Během k hubnutí
Ahoj děvčata , třetí týden se snažím pravidelně 3 -4 x týdně běhat cca 6 - 10 km. Je naděje že třeba po měsíci to už bude znát nejen na váze,ale i cm? Chytlo mě to,ale jakmile se nebude nic dít s mým tělem,určitě to zase vzdám. Zatím pociťuji jen to,že vydržím déle běžet než jít (indiánský běh). Děkuji za jakékoliv informace. A běhu zdar !!!! 🙂 🙂
Ahojky, teď sem pár měsíců po porodu, ale před těhotenstvím sem běhala několik let a postava se krásně formuje a i sem něco shodila, ale už sem byla na nízké váze víš. Fajn by bylo k tomu zapojit cvičení typu: TRX, fitko, Jillian a jiné... Ihned po porodu sem začala o5 běhat, ale kvůli zdravotním problémům sem musela přestat. Teď neběhám asi cca měsíc a půl a určitě se co nejdříve do toho znovu pustím... Jak dlouho teď běháš?
Ahoj holky, já běhám již rok, 3* týdně 7-10 km, jak kdy. U mě to efekt žádný nemá, nekecám, nemám ani kg dole. Jediné co je vidět, že mám silnější lýtka a stehna ze spodu jsou tvrdá, ale jinak opravdu nic. Zatím to vzdávat nebudu, je to totiž skvělý relax. Mohu potvrdit, že na kole jsem zhubla a zpevnila se vždy. Přeji hodně štěstí v hubnutí.
@jajina.c Kámoška měla ten samý výsledek...potom při běhu zapojovala břišní svaly/pomáhají držet páteř/ ,hýžďové svaly a zpevnila celkově postavu.Při jízdě na kole narostou trochu svaly v lýtkách,zpevní se stehna /tím zmenší-méně tuku/,je třeba zapojovat i hýžďové svaly a to jak na kole,tak i při běhu.Je potřeba se na to zaměřit,jinak běh je o nohách a záda můžou i trpět otřesy-nášlapy...naučte se správně běhat /dýchání,svalstvo/! Ideální na začátek je indiánský běh,vždycky je třeba mít dobré boty! Prostě na začátek zkušeného běžce nebo i kouče.
@jajina.c myslím,že štít.žláza vliv má - zažila jsem takové období.Nasadila jsem tehdy spešl dietu s ohledem na štítovku,kolo a bylo 14 kg za 2 roky dole. Dietu mi vypsala/za kč/ nutriční poradkyně,protože já se nedonutím vařit spešl jídla , potřebuju jíst to,co vcelku normálně vařím + něco přidám jiného -zelenina atd.Něco jsem na tu blbou štítovku nemohla jíst.Musím říct,že po zhubnutí se mi upravil zdr.stav a roky jsem nemarodila.Troufám si říct,že mi to zachránilo zdraví.Nepolevím!Musela jsem - nemohla jsem se na sebe ani podívat,oblečení mi bylo těsné,vypadala jsem jako buřt..... 😝Teď mám na výšku 172cm těch stálých 59 kg ,někdy - kilo,někdy +kilo...sportu se nevzdat nikdy!!!!!
@jajina.c Si piš, že vliv má :-//
Zkus cviky na štítnici. Mně to pomohlo.
Během nehubnu, ale je to fajn relax 🙂
Já šla do hubnutí běháním spíše z časových možností. Na cvičení bohužel dost času nemám, proto jsem zkusila běhání. Jenže zatím prakticky bez efektu. cca 3x do týdne si najdu 30 minut na běh, pár kiláků vždycky dám, zapotím se u toho dost, ale po nějakých 2 měsících se váha prakticky nehnula. Předtím jsem prakticky nic nedělala, takže jsem doufala, že i takhle málo bude stačit. Je vůbec možné po takhle občasném běhání zhubnout? Dá se to třeba nějak podpořit? Díky za postřehy.

Ahoj,Ježíšková,mám zkušenosti s během...běhám průběžně už dlouho-co se týče hubnutí,to u mě efekt nemělo,ale jezdím na kole hodně-přes týden až stovky km=tady ten efekt je velice výrazný,postava se zpevní,tuky/změřit/mizí...Nedělám to pro hubnutí,ale sport miluju,jezdím s partou/.Chce to taky změnit jídelníček a stravovací návyky. 😵