců po porodu, ale před těhotenstvím sem běhala několik let a postava se krásně formuje a i sem něco shodila, ale už sem byla na nízké váze víš. Fajn by bylo k tomu zapojit cvičení typu: TRX, fitko, Jillian a jiné... Ihned po porodu sem začala o5 běhat, ale kvůli zdravotním problémům sem musela přestat. Teď neběhám asi cca měsíc a půl a určitě se co nejdříve do toho znovu pustím... Jak dlouho teď běháš?

jajina.c
9. srp 2016

Ahoj holky, já běhám již rok, 3* týdně 7-10 km, jak kdy. U mě to efekt žádný nemá, nekecám, nemám ani kg dole. Jediné co je vidět, že mám silnější lýtka a stehna ze spodu jsou tvrdá, ale jinak opravdu nic. Zatím to vzdávat nebudu, je to totiž skvělý relax. Mohu potvrdit, že na kole jsem zhubla a zpevnila se vždy. Přeji hodně štěstí v hubnutí.

kytickaaa
9. srp 2016

@jajina.c a nezměnila se ti postava? Myslím jestli se nevytvarovala...

hejsa
10. srp 2016

@jajina.c Kámoška měla ten samý výsledek...potom při běhu zapojovala břišní svaly/pomáhají držet páteř/ ,hýžďové svaly a zpevnila celkově postavu.Při jízdě na kole narostou trochu svaly v lýtkách,zpevní se stehna /tím zmenší-méně tuku/,je třeba zapojovat i hýžďové svaly a to jak na kole,tak i při běhu.Je potřeba se na to zaměřit,jinak běh je o nohách a záda můžou i trpět otřesy-nášlapy...naučte se správně běhat /dýchání,svalstvo/! Ideální na začátek je indiánský běh,vždycky je třeba mít dobré boty! Prostě na začátek zkušeného běžce nebo i kouče.

jajina.c
11. srp 2016

@kytickaaa Bohužel nezměnila. Běháme cca 7 km za hodinu. A botky mám kvalitní 3500,- Salamon. Již 2 měsíce doma večer posiluji, ale zatím také nic,. Beru Letrox-nefukční šť. žláza, doktoři tvrdí, že to na mou váhu nemá vliv, ale z vlastní zkušenosti vím, že má 🙂

jajina.c
11. srp 2016

@hejsa děkuji. Boty mám Salamony za 3500,-, ani nevím, že je mám na noze 😉

hejsa
11. srp 2016

@jajina.c myslím,že štít.žláza vliv má - zažila jsem takové období.Nasadila jsem tehdy spešl dietu s ohledem na štítovku,kolo a bylo 14 kg za 2 roky dole. Dietu mi vypsala/za kč/ nutriční poradkyně,protože já se nedonutím vařit spešl jídla , potřebuju jíst to,co vcelku normálně vařím + něco přidám jiného -zelenina atd.Něco jsem na tu blbou štítovku nemohla jíst.Musím říct,že po zhubnutí se mi upravil zdr.stav a roky jsem nemarodila.Troufám si říct,že mi to zachránilo zdraví.Nepolevím!Musela jsem - nemohla jsem se na sebe ani podívat,oblečení mi bylo těsné,vypadala jsem jako buřt..... 😝Teď mám na výšku 172cm těch stálých 59 kg ,někdy - kilo,někdy +kilo...sportu se nevzdat nikdy!!!!!

kytickaaa
11. srp 2016

@jajina.c tak to mě mrzí. Přála bych ti, aby to šlo.. A co cm??

jajina.c
14. srp 2016

@kytickaaa také nic.

brunetka11
14. srp 2016

@jajina.c Si piš, že vliv má :-//
Zkus cviky na štítnici. Mně to pomohlo.
Během nehubnu, ale je to fajn relax 🙂

kytickaaa
14. srp 2016

@jajina.c ty jo tak to je otravny co...

patrusa
15. srp 2016

Teda ja musim rict, ze od unora jsem diky behu zhubla uz 8kg. Beham v prumeru 80-100km mesicne.

@jajina.c co se stitne zlazy tyka, tak ta proste vliv na telesnou vahu ma. Minimalne budete diky behu v dobre kondici. Drzim palce, at to jde dolu.

kytickaaa
15. srp 2016

@patrusa tak to je super 🙂