Hubnutí pro tlusťošky 🙂
Ahoj holky, jsem 3 měsíce po porodu a už musím něco dělat. V těhotenství jsem nabrala jen 7kg, které šly v podstatě dolů ještě v porodnici, takže jsem na své předporodní váze. ALE - už ta byla šílená🙂 Momentálně mám 96,5 kg na výšku 170cm a chci se sebou něco dělat, protože když ne teď tak kdy? Mám jedno dítě - chlapečka a výmluvy typu nemám čas na cvičení a na správné jídlo tudíž považuji za kecy, malý mi spinká i přes den.. Nikdy jsem u ničeho pořádně nevydržela.. V ostatních skupinách jsem našla jen holčíny co hubnou z 56 kg - haha, to nepovažuji za srovnatelné, proto bych ráda, aby v naší skupince byly ženy vyšší váhové kategorie a mohly jsme porovnávat výsledky a navzájem se motivovat..Kdo do toho půjde se mnou? Pro ilustraci uvádím asi měsíc a půl starou fotku, ve spodním prádle ode mne nečekejte, nenechám se zavřít za veřejné pohoršování🙂

Já jsem (opět) připravena hubnout, ale až po státnicích, který mám příští pátek. Teď si statečně obaluju nervy čokoládou. Je to hnusný, ale je to tak. U mě by veřejné pohoršení budilo i zveřejnění váhy, jen řeknu,ze z 90kilo bych byla nadsena.
Jestli to je aktuální fotka, tak se mi nechce věřit, že máš váhu, jakou píšeš... Tipla bych Tě o 20kg lehčí 😉
@lady_giraffe to jsi hodná, ale jsem taky šikovně natočená trochu z boku🙂 Ještě k té váze, podle mě je váha prostě jen číslo, každý vypadá trochu jinak a i dva lidé se stejnou váhou můžou vypadat jinak.. ono vlastně ani nejde o váhu, ani o cm.. jde o to se cítit fajn a to já teď už trochu přestávám.. a na porod se nemůžu vymlouvat věčně🙂
@z.u.z. To máš recht, že nejde o nějaké kilogramy.. Ale o celkový pocit, jestli se v těle cítíme dobře 😉 Ať Ti vyjde tvůj plán 🙂
já se teprve chystám, ale bohužel nejdříve za 4 měsíce. Až odložím v porodnici baťoh 😀 nyní mám 82kg a každým dnem to stoupá, obávám se, že půjdu rodit se 100kg 😨
JInak já se chystám na posilovnu a co mi bylo doporučeno tak expreska. Je to prý neintenzivnější cvičení, ale je to jen ve větších městech, což naštěstí v Brně máme. Já bych ale uvítala i nějaké hubnutí v těhotenství, aspoň na nohy
@lady_giraffe mě taky nikdo netipuje, že mám 82kg. On je pokaždé jinak člověk stavěný. Ale bohužel ta váha je nekompromisní
@benny7 ja takyc hci hubnout v tehu,,,mam ted 72 kg..vyska 165..loni jsem mela 62 kg..a jsem na zacatku tehu teprve🙂
Mam ted dve aplikace: merim si kalorie /dela to svagrova a uz ma 10 kilo dole/ a chodim nordic walking 3 krt tydne cca 7 km..a jendou az dvakrat tydne chodim do fitka..fakt nechci v tehu nabirat..uz takhle si nepripadam pohodlne a hlavne mi skoro nic neni..
@pandabox měříš jako já. Já bohužel nemůžu moc chodit, jelikož jsem po úrazu s kolenem. Snažím se aspoň chodit co mi to dovolí, ale nic moc to není. Funím jak parní válec. J8 měla v loni vlétě 55kg, takže pro mě šílený nárust. A to mi tloustnou i nohy, které jsem měla vždy štíhlé a nikdy v nich zásadně nepřibrala, vše mám nahoře.
No děvčátka já jsem v 36tt a mám 93kg a 170cm takže taky nic moc ☹ po porodu se určitě budu snažit dát dolů všechny kila. V těhotenství sem nabrala "jen" 13kg zatím ale ta váha je děsivá. Chtěla bych alespon 70kg. No po porodu to začnu pořádně řešit a vám všem přeji hezké výsledky 🙂
@z.u.z. taková skupinku tu už je https://www.modrykonik.cz/group/7062/
@effka84 do soukromé skupinky holek bojovnic s nadváhou bych se taky ráda přidala...nadváhu mám celý život, ale ted to vidím jako jednu s posledních šancí s tím něco udělat. 10 měsíců po porodu 8kg víc než před těhotenstvím. a tehdy to taky nebyla žádná hitparáda. takže budu ráda za tipy, zkušenostia jenom takové to ženské sdílení.. 🙂
holky, skupina konečně vytvořena🙂 Poslala jsem vám pozvánku, snad ji máte všechny. Těším se na drbárnu🙂 https://www.modrykonik.cz/group/7499/
Vyborne,konecne normalni vaha 😀 .Muj pribeh je takovy,ze sem vzdycky byla burt 😒 . Nastesti se moje nejlepsi kamaradka pred 4mi roky vdavala a me to nakoplo a zhubla sem 15kg,neuveritelny uspech a drzela sem si to az do ted,nez sem koncem roku otehotnela.Dokud sem hubla a videla ubitek na vaze a veci mi byli vetsi a vetsi,moc mi cviceni bavilo a verim tomu,ze bude bavit kazdou z vas ,kdyz uvidite ten uspech.Jenomze pak se vaha zastavi,vase telo vypada uz tak jak ste chtela,ale porad chcete vic.Samozrejme uz to moc neslo a tak sem zustala na svych 70kg pri vysce 183cm a byla sem moc spokojena.Ale celou dobu sem rikala,jak se tesim,az budu tehotna,ze uz nebudu muset cvicit a hlidat se a proste si to budu uzivat. Prislo to a ja mam ted ve 25tt 100kg 😀 😀 😀 . No jako je mi ze me spatne,ale verim si a doufam,ze po porodu,jak jen to bude mozne,zacnu zase cvicit a zdrave jist a kg pujdou dolu,ale netusim jak bude vypadat telo 😀 . Takze takhle to vypada u me 🙂 . Takhle to proste dopadne,kdyz nekdo zhubne a pak se na vse vyprdne .
Vyborne,konecne normalni vaha 😀 .Muj pribeh je takovy,ze sem vzdycky byla burt 😒 . Nastesti se moje nejlepsi kamaradka pred 4mi roky vdavala a me to nakoplo a zhubla sem 15kg,neuveritelny uspech a drzela sem si to az do ted,nez sem koncem roku otehotnela.Dokud sem hubla a videla ubytek na vaze a veci mi byli vetsi a vetsi,moc mi cviceni bavilo a verim tomu,ze bude bavit kazdou z vas ,kdyz uvidite ten uspech.Jenomze pak se vaha zastavi,vase telo vypada uz tak jak ste chtela,ale porad chcete vic.Samozrejme uz to moc neslo a tak sem zustala na svych 70kg pri vysce 183cm a byla sem moc spokojena.Ale celou dobu sem rikala,jak se tesim,az budu tehotna,ze uz nebudu muset cvicit a hlidat se a proste si to budu uzivat. Prislo to a ja mam ted ve 25tt 100kg 😀 😀 😀 . No jako je mi ze me spatne,ale verim si a doufam,ze po porodu,jak jen to bude mozne,zacnu zase cvicit a zdrave jist a kg pujdou dolu,ale netusim jak bude vypadat telo 😀 . Takze takhle to vypada u me 🙂 . Takhle to proste dopadne,kdyz nekdo zhubne a pak se na vse vyprdne .
To jsem to popleta,chtela sem jen opravit chybu a vlozila sem podruhe nedopatrenim 🙂

Ahoj, mám váha je 98 kg na 168 cm výšky. Nevím, jestli jsem teď připravena hubnout, ale taky mě štvou ty hubnoucí 50 kilové, jak se hroutí ze své tloušťky.