icon

Hubneme a zhubneme

foogy
7. pro 2012

Ahoj holky,
chci dát pár kg dolů, ale potřebuji k tomu mít podporu. Už jsem tady před těhotenstvím zhubla 10 kg a to díky holkám a jejich radám a podpoře, proto zakládám diskuzi, kde to všechno probereme a podpoříme se a v létě se budeme vystavovat v plavkách 😀

Strana
z7
jitta
8. pro 2012

No je fakt, že te´dka taky mívám krizovku odpolko, hlavně, tu odpo sváču zeleniny tolik není a na jogurt nemám vůbec chu´t a k večeři jsem líná si vařit extra a dost se odflakuju pečivem a to je taky špatně, tak musím na sobě máknout 😉
Ale holky nebojte, od ledna to dáme 😀 😀

foogy
autor
8. pro 2012

Tak jsem si ke sváče dala ananas s bílým jogurtem a pošmákla jsem si teda, ňam! Za chvíli jedeme k našim, tak se hlavně nepřežírat!!!

jitta
8. pro 2012

@foogy hani, mňam to zní moc dobře, já si dala jablko a krajíček domácího chleba, sem pekla,tak jsem aspoň ochutnala 😉

lalineckaaa
9. pro 2012

@foogy
@jitta Děvčata tak asi svama začnu až po novem roce 😀 Neodpustim si bramborovy salat a na silvestra chlebičky a jednohubky 😀 Ted zkusim jen najet na režim bez sladkosti a po novem roce i to cvičeni....
Jinak mě napadlo co kdyby jsme si sestavily dohromady naky jidelniček třeba na tyden a každy tyden ho obměnovaly ??Každa z nas by přidala anaky dobry recept nebo navrh na to co baštit....a aspon by to neomrzelo 🙂

jitta
9. pro 2012

@lalineckaaa já se taky chystám natvrdo až po novém roce, malej má 3.1. narozky tak bude asi malej dortík,aby nebyl ochuzenej a tomu fakt moc neodolám,ale pak chci právě začít poctivě, stejně jako před 2 lety a k tomu cvíčo a to by bylo,aby z nás na jaře nebyly kočky 😀 😀
Tipy na jídlo určo přivítám 😀

lalineckaaa
9. pro 2012

@jitta 🙂 TAk mezi svatky si pohledame nae jidelničky nebo něco at se stihnem předpřipravit 🙂

foogy
autor
10. pro 2012

@lalineckaaa Jo, tak to určitě, to by bylo fajn, kdybysme si psali i recepty. My si s holkama i píšeme jídelníček, co která který den snědla a pak jsme se inspirovaly, bylo to fajn.
Holky, já začínám dneškem, za těch 14 dní než budou Vánoce, abych trošku splaskla a od Nového roku natvrdo!

jitta
10. pro 2012

@foogy Hani já se taky snažím moc nemlsat a jíst akorát, ale pak to bude prostě úplně natvrdo, jelikož na vánoce se děsně těším, hlavně na chlebíčky s br. salátkem 😉 😉

ppapajade
10. pro 2012

ahojda holky ....se k vám asi přidám....alespon budu mít motivaci 🙂 ..taky by se mi hodilo takových 6kg dolu.. 😕 pár cvičení s Jill mám taky za sebou asi 9 dní ale pak mi ukázal test těhu ...no a pak MS takže se můžu do toho znova pustit....ted užívám detoxikační kapky od Dr.Jonáše tak snad mě přejde chut na sladké 😀 mi tak připadá že už jím sladké jen tak ze zvyku...to je děs... 🤐

framboise
10. pro 2012

Ahoj já ode dneška držím detox Mačingové 🙂 . Už jsem po něm jendou krásně zhubla. A doufám, že se dokopu i ke cvičení.

vendyzr
10. pro 2012

Ahoj, ráda bych se taky přidala.... Od těhu mi zbylo 10 kg a ráda bych je dolů.... I když nevím, nevím, je v plánu další těhu, ale každé kilo dolů bude super. Od loňského února se mi podařilo dát dolů 6 kg a to bylo vše!!! Tělo mi nějako nespolupracuje.... 3x týdně cvičím na Ellipticalu - 40 min / 6-6,5 km.... Jinak prochajdy s kočárem... Na víc cvičení není čas, na půl úvazku pracuju 😒

vendyzr
10. pro 2012

@framboise Mačingovou mám staženou, ale nemůžu se odhodlat. Možná po Vánocích....

framboise
10. pro 2012

Pro ty kdo neví o co jde 🙂: Tady je o tom celá diskuze: http://www.beremese.cz/diskuse/volna-diskuze/zh... . Jde o to 28mi denní detox založený na dodržování jídelníčku a pitném režimu. 4 týdny, na začátku je nejpřísnější (jen zelenina), později se zmírňuje. Porce můžete jak velké chcete. Už jsem to držela před svícou a za 5 dní jsme měla 3kg dole a hlavně centimetry a cítila jsem se skvěle . Bohužel to bylo vše - dál jsem nedodržovala. Teď se cítím hrozně a úplně to potřebuji. Moje mamka to taky držela, nehubne se jí už nejlehčeji vzhledem k věku a taky cm ubyly. Celkově nejde jen hubnutí, ale tělo se ti má vyčistit a dostat do určité "harmonie", můžou se po tom zlepšit různé zdravotní problémy. Knížku jde stáhnout na netu.
Potřebuji dát dolů 8kg.

