icon

Snažím se otěhotnět a nemyslím na nic jiného. Jakou máte zkušenost vy?

Včera ve 12:30

Ahoj ženy. Od prosince se s manželem snažíme o dítě. MS mám pravidelnou na den přesně, ovulaci kvalitní s hustým hlenem. :D Asi napotřetí jsem měla biochemické těhotenství, od té doby se nám nedaří… je to půl roku, což ještě není moc dlouho, ale přesto jsem z toho psychicky docela vyčerpaná. Oba jsme zdraví, bereme vitamíny na plodnost. Spíme spolu běžně třirkát týdně, během plodných dnů každý druhý den. Vždy, když to dostanu, tak mě paradoxně nabije nová energie, že je nový cyklus a nová šance, ale po ovulaci jsem zase jak na trní a čekám, co bude. Nemyslím na nic jiného! Snažím se uvolnit, ale prostě mi to nejde. Zrovna zítra to mám zase dostat, prsa nalitý, břicho pobolívá… každý měsíc trochu jiný PMS, který mi pokaždé dává planou naději, že je něco trochu jinak. Budu vděčná za rady, postřehy, zkušenosti… díky moc. 🙂

1pomnenka
Včera ve 12:52

Přidej se do skupinky Snažilky.

autor
Včera ve 12:56
@1pomnenka

Přidej se do skupinky Snažilky.

@1pomnenka udělala jsem, všude je ale 0 aktivních členů… kam se všechny ty diskuze a aktivní členové přesunuli??

klokanka31
Včera ve 12:57

@anonym_autor Pusť to snažení z hlavy. Já první mimčo měla po 12 letech snažení. Asi loni jsme se rozhodli že dceři zkusíme pořídit sourozence. Sice věk už na nic, a když se nedařilo, věděla jsem že je to ztracený. Od ledna jsme řešili spoustu jiných starostí, takže mimi šlo z hlavy. A v březnu pozitivní test, teď jsem 15+0tt. Podle mě je to nejvíc o té hlavě...

autor
Včera ve 12:59
@klokanka31

@anonym_autor Pusť to snažení z hlavy. Já první mimčo měla po 12 letech snažení. Asi loni jsme se rozhodli že dceři zkusíme pořídit sourozence. Sice věk už na nic, a když se nedařilo, věděla jsem že je to ztracený. Od ledna jsme řešili spoustu jiných starostí, takže mimi šlo z hlavy. A v březnu pozitivní test, teď jsem 15+0tt. Podle mě je to nejvíc o té hlavě...

@klokanka31 to se fakt snažím, ale nejde mi to… teď ale řeším novou práci, tak mi snad hlavu zaměstná to.

1pomnenka
Včera ve 13:00
@anonym_autor

@1pomnenka udělala jsem, všude je ale 0 aktivních členů… kam se všechny ty diskuze a aktivní členové přesunuli??

@anonym_autor Otěhotněly a opustily skupinu? 🙂

autor
Včera ve 13:01
@1pomnenka

@anonym_autor Otěhotněly a opustily skupinu? 🙂

@1pomnenka hahaha. Tak to jim přeju. 🙂

klokanka31
Včera ve 13:07
@anonym_autor

@klokanka31 to se fakt snažím, ale nejde mi to… teď ale řeším novou práci, tak mi snad hlavu zaměstná to.

@anonym_autor Já vím, ono se to snadno říká ale hůř dělá...Zkus řešit práci, nebo dovolenou, a určitě se zadaří ❤

autor
Včera ve 13:13
@klokanka31

@anonym_autor Já vím, ono se to snadno říká ale hůř dělá...Zkus řešit práci, nebo dovolenou, a určitě se zadaří ❤

@klokanka31 zkusím, děkuju moc.

squezy
Dnes v 09:34

@anonym_autor nic s tim neuděláš,budes na to furt myslet :D Nicemu to nepomůže,ale chápu, že to nejde jen tak zmenit 😉 Kolik ti je? A zkousite první ditko? Nech to byt ještě pár měsíců a pak se nechte vyšetřit v caru. Nic za to nezaplatite a proklepnou vás.