Hubnutí po porodu

zouhev
22. črc 2019

Ahoj holky. Potřebovala bych poradit, při kojení místo hubnutí přibírám. Malá má sice už 8.měsíců, ale do jídla se jí moc nechce a tak je na mateřském mléce celkem závislá. Ale mne už přestalo bavit přibírání, už se na sebe nemůžu koukat. Jde o to že bych chtěla začít běhat, běhala jsem i před otěhotněním. Ale mám strach že se pak sníží tvorba mléka. Nemáte s tím někdo zkušenosti a nebo se obávám úplně zbytečně?

michaelllas
22. črc 2019

@zouhev Myslím, obáváš se zbytečně🙂 Já po celou dobu kojení cvičila, běhala 3 x týdně a nemělo to žádný vliv. Jen se nedoporučuje cvičit/běhat těsně před kojením, kvůli údajné změně chuti MM...

malinkaelinka
22. črc 2019

Neboj se, jsem na fb v obří fitness skupině (80 tisíc členů) a je tam plno plně kojících a zároveń sportujících holek 🙂 A jinak základem hubnutí je výdej vs. příjem, sport je super na tvarování postavy, ale pokud mu neuzpůsobíš jídelníček, zázraky se nestanou 🙂 Já se hodlám ke sportu vrátit co nejdříve po porodu (samozřejmě s ohledem na dítě, hojení atd.), nehodlám čekat 🙂 Ale já teda přiměřeně sportuju celé těhotenství.

zouhev
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
zouhev
autor
22. črc 2019

@michaelllas dekuji

zouhev
autor
22. črc 2019
majina89
22. črc 2019

@michaelllas prý je to se změnou chuti jen mýtus. ... 😊

michaelllas
22. črc 2019

@majina89 Mám stejný názor 😉

michaelaromanova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz