icon

Jillian Michaels, vyměňme si zkušenosti

badik
4. led 2013

Jillian Michaels-jelikož se tady tohle jméno často vyskytuje v KZ rozhodla jsem se vytvořit tady diskuzi,kde si můžeme navzájem vyměňovat zkušenosti a podporovat se.Pro začátek by mě zajímalo kdo jak dlouho a jak často cvičí a jaké má úspěchy.Já osobně mám za sebou pouhé 3 dny a vím že nebudu mít možnost a nejspíš ani náladu cvičit denně,ale chci do toho alespoň pro začátek dát maximum.

andela01
9. led 2016

@crriss super 🙂 tak začneme a budeme se navzájem motivovat, ju?

ivca_ch
9. led 2016

Holky, nemáte odkaz, kde by se dalo cvičení stáhnout?

andela01
10. led 2016

@ivca_ch já stahuju na ulozto.cz 😉

lenakal
10. led 2016

Taly bych se rada pripojila😆

nessik
10. led 2016

@ivca_ch stačí zadat na youtube.com Jillian michaels....

andela01
10. led 2016

@lenakal takže od zítra s náma (já a @crriss) ? 😉 Jupííí, už jsme tři 😀

crriss
10. led 2016

@andela01 oukej supet ☺

lenakal
10. led 2016

Jojo,ja uz jsem to stahla,tedy 1 ☺asi to bude drina,hlavne vydrzet☺budete drzet i nejakou zdravou stravu?

lenakal
10. led 2016

Jeste jsem se chtěla zeptat, zdali ma nekdo s timto cvičením uz zkušenosti?

andela01
10. led 2016

@lenakal tak zdravou stravou nevím, co přesně myslíš, ale jídlo nějak extra omezovat nebudu. Budu jíst jako teď, 5x denně 🙂 . Stále kojím, takže na nějaký diety ani nepomýšlím 😉 A co se týče zkušenosti, tak vlastní nemám (zatím 😉 ) , ale doporučila jsem kamarádce po porodu a za čtyři měsíce měla dole 23kg. Nebyla nikdy nějak tlustá, ale teď je z ní holka jak lusk 🙂 A to my budeme taky, viď @crriss ?? V létě bikinky... wow, už se na to těším. Tak holky, dobrou noc, hezky se na ten náš den D vyspinkejte. Zítra ráno vyfotit, zvážit, poměřit a jdeme na to 😎

nerreidda
10. led 2016

@bartovaandrea ahojky,nezkousela jsi cvičit nejdřív od Jill Beginner shred? je to min náročné a vlastně taková příprava na 30 day shred🙂

lenakal
10. led 2016

Vyfotit😯zvazit ne,nemam vahu☺ale vse pomerim,s tou stravou jsem spise myslela vice zeleniny atd☺,ale uz se tesim,hlavne vydrzet (tedy to je hlavne pro me☺)nastavit pravidelnost

andela01
10. led 2016

@lenakal možná lepší nemít váhu, budeš míň stresovaná 😀 😀

bartovaandrea
10. led 2016

@nerreidda o tom jsem ani nevedela ze to ma, ale 5 den a jsem uz v pohode, svaly boli minimalne 🙂 ale dekuji

lenakal
10. led 2016

Ja nepotrebuji moc zhodit,ale spise zpevnit telo,hlavne ten plouzak na brise😆a taky potrebuji aby me nekdo popostrkoval a to jste vy☺

lenakal
10. led 2016

Jeste mam dotaz,level1 budeme cvicit 10 dni,level2 take a pak level3,ano????☺(materska demence)

krejci1510
10. led 2016

@lenakal přesně tak, proto je to 30 day 😉 i když mám kamarádku, která to špatně pochopila a cvičila každy level 30 dni. A pak si stěžovala, ze ji to nebaví 😀 to se nedivím, když cvičila 30 dni to samé 😀

bartovaandrea
11. led 2016

@krejci1510 teda dneska ksem cvicila po 6 a uz me to taky nebavi

bartovaandrea
11. led 2016

Ahoj 🙂 hlasim ze ode dneska (6 den) me svaly neboli uz, lip to zvladam 🙂 ale uz se nudim 😀 citim se ale dobre, akorat se chci zeptat, nevim jestli spatne cvicim, ale boli me kdyz skacete nohy rotahnout a roztahnout zvednout ruce( jumping jet), tak kolena z vnejsiho boku jak je tam prichycena kost , nevim jestli v tom je taky nejakej sval co muze bolet, nebo si nicim kolena

kesurka
11. led 2016

@bartovaandrea Ahoj 🙂 to je super, že už se nudíš, to znamená že to dáváš a jsi ready na druhý level🙂 Mě ty kolena nebolely.. Na můj vkus je rozcvičení a závěrečné protažení hodně krátké, zkus si tam přidat nějaké další cviky přímo na kolena🙂 Já jedu dnes 3. den levelu 2 a furt je to pro mě zabiják ☹ Navíc jsou tu cviky horší na balanc, na koberci mi to dost jezdí, ale v botech cvičit nechci, děti by pak chtěly taky boty doma 🙂

andela01
11. led 2016

@crriss @lenakal tak co, holky? Já mám dnešní první Jill za sebou 😀 Ale musím upřímně přiznat, že to byla dřina. No jo, těch 30 kil navíc se někde projevit musí 😉 Ale statečně jsem vydržela do konce (i když už jsem pomaličku začala polevovat 😉 ).

lenakal
11. led 2016

Ahoj holky, ja zacinam az zitra😆

crriss
11. led 2016

@andela01 maaaam..funim jak pes 😃

jija
11. led 2016

já se dnes asi po 4 měsících vrátila k cvičení s Jill a vybrala jsem si tentokrát Rib in 30, hodně se to podobá 30 days shred a zatím se mi to líbí, teda méně mým svalům tak jsem na to zvědavá, když jsem cvičila 30 days shred byl vždycky pro mě nejnáročnější den 3 😉

andela01
11. led 2016

@jija já začala dnes. Myslela jsem, že asi umřu 😀 ale teď už v pohodě. Tak jsem zvědavá na ten třetí den 😀

lenakal
12. led 2016

Tak skoro prvni cviceni mam za sebou (male se to moc nelíbilo, takže budu mu cvičit večer, bohuzel)a proto vecer znovu,myslela jsem že to bude celkem v pohodě, ale je to tedy zahul,funela jsem jak lokomotiva 😆, ovsem jedině cvičit v teniskach,bez tenisek neee☺

andela01
12. led 2016

@lenakal já dnes druhý den - ufff. Co je pro mě nejhorší? Asi kliky 😀 Ty fakt nějak zatím nedávám. Jinak bych řekla, že dobrý (v rámci možností 😀). Já právě cvičím ráno. Po desáté dávám malou spát, rychle na Jill a pak vařit. Chlap je v práci, tak aspoň nikdo nemá blbý poznámky 😀
@crriss co ty?

jija
12. led 2016

@andela01 no já myslela jako že jsem měla největší problém docvičit 😉
ale taky mi den první dal dost zabrat, dokonce jsem dětem zapřela Sokol, protože bych to nedala jak mě bolí stehna 😀 a dneska jediné co zabralo na zlepšení bylo cvičit, takže den dva za mnou

andela01
12. led 2016

@jija mě zase nejvíc bolí lýtka 😀

jija
12. led 2016

@andela01 tak lýtka nic, ale jak furt dělá výpady tak stehna a zadek jsou v .... 😀 myslela jsem že ani nevstanu z židle

Strana