icon

Jillian Michaels, vyměňme si zkušenosti

badik
4. led 2013

Jillian Michaels-jelikož se tady tohle jméno často vyskytuje v KZ rozhodla jsem se vytvořit tady diskuzi,kde si můžeme navzájem vyměňovat zkušenosti a podporovat se.Pro začátek by mě zajímalo kdo jak dlouho a jak často cvičí a jaké má úspěchy.Já osobně mám za sebou pouhé 3 dny a vím že nebudu mít možnost a nejspíš ani náladu cvičit denně,ale chci do toho alespoň pro začátek dát maximum.

devendra
6. led 2013

@jakoubka mám všechno taky z uložto. Hrdě jsem si nadepsala složku Jill a v ní mám všechna videa uložená. Pak ji vždy jen otevřu a řeknu si, které cvičení bych si dneska dala 😀 😀

edeltraut
6. led 2013

@devendra teda, to je super! Jdu napustit petky a vyčistit boty 😀

jakoubka
6. led 2013

@devendra -já mám přehrávač KM player ...po stahnutí se mi to přehraje ...pak to vypnu a další den to tam už není 😲 a to si to dám vždy do playlistu....tak nevím ☹

ametob
6. led 2013

Můžete mi ještě někdo vysvětlit, co se přesně má cvičit a kolik dní? Moc děkuji 🙂 Mám uložená nějaká videa, co jsem našla v této diskuzi, ale nevím, jestli je to to správné.....

pajinka85
6. led 2013

@devendra super 🙂 a jak to šlo na váhu?
no já ted vypadám hůř než ty na té první fotce ☹

johnatanka
6. led 2013

@ivetinka není na hubnutí, dodává ti bílkoviny po cvičení k přetvoření tuku na sval, to jsem netušila, že ji vyrábí i Bohemilk (je od nás 5km 😀 )

johnatanka
6. led 2013

@ametob 10dní level 1 - z 30days shred, pak 10dní level 2 a pak 10dní level 3 😉

ivetinka
6. led 2013

@johnatanka jj🙂špatně jsem to napsala,psali ne že se po ní nehubne,ale že nepodporuje hubnutí.asi se podívám po nějaké kde je přímo psáno linie🙂

johnatanka
6. led 2013

@ivetinka já netuším, jaký všechny existují 😅 , to mně mrzí...já ji kupuju ve zdravý výživě

hudala
6. led 2013

Ahoj holky, už dlouho se odhodlávám ke cvičení a bez vás bych to asi ještě odkládala. Jste velkou motivací 🙂 zítra jdu na to a snad se budu moci pochlubit výsledky tak jako vy 🙂

bzubzalka
6. led 2013

Holky, můžu se poradit? Chci cvičit ráno. Jak je to dobře: nasnídat se hodinku dvě počkat, zacvičit? A nebo můžu cvičit před snídaní? Mě by to vyhovovalo před snídaní, protože vstáváme docela pozdě a když mám 2hodiny čekat pak zcvičit tak bych už dopo nestihla jít s malým ven🙂

lliijjoonn
6. led 2013

@piskle89 ooooooo ty jsi shodila boky???????? to chci taky!!! jdu do toho!! 🙂

mvkoty
6. led 2013

Právě jsem si stáhla JM 30day shred level1 no ale abych pravdu řekla nedovedu si představit jak tady hopsám a kliky jsem ráda že udělám jeden natož celou serii ☹ Jak jste na tom byly vy na začátku?

ocelotka
6. led 2013

@devendra Parádní výsledek! 🙂 Další motivace pro mě. Dneska jsem začala Shred level 2 a teda cejtim celýho člověka.

pajinka85
6. led 2013

@mvkoty já první den sotva 1 klik, 4. den už 6 a dneska 5. už 8. Zlepšuju se 🙂 Kliky jsou pro mě nejhorší

michaelarackova
6. led 2013

@bzubzalka Lepší je to před snídaní, pak ještě tak 20-30 minut počkat a najíst se. A ještě před tim je dobré vypít vodu s citronum! 🙂

michaelarackova
6. led 2013

@mvkoty Uděláš klik jen jeden, jako já 🙂, tak mi jednou na cvíču poradili je dělat ve stoje opřená tředa o stůl a postupně snižovat! 🙂

ametob
6. led 2013

@johnatanka Děkuju 🙂

mvkoty
6. led 2013

@pajinka85 takto jsi dobrá to to taky vyzkouším snad budu taky tak dobrá

@michaelarackova to je taky dobrá alternativa no tak jdu do toho a uvidíme

devendra
6. led 2013

@bzubzalka Hlavně necvič s prázdným žaludkem!!! Je to jako auto, to ti bez paliva taky nepojede. Pak budeš zbytečně vyfluslá a unavená. Takže za mě určitě najíst a pak třeba hodinku počkat 😉

devendra
6. led 2013

@pajinka85 Na váhu asi sedm kilo, ze začátku to šlo docela rychle, pak už pomaleji, jak se dělaly svaly. Teď se to zastavilo na 60 kg.

ivetinka
6. led 2013

@johnatanka zítra taky zajdu tam🙂

ivetinka
6. led 2013

@johnatanka tahle se hodí do koupele🙂

majule_j
6. led 2013

@copa rozhodně by to chtělo na cvičení doma botky 😉

mvkoty
6. led 2013

@pajinka85 tak to je luxus za půl roku taková ostava to je bomba a blog je fakt super

mvkoty
6. led 2013

Holky ještě jak je to třeba se cvičením v těhotenství? Máte některá zkušenost

pajinka85
6. led 2013

@mvkoty Tohle bych v těhu určitě necvičila. Myslím, že se v těhu nesmí skákat.

majule_j
6. led 2013

@mvkoty vyčkej,není kam spěchat, taky vyčkávám 😉 v těhotenství opravdu tohle ne 😉

holky,doporučuju syrovátku Linie 😉 ta je lepší na hubnutí než ta klasická.

littleturtle
6. led 2013

Holky, nalákaly jste i mě. Stahuju video a zítra začnu. 🙂 Potřebuju se zbavit "špeku" na břiše a zpevnit tělo. 😝

Strana