Hubnutí - jak začít?

zutinka
27. únor 2018

Ahoj,pořadí té s hubnutim.Vim jist pravidelně a pohybovat se.Jak jist pravidelně když dělám na směny.A mohu k tomu nějaké prášky na hubnutí?

priefi
27. únor 2018

@zutinka pokud chces mit zhuntovany zaludek a vredy jako bonus hura do tbl.na hubnuti.

Doporucuji lecithin, je to doplnek stravy, ktery je dobry pri snizovani spatneho cholesterolu, je super na pamet a jako bonus pomaha hubnout, protoze se zbavuje prebytecnych tuku.

smudlinka24
27. únor 2018

Prasky na hubnuti nefunguji, jen tahaji penize z kapes. Bohuzel funguje jen pohyb a vyvazena strava, nejlepe kdyz se stane tvym zivotnim stylem.

puresin
27. únor 2018

@zutinka Vsichni ta pravidla zname, bla bla... 🙄 Zaklad je, upravit si je pro sebe. Petkrat denne fakt nejim, ale nejist moc vecer se da a rano si pak nalozim poradnou snidani, na kterou se popravu tesim. Ke cviceni je cesta nejtezsi v hlave, ale az po par dnech uspechu se zdrzenlivosti s jidlem uvidis na vaze pokrok, treba Ti to cviceni pujde snadnej. Ja mam tri deti a jednou dvakrat tydne odpoledne k tomu ucim, ale 2-3x do tydne jdu cvicit, na to si cas vzdycky udelam. Stoji to za to, fakt. Drzim pesti! 🙂

invidiamo
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
smudlinka24
27. únor 2018

@puresin jo, je to bla bla, ale když jsem to konečně přestala brát jako bla bla, tak jsem zhubla.

fialka58
27. únor 2018

Pokud chceš zdravě zhubnou, chce to na začátku odkyselit organizmus, když se to podaří tak tělo tělo pak přebytečné tuky nedrží, nemá proč..

puresin
27. únor 2018

@smudlinka24 To samozrejme nepopiram a v idealnim svete/zivote/dni by to bylo skvele. Bohuzel idealni podminky, aspon teda pro me, nenastaly uz tak deset let, takze jsem si pravidla proste prizpusobila svoji realite. Ono to totiz casto cloveka odradi hned na zacatku: tech rad a tipu a pravidel a zakazu a doporuceni je tolik, a vsechny vypadaji tak nezbytne dulezite, ze se do toho clovek s dvaceti kily nadvahy ze strachu nepusti. Nechce byt totiz sam ze sebe zklamany. Ja to zazila po trech porodech, takze vim, o cem mluvim.
Jo ted me napadlo, muj prispevek nebyl myslen jako reakce na Tvuj (to Bla bla a tak), to vubec, ja ty pred sebou nejdriv ani necetla, takze to je mysleno jen uplne obecne. 🙂

eloise02
27. únor 2018

Zhubla jsem 24 kg. Neužívala jsem žádné prášky, nic jsem neodkyselovala ani nic podobného. A taky jsem necvičila, nikdy. Zhubla jsem omezením sacharidů na max 175g denně, jím pravidelně 5 porcí jídla. Pečiva maximálně 50g, mám jídelníček, který jsem si v posledních třech letech sestavila a asi i dovedla k dokonalosti - jídla na každý den mám propočítané. Koupila jsem si velmi přesnou váhu, všechno si odvažovala - tedy ze začátku, teď už vím od oka kolik můžu. Původní váhu jsem měla 98kg, zhubla jsem na 74 asi během roku - roku a půl, od té doby to jen udržuji.

verik87
27. únor 2018

Zacala jsem minulou nedeli..vynechala sladke,jakoze toho jsem ho snedla fakt dost,pecivo,bilou mouku,nektere prilohy jako knedlik. Ikdyz,udelala jsem bramborovy ke spenatu, jen jsem misto mouky pouzila ryzovou krupici a byl vyborny,ohlehceny..Zaklad je snidane,tu si delam sladkou napr. livance z bananu,vajicka,ovesnych vlocek a k tomu boruvky,jahody..nebo ovesna kase. Dulezite je opravdu jist 5x denne a ovoce spise dopoledne. Za ten tyden a neco mam 5kg dole. Jde to samo,vubec nemam pocit hladu a ani chut na sladke. A to necvicim

smudlinka24
27. únor 2018

@puresin ja to ani nebrala na sebe, i když můj příspěvek zněl jako bla bla😀

ivankarich
12. črc 2018

na prášky se určitě vyprdni a udělala bych si krabičky a držela se krabičkové stravy ta mě pomohla nejvíc...A alespon si odběhnout dát třeba kousek jablka čehokoliv jestli ti to práce nedovoluje aby si nebyla hladová to pak to tělo strádá a tvoří si tukové zásoby

eldam3
24. črc 2018

nijak, kdyz se mrknes do zrcadla a uvidis hrosika tak zacni, ja takhle zacala a do dnes me to bavi a je to muj konicek

michaelaromanova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
marketanova
25. únor 2021

Já si pro začátek koupila činky a cvičím podle videí na netu.

elwe
25. únor 2021

Mimo výše uvedené ještě doporučuji jíst maximálně 12 hodin denně (tedy 12 hodin v kuse být bez jídla), lépe ještě méně, nejíst 2-4 hodiny před spaním a spát minimálně 7 hodin denně.