icon

Hubnu na špatných místech

vercaci
21. kvě 2016

Holky, jdu pro radu, treba nektera pomuze. Jsem po porodu 10m a do me puvodni vahy mi chybi 1kg, akorat jsem vse zhubla v hrudniku - prsa zadne, lezou mi zebra, zato zadek a stehna velke...no vypadam opravdu komicky...:-/ a leto se blizi...nemate nekdo tipa, co jist at se trosku zpravim? Zadek at zustane, ale at se mi obali hrudnik? Zadnou dietu nedrzim, jim normalne, ale vsechno se uklada dole misto nahore 🙂

lv
21. kvě 2016

Milá zlatá.. postava po dětech je jiná, bohužel. Modelky jsou z jiného světa 🙂 ..na spodek cvičit, na vrch taky a koupit push-up podprsenku.

lenbenn
22. kvě 2016

@vercaci Strava dela hrozne moc. Nechala bych si udělat jídelníček a samozrejme cvičit cvičit cvičit.

evulina77
22. kvě 2016

@vercaci potřebuješ nahoře osvalit. Na hubnutí spodní části těla se doporučuje běh a na horní část těla si kup činky a posiluj. Asi to nebude jako dřív, ale dole to trochu půjde dolů a během se zpevníš a nahoře nahoníš svaly a budeš souměrná. Asi bych si zašla někam do posilovny ať ti udělají cvičební plán na zesílený horní polovice těla a jela podle toho...

brunetka11
22. kvě 2016

Dej tomu čas. Teprve 4 roky po narození druhé se mi podařilo tvarovat postavu do původní podoby a vhodným cvičením i tvarovat nohy, o nichž mi vždy říkali, že s tím nic nezmůžu, že to je rodové.
Na boky a zadek mi pomohla kombinace elipticalu, pilates a kalanetiky.

lenbenn
22. kvě 2016

Hlavně se nenech odradit řečmi typu, že to nejde atd....jde to. Ostatní jsou výmluvy pro lidi co jsou liny a raději posedavaji v kavárnách nebo na gauči. ....přeji hodně sil a pevne vule !

atillek
24. kvě 2016

@lenbenn přesně tak 🙂, stavovací navyk správný je to nejdůležitější

venny83
30. čer 2016

Neco jako lokalni hubnuti neexistuje..bohuzel
Clovek si proste nevybere, kde chce zhubnout. Muzeme svaly posilit, zpevnit, ale tuk jako takovy se hubne jen celkove.
U nas jdou jako prvni dolu prsa a pak az nekdy bricho a boky. U chlapu jde zase jako prvni dolu zadek a stehna.

bartovka83
30. čer 2016

@brunetka11 jaké cvičení je prosím vhodné na ty nohy? Ja je mám taky hrozné, nikdy jsem je hezký neměla. Hlavní problém jsou u mě kolena. Mám je takový ovarovy. Když se kouknu na mamku, tak vím po kom 😕

brunetka11
30. čer 2016

@bartovka83 Mám to ve svém fotoblogu - zafungoval mi eliptical v kombinaci s kalanetikou / pilates.
Nikdy je nebudu mít superštíhlé, ale po letech jsem s aktuálním stavem spokojená 🙂

bartovka83
30. čer 2016

@brunetka11 Děkuji. Eliptical zůstal u mého bývalého manžela, tak ho budu muset popohnat at ho doveze. Když jsem na něm cvicila po porodu, tak jsem dávala 6 km běžně.

luj89
30. čer 2016

@venny83 Souhlasím, že nemůžeme ovlivnit jakou část těla zhubneme, ale neřekla bych, že to závisí na pohlaví. Každý jsme jiný a taky mám tu zkušenost, že někdy se mi při hubnutí/tloustutí mění nejdřív zadek, jindy zase, že jde jako první břicho a boky..