@vendyzr Ještě jsi ji nezkoušela? Doporučuji 🙂

vendyzr
10. pro 2012

@framboise Nene, nezkoušela..... Bojím se své vůle.... Před svatbou jsem hubla s trenérkou, chodila 3x týdně na tréninky do fitka... Měla od ní jídelníček, jedla 5x denně a to celkem dost zdravě a večer hlavně bílkoviny a zeleninu a šlo to pěkně. Ale teď to prostě nějako nejde, mám tělo nějaké zabržděné a stále si drží zuby nehty zásoby.... Dlouho jsem kojila, mám nejspíš ještě i rozházené hormony....
Ale do té Mačingové se mi fakt moc nechce, řepu mám sice koupenou, ale bojím se, že nevydržím. Jedno ráno už jsem měla mrkvový salát a to bylo vše 😉 😉 😉

framboise
10. pro 2012

Něco pro motivaci 🙂 :

foogy
autor
10. pro 2012

Jé, tady se to hezky rozjíždí, to mám radost! To se bude hubnout jedna radost!

Moje mamka teď měsíc Mačingovou držela, pár jídel jsem chutnala a bylo to vynikající! Taky o tom uvažuji, že by se člověk aspoň hezky pročistil. Ale fakt si nejsem jistá, že bych to měsíc vydržela. I když možná tady s vámi a s vaší podporou jo.

@framboise Prosim tě, kde se dá ta knížka stáhnout? To víš, mamka mi jí nepůjčí, čte si v ní sama 😀

Holky, já dneska:
celozr. houska, 30% eidam, paprika
řecký jogurt s oříšky a medem
kuřecí nudličky s houbami na smetaně s těstovinama
2ks 70% čokošky
1/2 celozr. housky
plátek chleba, tuňák, jarní cibulka, paprika
A pak to začalo: 4 žužu bonbony, 1 čoko bonbon 😝 😝 Já chci vůli večer nejíst!

jitta
11. pro 2012

AHoj holky, koukám, že se nás tu snad sejde víc 😉
Já včera: krajíc chleba slabě potřený máslem a medem
dopo sváča nebyla byla jsem s malým venku
vepř. kýta přírodně, brambory, paprika
odpo sváča nebyla - byla jsem ve městě
a k véče totéž co k obědu
Jinak sváči dodržuji,ale včera jaksi byl nějaký shon, večer jsem jela na cvičení - Jumping a bylo to super, ještě příští pondělí a pak zase až v lednu, to mě bude fakt chybět ☹ ☹
@vendyzr no tak to já bych nedala určitě tu mačingovou
Ale od ledna chci začít zase ořádně cvičit doma, ty fotky jsou pecka, stejně jako na blogu nikki, kde byla i soutěž v proměně a výsledky super:
http://mojetelo.blogspot.cz/p/hlasovani-dlouhod...

foogy
autor
16. pro 2012

Takže počkáme na Nový rok, holky? A pak to tady pořádně rozjedeme?

vendyzr
16. pro 2012

@foogy Taky bych to tak viděla..... Teď před svátky to asi nemá cenu hrotit. 😎

jitta
17. pro 2012

@foogy jasně, počkáme a pak jdema na to 😀

rkatka
17. pro 2012

Holky od Ledna počítejte semnou
😉

simeonecka
17. pro 2012

Ahojte děvčata,přidávám se.Jsem 5 měsíců po porodu a postava je opravdu žalostná.Přiznám se,cvičím už dva měsíce Jillian Michaels.Břicho už tolik neplandá,ale stále nic moc.Takže jsem přesedlala na Zuzku Light.Doufám,že nevadí,že už jsem trochu začala a vezmete mě i tak do party🙂

jitta
17. pro 2012

@simeonecka Jasně, že to neva, já už to bude dva roky, co jsem začla, zhubla jsem asi po půl až 3/4 roce a te´dka se tedy udržuji!! No ale něco málo šlo zase nahoru a potřebuju hodně zpevnit, tak po novéém roce na to chci vlítnout, pořádně

simeonecka
17. pro 2012

@jitta A jak jsi to dokázala zhubnout?Změna jídelníčku??

jitta
17. pro 2012

@simeonecka Přesně tak, změna jídelníčku, ale né moc drastická, jídlo 5x denně, ve stejný čas, hodně tekutin 😉

simeonecka
17. pro 2012

@jitta Jo jo,ty tekutiny.Dřív jsem vypila 3 litry v pohodě,po porodu velký problém.Ale už se snažím prolívat🙂)

jitta
17. pro 2012

@simeonecka no mě nevadí v létě hodně pít, ale te´dka přez zimu se musím taky pořádně nutit, abych dala aspoń dva litry, ale večer jdu na jumping, tak tam ten litr a půl v pohodě vypiju 😀

lalineckaaa
26. pro 2012

@jitta
@foogy Taaaak holky už se nam to bližiiii nemužu se dočkat 🙂 už jsem si i nachystala cvičeni na dvd aji činky 🙂

jitta
26. pro 2012

@lalineckaaa jo, jo blíží, už se těším, chtěla jsem jít cvičit zítra, ale nevím, těsně před svátky mě skolila nějaká střevní potvora a teprve dneska je mi te´dka večer dobře, přez den hrůza, no tak jsem aspoň přez vánoce nic nepřibrala 😉

Strana
z7