Chci zhubnout. Nemáte osvědčený tip na jídelníček i tréninkový plán?
Ahoj Všem, už jsem z toho zoufalá, potřebovala bych dát dolů alespoň 10kg, ale vůbec nevím, jak na to. Nemáte někdo nějaký osvědčený tip na jídelníček i tréninkový plán?
chápu 🙂 já taky asi nebudu nikdy už jak proutek, prostě se ze mě stala ženská, ale hubenější pak chci rozhodně být 🙂
tak zakladem nez se pustis do vsech tech rad tady je zjistit jak jis ted a pak s tim neco delat. jo kaloricky tabulky jsou pruda, ale bez nich nezjistis jestli jis malo, moc. navic kaloricky tabulku stacilo pouzivat mesic a pak uz clovek to proste mel v oku a zadal jen pro kontrolu nove veci. dulezite je si hodnoty do kalorickych tabulek vypocitat jinde(u nich to pocita blbe). zkus kalkulacku co ma michal toth.
@no1 před dětma jsem měla 164/52. Byla jsem vysportovaná, samý sval. První dítě ve 34, druhé dítě 36. Měla jsem 60 kg. Potom rozvod, operace štítné žlázy a zjištění revma. Od té doby jde váha pořád nahoru. Jím i se hýbu pořád stejně. Teď mám lehce přes 70😭
Kalorické tabulky jsem používala to jejich nastavení, nevěděla jsem že to jde i jinak.
kaloricketabulky.cz Zvýšit bílkoviny a vlákninu. Intenzivní pohyb 30 min. denně (střídat kardio a posilování). Za 3 měsíce, kdy jsem hlídala jídlo a cvičila jsem, šlo dolů 8 kg. Další dva měsíce jsem flákala jídlo, ale cvičila jsem, tak šly dolů ještě 2 kg. Teď už je to rok a váhu si zatím držím, i když už jím jak chci i sladké, ale hlídám si více bílkovin.
Nebo méně populární rada, začni kouřit 🙂 Já ještě před měsícem měla při 164cm 47 kg. Přestala jsem kouřit a během dvou týdnů tři kila nahoře, i když si jídlo pořád hlídám a skoro denně sportuju.
Ahoj, napiš mi do zprávy 🙂
@irmamala Hodně záleží na metabolismu. Ale na na hlášce "Jím málo a přibírám, není nic divného". Pokud není dostatečný příjem, tělo si začíná dělat zásoby, do slova ukládat tuky. Proto je důležitý mít vyváženou stravu a netrpět hlady.
@sirinfirst muzu se zeptat na ty prerusovane pustý? Hledám inspirace,zkušenosti. Prozatím mam za sebou cca 3 týdny a výsledky spis nevidím. Mam připojit low carb? Nejim praseciny..
@nnnadja já jsem to praktikovala jen v kombinaci s LC, neumím si představit jíst sacharidy a potom si dát půst, to by mi určitě nedělalo dobře.. Jinak jsem už po měsíci viděla výsledky na váze i mírách.
@uzivatelkapetra a proč by měl mít někdo hlad, když ji 3x denně vyvážené jidlo? Velkou porci třeba bílkovin a zeleniny? Vhodného ovoce a mléčných výrobků? Největší hlad a chutě jsou po stravě s premirou sacharidů a celodenního uzirani, což je pro nás na mateřské problém😄 Já cely život dietila a až Lowcarb mě zachránil. Nemám chutě, držím nízko krevní cukr a hlad se ozve opravdu až když mám prázdný žaludek a tělo si zada ziviny.
My s manželem drželi brichace Toma. Manžel shodil z 95 na 85 za měsíc já shodila s 75 na 69. Už ke to půl roku a váha se drží ale byl to očistec 😁
Dobrý den,
Je určitě dobré obrátit se na odborníka aby jste měla vše podchycené 🙂
Krásný den,Nela
Kdo chce zhubnout, napište mi do zprávy. Ráda Vám pomůžu

@skarma007 nechci být hubená, ale teď mám fakt dost a necítím se fajn..